מחר סוגרים את סקר החולצה

רֶשֶף

New member
לא אותך, הדס נשמה, לא אותך ../images/Emo24.gif

לדעתי הוא דוקא "מאוהב" באלונה. אבל באמת, לא שווה לקבל אולקוס בגלל קומץ הלצות אויליות (שלי, שלה, שלנו. לא חשוב של מי). קורים שם בחוץ דברים הרבה יותר מזעזעים ו"נוטלי רוח מהמפרשים". תפתח עיתון, תראה מה זה גועל נפש אמיתי. חוצמזה, אתה תופתע לגלות שאנשים מסויימים הרבה יותר נחמדים ב-Real Life מהדמות ה"שנויה במחלוקת" שהם בוחרים להציג בפורום. אבל כמו שאמא שלי הפולניה תמיד אומרת: "אני המלצתי... עכשיו תעשה מה שאתה רוצה".

alonaski

New member
צודק! מבינה אותך!! גם אני עזבתי כמה

פורומים בעברי שלא אהבתי את סגנון ההתבטאות שם!
V| וצודק גם בעניין שרמת ההומור שלי מתאימה רק לאלה... - שמבינים אותה!
ככה זה...
אין מה לעשות... ואם נמאס לך... אז... כנראה שנמאס לך!
ויחד עם זאת... נוע תנוע!!!

yahadas

New member
רשף, אולי החברים של אלונה../images/Emo6.gif

הם שעשו לך ככה בגלגל של האופניים עם הש
ביץ של הסקי

Free Willi

New member
אז פה זה באמת ככה

האמת שלא בדקתי (הקוקיז שלי יקרים לי :) ) אבל בוא נאמר שאני מכיר כמה אתרים שזה עובד בהם מצויין...

yahadas

New member
זה קשור לשם משתמש ולא../images/Emo26.gif

למחשב מסוים. בדקתי לפני.

yahadas

New member
../images/Emo22.gifרק עכשיו סיימתי לדבר עם יבואן

מסויים, ואני לא רוצה לשמוח בטרם עת
אך יכול להיות שבמחיר של חולצה רגילה (וזולה) בחנות נוכל לרכוש 2 חולצות איכותיות (כ"כ זול זה יהיה).
stay tune

kanshoof

New member
יש סיכוי לגיוון ? למשל:

אם "תובטח" היענות גבוהה תוכלי להוציא שני סוגי הדפסות ? אולי גם שרוולים ארוכים כמו שהועלה פה ?

yahadas

New member
כדי להוציא מחיר טוב../images/Emo26.gif

צריך לקנות לפחות 100 חולצות. אם ירצו 100 כאלה, 100 אחרות ו-100 שונות אפשר יהיה לסדר. אבל לא נראה לי שיהיה ביקוש במספרים גבוהים לכ"כ הרבה סוגים. החולצה שתודפס תהיה בעלת שרוול קצר, כיסים מאחורה וריצ'רץ, יהיה דגם נשים והיא תישא את ההדפס שיזכה בסקר.

alonaski

New member
הדס! רציתי להציע לך...

שאם אפשר - שלפני שהיצרן ידפיס בוחטה של חולצות... שיעשה קודם אחת כדי שתוכלי להתרשם מבחינת האיכות... בעיקר איכות ההדפסה. ואח"כ - אם זה באמת יראה טוב - להדפיס אצלו את כל השאר... אגב, הוא גם תופר אותן? או מקבל אותן מוכנות ורק מדפיס? או שקודם מדפיסים ואח"כ מביאים לתפירה?...
איך זה הולך? (אני פשוט מכירה באופן אישי מישהו שמדפיס חולצות כאלה... וראיתי אותו בעבודתו... לפעמים יצאו לו כל מיני הדפסות ככה באוף-סייד... כשהוא לא השגיח...
)

רֶשֶף

New member
כן כן, מכיר את ה"באופן אישי" הזה../images/Emo46.gif

אם מדובר על החבר קמרון דיאז מה תופר חולצות רכיבה משקי יוטה ישנים או על הבן דוד שלו סול דיאז מה מדפיס על חולצות עם צבעי גואש, אז תודה אבל "לא, תודה". אחרי הפיג'מות הכוניפות שהוא תפר לי אני מתבייש להראות את פרצופי בציבור עם משהו שהוא פחות מה"סוּבּרִי פישר" הישן והטוב.

למעלה