מישהו רוצה להציע סקר חדש

אז יש לי הצעה בשבילך ../images/Emo13.gif

אני אשב לידך ואת תלחשי לי באוזן את מה שאת רוצה לומר.... ואני אהיה הפה שלך ..

מותקית את לא לבד,

גם לי יש את אותה הבעיה, לכן נחשוב מה יכול להתאים למפגש, אולי ארוחה כמו שאריה הציע? אולי סתם נזרום ונראה מה נוצר.. מי יודע אולי זה יחזק אותנו, דווקא בגלל שכולנו באותו מצב פתאם יראה קל יותר הכל.. מה שבטוח אף אחד לא מחוייב לכלום ומכיוון שכולם פה רגישים אני מאמינה שאף 1 לא ידרוש משהו שהו מעבר לניתן.. אני די אופטימית.. אולי קצת יותר מידיי..?!?

עוד משהו..

הייתי לא מזמן במפגש.. הלכתי עם תחושת בטן טובה.. והיה לי כיף, נפגשנו בחוף הים, כל 1 הביא איתו משהו, לא היו שיחות עמוקות, אבל תחושת היחד הייתה חזקה.. <יתכן שזו הסיבה לאופטימיות שבי??ת

מסעדה נשמע מצויין ואני אסביר למה

כי זה מקום כזה שאנחנו לא נהיה לבד ויהיו עודאנשים שם. לכן אניחושב שיהיה יותר קל לנו להיכנס לאוירה במקום שנהיה רק אנחנו ואז המבוכה לפי דעתי והחשש רק יגבר בהתחלה. זה נותן תחושה של מפגש לא מצומצם כזה.... אני חושב.

sh kk

New member
ומה עושים הקלסטרופובים,

יש החוששים ממקומות סגורים כמו מסעדות או בתי קפה, אולי נערוך הצבעה לגבי מס' מקומות אפשריים ונראה לאן נושבת הרוח? מה דעתכם על פארק גדול בשעות הערב המוקדמות? מקום המוני ואינטימי כאחד

motek89

New member
אמ..חח... אני אדבר לבד...

אבל זה יהיה קצת בעיה עם מעגל..... חלודה סגולה, אני אוהבת את האופטימיות שבך, זה כל כך מעודד..

יקירתי :)

במקום מעגל נלך על ריבוע
ואם נרגיש צורך לשתוק, נשתוק.. אני אלופה בזה < פעם שתקתי שנתיים> היום האמת אין לי מושג איך ארגיש, יתכן והחיוך לא ילך ממני עד שיתפסו לי כל שריריי הלסת.. מי יודע אולי אפלוט שטויות בלי יכולת לבלום
אולי סתם אחליף צבעים.. וכך את ואני נהבהב למרום.. סתאםםם ננסה מה כבר יכול להיות?

sh kk

New member
דרך אגב,

ראיתי את הציורים שלכם, שנים ציירתי ואפילו היתה תקופה שמכרתי ציורים. אני אוהבת את בחירת הצבעים שלך את משדרת בדידות אבל יש משהו נחרץ בבדידות הזו והמון אופטימיות. מקסיםםםםם. באמת אולי יש מקום לחזור ללמוד. אני רוצה להירשם לקורס ציור עם שפכטל, שנים ציירתי בפחם ושמן אבל הכי מרגיע אותי ציורי אקוורל, המרקם שלהם מאוד עדין ומרגיע

מוזר כתבתי לך תשובה והיא נעלמה...

אחזור שוב, כשהצעתי את ההצעה לא חשבתי על ענייני טיפול, נוצרו כאן קשרים מעניינים וחשבתי שיהייה נעים להכיר קצת מעבר, ראיתי הענות ושמחתי, עכשיו אני לא ממש בטוחה ואולי את צודקת, לא חשבתי שזה יכול לפגוע במישהו. אשמח לזרום עם ההחלטה של כולם, לא היתה לי כוונה להרע. אני תמיד בעד העשרה, תתחילי ליצור השאר יזרום ממך :) בהצלחה

sh kk

New member
אם כך אני בעד,

הפחד שלי היה ממפגשי תמיכה, לא יודעת איך נוצר בי הרושם הזה, סליחה אם הטעיתי אתכם. פגישת היכרות יכולה להיות מקסימה ומרתקת כאחד, מאחר וכולנו חרדים תחושת שותפות הגורל והביחד תמזער את החרדות לדעתי ותיתן לנו ביטחון בעצמינו.

יתכן,

והבלבול נוצר מההצעה של "חרד חברתי" שהזמין ליצור קבוצת תמיכה.. <אגב אני חושבת שאנסה גם את זה..> אבל זו לא הכוונה פה, אני שמחה שהובנתי:) מסעדה יכול להיות חביב.. או איזה בית קפה צנוע ולא רועש.. מה דעתכם? <אגב, תמיד נוכל לחתוך וללכת למקום נעים יותר>

דולידול

New member
אולי ננסה

1. כמה מבין האנשים החרדתיים נלחץ ממקומות סגורים (מעלית לדוגמא) 2. אילו זה היה יומך האחרון לחיות מה היית עושה בו? 3. ניתנה לך משאלה אחת מה היית מבקש במשפט אחד. 4. כמה מבין האנשים מאמין במשפט - מה שאתה נותן בחיים זה מה שתקבל. 5. מי מסוגל בזמן דיכאון לחשוב גם על אחרים, האם לדעתכם הדיכאון מביא איתו אנוכיות ואפתיות לסביבה.

אני אענה....

1. אני נלחצת ממקומות קטנים יחסית והומים, להיות לבד במעלית או עם עוד בנאדם או שניים אין בעיה אבל להיות עם 5 אנשים במעלית מלחיץ, גם שונאת למשל ללכת בשווקים שדוחפים אותי בכתף אנשים שחולפים מולי, לא מזמן היתה מסיבה בדירה של מישהי, היו המון אנשים ואני נתקעתי עם הבעה של בלבול ומצוקה כמעט כל הערב. 2. יומי האחרון לחיות - רצה לאמא לחבק אותה כמה שיותר, מסבירה לאחיינים שלי שתמיד אשמור עליהם מלמעלה (אופטימית הא?) ועושה כמה עשרות טלפונים להגיד שלום לכל מי שאני אוהבת, מתחפפת שעה-שעתיים לים או לבריכה, שמה מוסיקה טובה ומחכה למוות. 3. משאלה אחת במשפט אחד - אני מבקשת חיי הנאה שלא יבואו על חשבון אחרים. 4. מה שאתה נותן בחיים זה מה שתקבל - לא מאמינה בזה, סימטרי מידי לטעמי, אבל אני כן מאמינה שמי שמשקיע לא שוקע. 5. לא רק שאני מסוגלת לחשוב גם על אחרים בזמן דיכאון אלא שבדר"כ זה מה שמציל אותי ממנו, כשאני יוצאת מהמחשבה הצרה המייגעת והאומללה על עצמי ומסייעת לאחר יש סיכוי שלא אשוב לצלול חזרה, לפחות כמה ימים.

../images/Emo103.gif הצעת שאלה לסקר

תודה דולידול על ההצעות המעניינות. שאלה מספר 4 כבר היתה. לגבי השאלות האחרות- עלי לתת תשובות לבחירה. זה לא יכול להשאר כשאלה פתוחה. זו הבעיה. בואו נחשוב ביחד... מה דעתכם על: "האם כדאי לדעתכם לגולשים באינטרנט ליזום פגישת פורום?" אלו תגובות אפשריות לדעתכם כדאי לי לתת? א. כן, זה פותח פתח ליצירת קשרים אמיתיים וחברויות של ממש. ב. ? ג. ? ד. ? ה. ?

דולידול

New member
תודה כתומישמש ולגילה שוב ננסה לעזור

ב. לא, זה חושפני מידי מלחיץ ובעקבות כך עלול להפסיק את הכניסה לפורום. ג. לא, כשלא רואים לא שופטים והעזרה באינטרנט יותר אוביקטיבית. ד. כן, מאוד עוזר שרואים עם מי מדברים אפשר לנווט את השיחה לפי האדם שמולך. ה. לא, עדיף להשאר אנונימים.

למעלה