../images/Emo23.gif היי ארז! הייתי המומה כשהודחת
אף אחד לא ציפה לזה, היה ברור לכולם שגואל הנכלולי בעל חיוך הג'וקר (כמו שהגדרת את זה) עף. אהבתי לשמוע את שיחות הבוקר הנחמדות שלך, אבל הצטערת שאינך נפתח יותר ומספר לנו על רגשותיך ועל מחשבותיך על הדיירים האחרים. (אולי אינך יודע, אבל כולם דיברו שם על כולם כל הזמן בלי הפסק, וגואל יותר מכולם) אני מצרפת לך
קליפ שהתחבב עלי במיוחד: אלירז מועך לארז את הפרצוף ביד דינוזאורית. הנה התמלול: אלירז מגיע ומתיישב: אוףףף, אני מיציתי את דינו לפי דעתי. ארז: זה בטח (לא ברור), זה מלחיץ את הראש שלך, חזק. אלירז: נאנח, די.... אין לי כוח. ארז: חם בפנים? אלירז: אתה רגיל, כמו כל יום. ארז: כן בטח. אלירז: (משהו שנשמע כמו "אתה טס") ארז: יורם. אלירז: חנון קוּפֶּה. (לובש שוב את הראש) ארז: כן. חנון. ארז בודק לאלירז את הבטן: מה זה, ספוג? אלירז: מממ. ארז: אתה נראה מצחיק. אלירז צוחק ופושט ידיים: מה אני אעשה? ארז רוכן אל אלירז: זה פשוט אתה באופי, אתה מצחיק, אתה בנאדם מצחיק, אתה לא יודע כמה אתה מצחיק אותנו, או שאתה באמת מודע לזה, אתה מאד מצחיק, זה יוצא ממך. (אלירז עושה תנועות בידיים) ארז: בערך? (אלירז מועך לארז את הפרצוף, מוחץ לו את האף, מעיף לו את המשקפיים, מורח לו את העיניים, וארז מתמכר למעיכות בחיוך אוהב.) (ארז מרכיב שוב את המשקפיים) זה נראה כמו המשקפיים של זאב רווח, עם השיבולות האלה? שמגדילות עיניים? -סוף-
פה יש עוד הרבה סרטונים מתוך בית האח הגדול,
וגם כאן, הכל באדיבות הניק "התמכרות".