מחר סוגרים את סקר החולצה

yahadas

New member
../images/Emo124.gifמחר סוגרים את סקר החולצה

עד מחר יש לכל מי שלא הצביע והשפיע הזדמנות לעשות זאת. לכו על זה

רֶשֶף

New member
בטח! ../images/Emo123.gif

אלונה, למשל, הצביעה 50 פעם. כולן לחולצה מספר 2.

IlanShacham

New member
עובדה לא כל כך ידועה היא

שניתן להצביע רק פעם אחת (לכל שם משתמש) - נסה להצביע שוב ותראה. ותודה להדס שסיפרה לי על זה
כמובן יכול להיות שאלונה פתחה שם משתמש עבור כל אחד מהכלבים שלה והם כולם הצביעו 2...

Free Willi

New member
נסה למחוק את ../images/Emo3.gif

ה"קוקיז" וההיסטורי של האינטרנט ב Control panel ואז נסה להצביע שוב

IlanShacham

New member
וואלה, זה עד כדי כך מתוחכם? ../images/Emo13.gif

הנחתי שהתוצאות נשמרות בתפוז לפי שם/מספר משתמש ולא על המחשב שלי... נו טוף, טכנולוגיה מתקדמת

aFish

New member
בואו נעשה סדר.....

עם כל הכבוד
....יש לי קצת כבוד לטכנולוגיה המדוברת. אתה יכול למחוק את הcookie שלך עד מחר....להצביע יותר מפעם אחת תחת שם המשתמש שלך אי אפשר. בדוק
נבדק גם דרך שני מחשבים שונים וגם ע"י מחיקת הcookie. מספר המצביעים הכללי לא השתנה בתוצאות הסקר....

רֶשֶף

New member
בוא באמת נעשה סדר ../images/Emo123.gif

מישהי פה, שאני מנוע מלנקוב בשמה משום שהיא עשויה לשסות בי עדת פיקניזים רצחנית (אבל אגלה רק שהשם שלה מתהדר בסיומת "סקי") נקטה בטקטיקה דמוקרטית מתוחכמת הרבה יותר מהטקטיקות של תחמני המחשבים והידועה בכינויה הפוליטי - "מָאכֵרִיוּת". היא פשוט גייסה את כל פורום סקי, הסיעה אותם לקלפיות ודאגה שהם יצביעו "חולצה 2 לשלטון". ועכשיו אני צריך לדאוג לעצמי לאיזה מקום מסתור לשבוע שבועיים אחרת יבואו כל החבר'ה שלה עם המקלות האלו של הסקי עם השבִּיץ בקצה ויעשו לי דוקר בטוסיק. יאללה, ירדתי למחתרת
מי שצריך אותי, שיתקשר למספר הסודי *%$@#+&-%#$ ויבקש את 'מואיז'

aFish

New member
"כל פורום סקי"?

כולה הצביעו 135 איש.....כמה זה כבר פורום סקי....ואם אתה צריך לובי
רק תבקש. מיד נארגן.

aFish

New member
דרך אגב....

לא נראה לי עונש הולם יותר מעצם הלבישה של אותה חולצה המועלית בטענתך...מה שנקרא "הכּוֹרֵה בּוֹר, יפּוֹל בּוֹ".

alonaski

New member
רשף!! כנס מהר.... ../images/Emo46.gif

לדיר באלק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|אקדח| |פיו!!!!!| דוב לי זה נמאס!!! עכשיו אני מתחילה לעשות פה סדר!!!!!!!!!!
הדס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -לא מזמינים יותר את רשף לארוחות "משפחתיות"!!!!!! (זה אחד!) שתיים: אילן שחם!!!!!!!!!!!!!!!!!! - לפינה!!!!!!!!!!!!!
(ולא בגלל מה שאמרת והעלבת אותי... אלא בגלל שעוד לא ענית לי איך הסרטון ששלחתי לך!!!
) שלוש: אני מבקשת לחדד את דבריה של הדס בהודעה המקורית: הדס התכוונה לומר - שהסקר עומד להסגר ומי שטרם הצביע - חולצה מס' 2 - שימהר לעשות זאת, אם הוא לא רוצה להשאר בלי חולצה בכלל!!!!
די!!!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר ככה!!!!!!! כל פעם אני חייבת להפעיל את הדיקטטורה ואת המוד-השתלטני שלי רק כדי לקבל פה קצת סדר ודמוקרטיה?!?!!?!?
עד מתי?!?!?!!!!! תאמינו לי - אני לא נהנית מזה!!! לי - זה עולה יותר!!!!....
(חכה חכה רשף... שטינקרים.... דינם אחד!!!!
) ********************************************************************* נ.ב. הודעה אישית למר זאב קובלנסקי: כן! אני מגזימה קצת!!!
לא - זה לא ממש רציני מה שרשמתי, זאת - "בדיחה"! (=חפש במילון ערך "בדיחה", אחרי שתלגום כוס מיים צוננים להרגע!...
ולא - אין לך צורך להתערב פה ביני לבין רשף או אילן... - זה עינין אישי שלי - איתם! בברכה ובכבוד, אני!

סביבסמי

New member
יכול להיות שרמת ההומור הזו מדברת

לכמה אנשים, אבל אישית- זה מתחיל להגעיל אותי. בהתחלה התלהבתי, הצבעתי ואפילו מס' 2 מצאה חן בעיניי. אבל אחרי השירשור הזה וצורת ההתבטאות הזו, תודה רבה, אמשיך לרכב עם חולצת גיסגי הישנה והטובה שלי, אצלי זה עבר את גבול הומור הטעם הטוב. קחי את החולצה שלך ו- ()^&^*^%#&%$# נ מ א ס . . .

סביבסמי

New member
ורק כדי להבהיר את הנקודה

ה"קמפיין" שמנהלת גברת סקי סביב העניין עבר אצלי את הגבול, ובעצם את כל הגבולות. הטעם הטוב, האתיקה, ההומור (יש כזה?) ובכלל... משהו שבהתחלה היה כייפי ואחלה נהפך למין דבר מגעיל ודוחה.. עם כולם הסליחה, פשוט לא יכלתי יותר להתאפק...

רֶשֶף

New member
אבל את מי אתה מעניש, מר סמי? ../images/Emo12.gif

אם כבר, הייתי מציע לך טקטיקה הרבה יותר פרודוקטיבית. במקום "לפרוש מהעסק" ולהשאר עם החולצה הישנה שלך, אני במקומך הייתי מזדרז לרכוש את כל מלאי החולצות מס' 2 ומספסר בהם לכל המרבה במחיר. "רציתם 2, רציתם? עכשיו תתחננו"

סביבסמי

New member
מעניש? לא מעניש את אף אחד

רק כתבתי מה זה גרם לי להרגיש- מהתלהבות לגועל נפש אישית- לי זה הוציא את הרוח מהמפרשים לדעתי ההתנהלות הזו גרמה לעוד כמה אנשים להרגיש כמוני, אבל כמובן שהם לא יגידו את זה מפאת "זעם הקהילה", או "מנהיגת הקהילה"... אני? מהכפת לי... תהנו...

yahadas

New member
אותי הוא מעניש וגם../images/Emo2.gif

שולח אותי ל%$#& את החולצה שלי, לאן אני לא רוצה לחשוב

למעלה