בסוף את הבאת לה את הקישור?
E E m i l i K o New member 26/8/07 #35 לילוש אני חייב לך התנצלות זה באמת היה שוקו עמיד, צוץ הזכירה לי שתמיד בסופר הוא היה על מדפים ולא במקרר
לילוש אני חייב לך התנצלות זה באמת היה שוקו עמיד, צוץ הזכירה לי שתמיד בסופר הוא היה על מדפים ולא במקרר
T TzutZ New member 26/8/07 #27 וואי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif קודם כל זה לא היה באדי... (באדי היה בשקית...) אבל זה היה בהחלט שוקו יאמי יאמי... אין אותו יותר?! אגב.. איך היית מוציא את הקשית? דוחף אותה החוצה או תולש את כל הניילון ואז מוציא?
וואי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif קודם כל זה לא היה באדי... (באדי היה בשקית...) אבל זה היה בהחלט שוקו יאמי יאמי... אין אותו יותר?! אגב.. איך היית מוציא את הקשית? דוחף אותה החוצה או תולש את כל הניילון ואז מוציא?
E E m i l i K o New member 26/8/07 #30 דוחף אותו החוצה וגם בקצה שלו היה קטע שפיצי כזה אז זה עזר ואני יודע שזה לא באדי, שורה לפני רשמתי על שוקו באדי ואז רשמתי על השוקו הזה בקופסא שאין לי מושג איך קוראים לו איך אמרת את זה כל כך יפה בעבר? הבנת הנקרא
דוחף אותו החוצה וגם בקצה שלו היה קטע שפיצי כזה אז זה עזר ואני יודע שזה לא באדי, שורה לפני רשמתי על שוקו באדי ואז רשמתי על השוקו הזה בקופסא שאין לי מושג איך קוראים לו איך אמרת את זה כל כך יפה בעבר? הבנת הנקרא
E E m i l i K o New member 26/8/07 #33 ../images/Emo6.gif שכחת לשים בסוף המשפט לא ככה את מדברת תמיד כדי שיבינו אותך?
ל לי לו ש New member 26/8/07 #50 לילה טוב ילדים ../images/Emo199.gif אמילללל תנעל ת'דלתות תכבה ת'אורות צוצקההההההההה בואי כפיותתתתתתתתת חלומותתת
לילה טוב ילדים ../images/Emo199.gif אמילללל תנעל ת'דלתות תכבה ת'אורות צוצקההההההההה בואי כפיותתתתתתתתת חלומותתת
E E m i l i K o New member 26/8/07 #58 רק ביננו? אז כלום האמת.... אבל זה רק בגלל שאנחנו לא ממש מדברים, את יודעת
ל לי לו ש New member 26/8/07 #59 ובנינו? בחייאת אמיל מה כבר יש לך לעשות? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיהיה לך יום קצר