מישל או אנצ'ל?

../images/Emo124.gifמישל או אנצ'ל?../images/Emo62.gif

הגענו כבר ל-6 הסופיות ובפרק הבא הבנות כבר טסות לחו"ל
האם לדעתכם ההדחה של אנצ'ל הייתה מוצדקת? או שלמישל באמת הגיע להיות ב-6 הסופיות? הצביעו עכשיו בסקר ולאחר מכן כתבו כאן מה בחרתם ולמה
http://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll_by_Forum.asp?forumid=1103 תוצאות הסקר הקודם

ברור שמישללל

היתתהה צריכהה לעוףף הביתהההה @@@ לא שאנ'צלל אזהה יפיופההה אבלל היא פיי מאהה עדיפהה עלל מישללללל מישלל לא היתהה אמורהה להתקקבלל בכלל לסדרהה ולאא אחותהה מלרררררווזז @@@

גל גדות

New member
מה הקשר מלרוז?XD../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

אגב, שיפצתי חתימה,התקבלתם בכיף
ואני חושבת שהתאומות מדהימות, יש להן יופי כול כך מיוחד, פשוט הן רזות יותר מידי.

גל גדות

New member
פאתט לנצח.=]../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

אני ממש אהבתי את אייג'י וברוק

Wאלההה עלל הטיOה

מהה הבננוותתת טסותתת לספררררדד אוווו משווווווווו כייי טיירהההההה התלבשה כמווו ספפררזדייתת רקדניתתתת , אזהההההההה כיףףףףף כברר רואיםםםםם תסוףףף שלל העונהה הפאתטט הזאתתתתתתתתתת יWWWW שתטוסססס כברר שיבחרווווו תמנצצצחתתת הלוואיי מלרוזזז ונשכחח תעונהההה הכיי גרועהה בתולדותתת ANTTMM וWתתחיללל כ2ר עונהההההה 88888888888888 @@@

Manga136

New member
למה שלא תצפה כבר בעונה 8? ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

המלצה שלי-תמות עליה. אחרי הכל זו העונה שעשתה לי את המוטיבציה להמשיך לראות את טופ מודל. D: וסתם הזכרה לכולם-היום הדוגמניות 3 בשעה 9/9:15... לא לשכוח לאלה שרוצים לראות את זה.

בחייםםם לאא

בחייייייםםםם אנלאא יראההה עונהההה שלמההה במחשבבבבבבבבבבבב אנייייייי יחכההההההה לההה רצחחחחחחחחחחחחח לעונההה 88888 ובחיםם לאא יראההה ספויילריםםםם XXו במחשבבב זהה מבאס אבללללל מהה שבטוחחחחחחחחח אחרייי העונהההההה הכייי מכוערתתת בתחרותת עונההה 7 לא משנהה מה עונהה 8 תהיהה עליהההה XDD: ובאאאאארווררר איךך אפשרר לשכוחח הדוגמניותתת למרות שזהה לא מושקעע כמוו ANTMM אבללל ניראללללוהייתת XD: ותגיד הבנותת טסותת לספרד בעונהה 7 תגיד רקק כן או לאא :]]

Manga136

New member
זו תהיה... ../images/Emo142.gif

עונת הדוגמניות הראשונה שאני אראה XD וכן, הן יטוסו לספרד, ברצלונה.

ידעתיייייייייייי

כפרעלייייייייייי רקקק ראיתי אתת טירהההה כמוו צועניתת כזאתתת אמרתי זהה ספרדד אוו ייוווןןןן וOפרד המדינה המוWלמתתתתתת חבלל שלקחחחחוו בנותתת כאלה מכוערותתת לשמהה :(( ואיןןןןןןן עלל עונההה 2 שלל הדוגמניותתתתתת ניראלללל מ=ד=ה=י======מ===הההההההה

Manga136

New member
אתה מסקרן אותי. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

אולי תגיד לי מי מנחה שם? (לפי מה שראיתי פעם זו איזו בלונדה...)

XDD:: אתה צווחקק נכון??

איךךךךך אתההה חייי בישראלל ולאאאאאא יודעעע שגליייייייייתת גוטמןןןןן מנחההההה אתת הדוגמניוווווווווותתת @@ קיצר זהה שוההההה זהה פחותתת מושלםםם מANTM אבלללללללללל עדד עכשווו 2 הזוכותתתתתת גםם בעונהה 1++2 זההההה מיי שאהבתי ויקטוריההה היפפההה וניראאאאאאאללל המושללללללללללללללללללללללממתתת ואםםםםםםםם כברר אתהה מסקרןן אותי עלל עונההההה 8888888 @@@ קיצצצצרר תראהה זהה Wווהה :]] יאללההה ביו'ששש

Manga136

New member
למה ביי? דווקא נחמד לי לשוחח. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

ואה, גלית גוטמן.
פשוט לא מדברים על הסדרה הזאת הרבה מסביבי. xD *רץ לצפות עכשיו*

גל גדות

New member
פXתט../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

לא כולם רואים הדוגמניות. לא את כולם מענין יצור שקוראים לו גלית גוטמן.

NP16

New member
אין שאלה מבחינתי:)

למישל מגיע להיות גם בפיינל 3.

למעלה