מוכרים/מחפשים/דרושים/פרסומים וכו'

pini sh

New member
באסיסטים =)

אתם מוזמנים כולכם (גם מי שלא באסיסט) לפורום באסיסטים אמיתי! http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=1126 פורום גדול עם הרבה אנשים! הצטרפו ותגדילו אותו עוד יותר! תהנו!

התקוה 6

New member
*** הערב בבארבי כפ"ס ***

התקוה 6 חוזרת לבארבי כפר סבא!!! מסע ההופעות ממשיך לקראת צאת אלבום הבכורה! מכירת הכרטיסים החלה: איזור הרצליה, רמת השרון: מאיה- 0528503936 איזור כפ"ס, רעננה, נירית, הוד השרון: עידן-0544797956 מחיר כרטיס במכירה מוקדמת: 40 ש"ח מחיר כרטיס בקופות הבארבי : 50 ש"ח פתיחת דלתות בשעה 22:00 לפני ואחרי ההופעה: JAHMIR SOUND אתר הבית התקוה 6: www.hope6.net אתר הבית של הבארבי: www.barby.co.il

tabim5b5

New member
מה אתם חושבים על הלהקה הזו...

http://www.tab4u.com/7/lehaka.html תגיבו שם...

Shlosi

New member
מחפש מורה

לגיטרה מאיזור נתניה והמושבים, אז אם יש דבר כזה שאשכרה יסכים ללמד אותי זה יהיה מה זה כיף, ואם אפילו תתנו לי טלפון או קישור כלשהו אז בכלל יהיה פנאן...

itay187

New member
יוצרים צעירים. מחפשים חשיפה?

כותבים למגירה? יש לכם להקה? צילמתם סרט? אם אתם יוצרים צעירים ומוכשרים (בגילאי 13-20) אתר נוער חדש, "הבמה המרכזית", ישמח לתת לכם במה. יצירות ניתן לשלוח במייל ל: [email protected] או על גבי דיסק, באמצעות הדואר, ל: אוריג'ין בע"מ רח' טשרניחובסקי 24, 44271 כפר סבא * יש לציין שם פרטי, שם משפחה, גיל, מייל, טלפון ותיאור של הקובץ. * אם הנכם רוצים לפרסם חומרים בעילום שם או תחת שם עט, נא ציינו זאת * מערכת האתר אינה מתחייבת לפרסם כל חומר שנשלח אליה

ciconia

New member
שבוע הבא: הקולות האנושיים בהופעה

ביום חמישי הבא יציג אנסמבל הקולות האנושיים את התוכנית הבאה בסדרת אנטיק, "יופי צרוף" ובה אוסף אינסטרומנטלי של יצירות מאסכולת הארס נובה, שירי טרובדורים, ריקודים ואלתורים מתוך כתב היד הידוע בשם "קודקס פאנצה", אחד המקורות העתיקים ביותר למוסיקה כלית. איילת קרני: חליליות שרון רוזנר: ווייל רוני עברין: כלי הקשה זהר שפי: עוגב לאחר הקונצרט תתקיים קבלת פנים פתוחה לכל, עם כיבוד ושתייה. חמישי ה-15 בפברואר בשעה 20:30 מרכז המוסיקה תל אביב יפו, שארית ישראל 10, תל אביב כרטיסים למופע עולים 50 ש"ח, והכניסה עד גיל 21 חינם. כמו כן אנו נותנים הנחה לסטודנטים. תוכלו להזמין כרטיסים באתר שלנו. מקווים לראותכם, צוות אנטיק

בואו לנגן בחיפה

שלום לכולם. אני מתופף כבר שנה. התחלתי עם מורה והפסקתי מסיבות משפחתיות. עכשיו אני רוצה לחזור ללמוד עם מורה, התקציב שלי הוא 60-65 לשיעור ואני מחפש מישהו שפשוט יכניס אותי לשגרה של למידה והתקדמות. אם יש למישהו מספר של מישהו או מישהי מחיפה אני אשמח. אני לא יכול ללמוד מחוץ לחיפה בגלל שגרת העבודה שלי. וגם. . יש לי בבית סוג של חדר נגינה - יש בו מערכת - טאמא סווינגסטאר משודרגת ומצילות פשוטות יחסית של זילדגיאן. אני מחפש גם אנשים לנגן אתם ואני מתנצל מראש על הגבלת הגיל - מעל גיל 20 ורצוי לא חיילים - לא כי יש לי משהו נגד אנשים צעירים חלילה סתם כי נראה לי שלא יהיה לי נוח.רצוי אנשים ששומעים כל מיני מוזיקות ושבא להם לג'מג'ם קצת. אני גם מנסה לעבוד על הלחנת שירים של דוד אבידן וחומרים שלי - אני מפרסם בבמה ענקית תחת השם "אגם ענקית" וזהו. בחדר יש גיטרות,מגברים,ציוד הקלטה בסיסי וכלי הקשה ותופים שונים. אני גר בשכונת הדר ושמי רועי מוזמנים ומוזמנות לבוא אם אתם ואתן בעניין. חשוב לציין שהחדר מקבל לתוכו אנשים מכל הצבעים המינים והגזעים וכל מיני אנשים ונשים שיש להם רגשות גזעניים מוזמנים להגיע אבל להשאיר את הרגשות והאמירות הגזעניות בכניסה רועי 0528204581

gibson88

New member
למכירה

גיטרה קלאסית משודרגת ימהה CG120A מוגברת מדהימה נוחה לנגינה .

שרותים

New member
LOVIN' JAZZ

הנכם מוזמנים לערב ג'אז רומנטי במרכז הנוערהעירוני כפר סבא , רח' דוד אלעזר 3 יום רביעי 14/2/07 בשעה 19:00 כניסה חופשית......... הזדמנות לשמוע כישרונות ישראלים צעירים !!!!!!!!!!!!!

cmf1

New member
******LIVE - חדר חזרות נפתח מחדש

******LIVE - חדר חזרות נפתח מחדש 40 ש"ח לשעת חזרה הזמנות 24 שעות ביממה 057-366-6001 החדר עבר מצופית לאזור התעשיה כפ"ס מושקע אקוסטית, ונראה נהדר המחיר נשאר נמוך בכדי שיהיה לכם חשק להישאר עוד שעה... מפרט טכני : הגברה : EV מוניטורים : EV (עד 5) קונסולה : Allen & Heath gl2400 מיקרופונים : Shure SM58, 57, AKG קופרסורים : Alesis, Ashly מגבר גיטרה 1 : Marshell JCM900 מגבר גיטרה 2 : Fender Ultrachorus 160 מגבר בס : Galleon Kruger RB400 + 2X10 & 1X15 תופים : Pearl Export EXR הקלטת החזרה מתבצעת על מחשב במיקס נפרד מהחדר ונמסרת לכם על גבי דיסק בסיום החזרה. 40 ש"ח לשעת חזרה נשמח להתראות - אופיר והצוות. הזמנות 24 שעות ביממה 057-366-6001

gibson88

New member
ובנוסף

ג'ימי הנדריקס פדאל 7 סאונדים שונים שג'ימי נהג לנגן חובה לחובבי הרוק בלוז , 0545410554

inbal287

New member
המלצה - פרסם בלוחות הפורום

שם ההודעה תישאר ולא תעבור לעמודים הבאים כמו שהולך לקרות להודעה הזאת. [שאגב תשרושר לשרשור מכירות].

gibson88

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifאחי הבסיסט

אם הפורום של הבסיסטים כול כך גדול איפה כול הבסיסטים נימצאים כשצריכים לג'מג'ם?

inbal287

New member
../images/Emo124.gifמוכרים/מחפשים/דרושים/פרסומים וכו'

לכאן.

yairmann

New member
גיטריסט להשכיר

גיטריסט בעל נסיון ושולט במספר רב של סיגנונות, מחפש עבודה בהקלטות והופעות נגישות לגיטרות מסוגים שונים כמו 12 מיתרים, אקוסטיות שונות, בס וחשמלית. לפנות לטל רובינשטיין 054-6349545

למעלה