מה אמרה פרידה על נופר?

BLOSSOM6

New member
אני כבר לא יכולה להסתכל על נופר. גם בגלל

שההפקה מקדמת את הנוראית הזו.

אם נופר תקבל על כל דקה אצל האח בחדר שקל

אולי מקדמת ואולי מריצה אבל בטוח שמאוד מוזר וחשוד אז סביר מאוד להניח שהמליון יועבר בשלימותו לידיה מה נופר עושה שעות בחדר האח הגדול כי נראה שמה שהיה עם דנה כנראה קטן לעומת זה וקיימת הקלטה כאן בפורום של הקטע שבו נופר ודנה מנתחות ומדסקסות את יחסו של האח הגדול שהוא מזל X כלפי נופר ודנה הרי נבינה בעניין{יודעות את המזל שלו?} והשעות הרבות של נופר בחדר האח וכל יום ובכל מזג אויר ובכל שעה זה אומר ד ר ש נ י !!!!!!! יש לה יותר שעות אח מלכל הדיירים יחד אז מה הם עושים שם אולי זה מעניין גם את המסמסים בכספם ???

LIMORMON7

New member
עומרי ירכלן תהיה אמיתי ותראה את העריכה לטובת

נופר, בחורה מגעילהבלי שום ערכים , זבל של השכונות , זה מה שאתה רוצה לקדם . אם תראה את האמת , אתה תהיה אמין ואהוב בעיניי כולם , אבל אתה בוחר אנשים מגעילים , אחת שמנצלת את ג'קי ומקללת בלי סוף כמו ערסית ופשוט לא משדרים בערוץ 2 , זה הוגן מבחינתך. להשתמש כל דקה וחצי בשם דידי הררי , איכס, מגעילה , מנסה את הטקטיקה כמו אלירז, פשוט מבחיל. אם את זאת אתה מקדם , כנראה שאתה זבל בדיוק כמוה לא כמו שחשבתי.

האטב

New member
עומרי חיון../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ziva551

New member
עומרי, עם פה כזה, לא תגיע רחוק../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

LIMORMON7

New member
חבל, חשבתי עליך טובות , קילקלת לעצמך

מי שצריך את הכסף זה ג'קי ואתה יודע את זה. ואתה יודע שהוא בחור טוב והיא הורסת אותו על תצטרף לעדר של דידי הררי ובוסי וההפקה, תהיה אמיתי כמו שאתה יודע ותאמין לי אני יודעת שאתה רואה הכל ולא עושה כלום בנדון. דווקא אתה למה?

רותי167

Well-known member
עומרי,היא אמרה שנופר צריכה להיות זונה

או שיהייה לה סרסור בשביל לקבל מה שהיא רוצה,משהו בסגנון. תחפש הקלטה של שעה 12.00 עד 12.10 בערך. פרידה בהמה ומרשעת.

dianelev

New member
גם בערוץ 20 ראו את זה.

אמרה שנופר מפונקת ושהיא תצטרך ספונסר או להיות זונה.

למעלה