כולכם טועים מישל חיוורת כמו סוס אחרי ריצה היא עושה בושות לעולם הדוגמנות !
J JoNy Boi New member 10/2/08 #22 כולכם טועים מישל חיוורת כמו סוס אחרי ריצה היא עושה בושות לעולם הדוגמנות !
ה הטופ מודל הבא New member 10/2/08 #24 XDD: חחחחחחחעע תאמתתת לאא מפריעע ליי שהיאא חיוורתתת למרותתתתת שכןן הצבעע שלהה דוחהה אבללל הפניםם שלהה ממשש מכוערותתת והצבעע שיערר הזהה שמעע ישראללל @@@ Wתתח*ל עונהההה 8 ואנייייייי יששככחחח שהיתה עונהה שנקראאאהה עונהה 777 חוץץ מ.............==> **מדהימההההה**
XDD: חחחחחחחעע תאמתתת לאא מפריעע ליי שהיאא חיוורתתת למרותתתתת שכןן הצבעע שלהה דוחהה אבללל הפניםם שלהה ממשש מכוערותתת והצבעע שיערר הזהה שמעע ישראללל @@@ Wתתח*ל עונהההה 8 ואנייייייי יששככחחח שהיתה עונהה שנקראאאהה עונהה 777 חוץץ מ.............==> **מדהימההההה**
י יעעלוושש New member 9/2/08 #20 ברור שמישל../images/Emo99.gif את אנצ'ל לא אהבתי מהרגע ראשון. אני לא מבינה למה הם כל שניה אומרים שהיא יפה, אותי אישית היא מפחידה X:
ברור שמישל../images/Emo99.gif את אנצ'ל לא אהבתי מהרגע ראשון. אני לא מבינה למה הם כל שניה אומרים שהיא יפה, אותי אישית היא מפחידה X:
M MoRoSH11 New member 9/2/08 #21 טוב שמישל נשארה אמנם היא לא משהו בכלל, אבל בהשואה לאנצ'ל (שעם כל היופי שלה, היא לא מתאימה לשם) עדיף אותה
טוב שמישל נשארה אמנם היא לא משהו בכלל, אבל בהשואה לאנצ'ל (שעם כל היופי שלה, היא לא מתאימה לשם) עדיף אותה
M M o n t i New member 10/2/08 #23 ../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif זמנה של אנצ'ל היה צריך להיות הרבה לפני. מישל מדהימה והגיע לה להשאר!
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif זמנה של אנצ'ל היה צריך להיות הרבה לפני. מישל מדהימה והגיע לה להשאר!