מוכרים/מחפשים/דרושים/פרסומים וכו'

vomitory

New member
דרושים..אמ..כל מיני..

תקראו עד הסוף שלא תפספסו אף חלק חשוב: 1.אנחנו 1-2 גיטריסטים..רוצים לעלות לנגן שיר(קאבר) באיזה פאב (כרגע באיזור חיפה). אבל חסר לנו זמר\ת..אפשר לבחור יחד שיר וכו', שיהיה רוק כמובן. מחפשים בן\בת אדם נחמד\ה שאוהב\ת מוזיקה, לא חייב להיות כישרון גאוני ומקצועי אבל שידע לשיר. הרעיון מעל הכל - כיף, לנגן לשיר לשתות משהו. ואם זה ילך נראה כבר לאן זה יוביל. 2. חוץ מזה אני מחפש להקת מטאל(נגיד דת'\מטאלקור וכו') שצריכה סולן של גראולינג\סקרימינג\וואטאבר..<---שזה אני. 3. כל מי שמתעניין במוזיקה או מנגן\כותב שירים\שר(טוב בעצם זה כולם, אז אחד אחד כן?) לא משנה מאיפה הוא\היא ומחפש שותפים\קהל\בירה\אוגרים <---(שזה שוב אני) מוזמן לשלוח לי מסר\הודעה. אז תגיבו בפרטי(!), או איך שזה נקרא. תיבה פרטית.

vomitory

New member
לא ממש.

הייתי צריך להגיד, אנחנו בני 20. אבל אין פה הגבלת גיל כלשהיא.

idanmail

New member
דרוש מתופף

אהלן חברים. אנחנו 3 נגנים בני 21 (2 גיטרות ו1 בס. חלקנו גם שרים) מחפשים בשלב הזה מתופף עם ראש רציני מאיזור המרכז, רצוי בסביבות אותו הגיל. אנחנו מנגנים כבר תקופה די ארוכה חומר מקורי שלא חשבתי על איך להגדיר אותו אבל אולי "רוק ישראלי לא מתחנף" יתאים. למעוניינים ושאלות- ליצור קשר דרך האתר או המייל: [email protected]

סולנית יש בסיסטית יש חסר מתופף

סולנית בסיסטית קלידן וגיטריסט יש חסר מתופף מקצועי להרכב רוק חומר מקורי !! צור קשר גלי [email protected] מייל להשאיר טלפון

ita101

New member
היי אני מנגן קצת גיטרה וקלרינט

מחפש אנשים לנגן איתם לכיף. ללמוד. וכו'. אני בן 25. אזור ת"א ופ"ת.

נעה ר א

New member
מחפשת נגנים..:)

היי, אני מנגנת בבס כבר חצי שנה בערך, מחפשת אנשים מאזור מודיעין שרוצים לנגן ביחד.. אפשר לכתוב לי לאימייל: [email protected] או במסרים.

למעלה