מיני הופעות

The Macker Girl

New member
../images/Emo79.gifMusic Market../images/Emo79.gif

ב-24 וב-25 לחודש יתקיימו בגני התערוכה בת"א שני אירועים, תחת הכותרת "מיוזיק מרקט". יימכרו שם דיסקים במכירים מיוחדים, יהיו כל מיני דוכנים, והכי חשוב... הופעות! ב-24/9 יופיעו עברי לידר, סאבלימינל והצל, השרוף, שרון עזריה וגאיה. לאחר ההופעות מסיבת היפ הופ. ב-25/9 יופיעו ירמי קפלן, הברירה הטבעית, טל שגב, מושיק עפיה וקספרוב. לאחר ההופעות מסיבת האוס. השערים נפתחים בשעה 18:00 וכניסה עולה 25 ש"ח (ליום בודד), או חינם אם אתם תל-אביבים.

The Macker Girl

New member
סיון (והדר) - שמעתי שמועות...

על הופעה של היהודים ואביב גפן במודיעין בסוף החודש ממש בזול... אתן יודעות משהו על זה? וסיון - לאיזה יום של המיוזיק מרקט את באה?

סיונול

New member
נברר לך בובה:) וליום של מושיק שלי!!

אלא איזה יום?!? אבל נראה לי לראשון..:)

סיונול

New member
חחחח כן כן הבנתי את זה אני לא טיפשה

כמו שאני נראת:) ובום הראושן יש הופעות יותר טובות. אני יאלץ לוותר על מושיק שלי...:(

סיונול

New member
למה את../images/Emo35.gif לא נראהלך שאני מסוגלת!?|

נםםםםםםםםםםםםם אגב בכלל לא שאלתי אותך.. אבל למה הסתכלת עליי במבט כזה מפחיד ומוזר שראית אותי בבוקר???

The Macker Girl

New member
../images/Emo54.gif"רוק למען החיות"../images/Emo54.gif

מופע התרמה לארגון "תנו לחיות לחיות" יתקיים ביום ראשון, 28/9, ב"שם מים" (צמוד למתחם הדולפינריום) בטיילת ת"א. החל משעה 18:00 יופיעו אביב גפן, מוקי, טל שגב, שחר אבן-צור, דודו טסה, הבילויים, הבליינים, יהלי סובול, שירה פרבר ועוד. מחיר כרטיס: 100 ש"ח.

בהביבו

New member
אויי צלילה,

שתהיי לי בריאה. מגיע לך כבוד רב על העבודה שאת עושה . אני אוסיף בהמשך ללוח היארועים.
כל הכבוד.

למעלה