מה אמרה פרידה על נופר?

תגובה בקשר לתמיכה במתמודדים

אני לא תומך באף אחד כמו שכבר אמרתי עונה מיותרת ליהוק לא מעניין אני מוציא אייטמים לא באף צד תנוחו.

Pink Rock

New member
תכניס אייטם שנופר אמרה לליהיא זונה !

פוחד לשלוח לוואלה את זה אהההה?

לא צריך צריך שנופר תסביר את הדברים הבאים

אולי מקדמת ואולי מריצה אבל בטוח שמאוד מוזר וחשוד אז סביר מאוד להניח שהמליון יועבר בשלימותו לידיה מה נופר עושה שעות בחדר האח הגדול כי נראה שמה שהיה עם דנה כנראה קטן לעומת זה וקיימת הקלטה כאן בפורום של הקטע שבו נופר ודנה מנתחות ומדסקסות את יחסו של האח הגדול שהוא מזל X כלפי נופר ודנה הרי נבינה בעניין{יודעות את המזל שלו?} והשעות הרבות של נופר בחדר האח וכל יום ובכל מזג אויר ובכל שעה זה אומר ד ר ש נ י !!!!!!! יש לה יותר שעות אח מלכל הדיירים יחד אז מה הם עושים שם אולי זה מעניין גם את המסמסים בכספם ???

ואני שואלת

איך ייתכן שמי שכותב בשרשור הנ"ל תגובה להלן הציטוט: " זבל בדיוק כמוה" לא בצד של אף אחד?

פונפון32

New member
הוא עוד מיתמם. את כל האייטמים הרועשים שלו

גנב מהודעות שהועלו כאן בפורום, ולוקח על זה קרדיט כאילו הוא הראשון והיחיד. שקוף שהוא מריץ את נופר, שקוף שידה של דנה בדבר, ושקוף שרשעים לעולם יעלוזו.

Pink Rock

New member
ציטוט מדוייק מה שפרידה אמרה:

ילדה מפונקת תצטרך מישהו שיהיה הספונסר שלה או להיות זונה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח עמרי כפרה עליךךךךךך!!!! פרידה לפני כשעה א

אמרה לעמיר בחצר, בעצם צעקה-לא אמרה-נופר הזונה הזאת

עדי 1005

New member
בוחרת בצדק ,את שקרנית. פרידה לא אמרה כך

ראוי שתצטטי נכון הלוא את בוחרת בצדק.לא?

נוי710

New member
עדי אני גם אוהבת את פרידה והיא אכן

אמרה את זה אבל לפרידה אסור כלוםםם רק לנופר מותר להגיד על ליהי זונה

האטב

New member
בוחרת צדק ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עדי 1005

New member
בוחרת בצדק.כמב מתאים לך להיות בעד נופר.

איזו שפה יש לך ממש כמו לה .קל מאוד לזהות את מעריצי נופר . לכולן שפה זולה ושימוש בביטויי רחוב .

SG12

New member
בושה שאישה בת 47 מתנהגת ככה לילדה בת 22, היא

צריכה להתנהג ולכבד את הגיל שלה, ושיש לה ילד בגיל של נופר.. כזאת תת רמה..

למעלה