מכרז הדמויות הגדול

ozaritali

New member
אני רוצה את

קת'רין, ונינה. תגיד שחר יש מצב להעלות סיכומי דמות גם על שחקנים שכבר לא משחקים, כאילו שעזבו את הסידרה??? רק תגיד לי איפה אפשר למצוא את הסכומים לתרגום ואני בכיף אתרגם... דרך אגב שחר- סחטיין על הרעיון....קבל ח'ח עצבני..

python 4

New member
תפוז !@#%

נסיון 700,000 לעלות אותה הודעה: תן לי את הדמויות שישארו בסוף. לא תישאר דמות נטולת סיכום! כן, גם טרישה. אבל לא JT, אם אפשר. אה, וגם לא ריאנה.. למעשה אין לי מושג בכלל מי זו. על אחת כמה וכמה אני לא יכול לעשות עליה סיכום. באש ובמים! ובאמת היה הרבה אש. בשביל הסיכום לנינה הייתי צריך לתרגם אתר בצרפתית.

python 4

New member
אה, דרך אגב..

לא ראיתי צח"מ כבר המון זמן, ולמעשה יש לי את שתי הלקטים האחרונים של ימי שישי מוקלטים.. ויש לי הרגשה שאני אקליט גם את הלקט בשישי הזה. במילים אחרות, מה עם ויקטור? הוא עדיין במדבר או שרמונה כבר הצילה אותו?

python 4

New member
ברצינות, מה עם רמונה?

היא נעלמה לי ככה פתאום, יום אחרי שהיא סיממה את ויקטור. איפה היא?

python 4

New member
עזבו, לא רוצה לדעת.

מיותר לציין שאני לא אעשה את הסיכום של רמונה. יש לי גם קווים אדומים.

אור2221

New member
סיכום לרמונה??

יש גבול. באמת יש גבול. אבל אם מישהו רוצה.... "השרלילה שלקחו לה חודשיים כדי להציל את ויקטור מחטיפה ומוות, פיתתה את ויקטור (עשבים מיוחדים בתה?") והוא היה מספיק אידיוט כדי לשכב איתה.

מה זה שרלילה?

סוכם פה שמדברים יפה לא?
רק שלא תקבל כמה אימיילים עכשיו לדואר שלך זה ממש לא יפה איך שאתה מתבטא .... באמת..

junny

New member
מוקלט בוידיאו?..

יש מצב שאתה שולח לי אח"כ את הקלטות?... לא ראיתי איזה חודש צח"מ חוץ מחצאי פרקים פה ושם...

איזה טרוף! ייקח לך שנים לראות הכל

תחשוב שכל פרק הוא 40 דקות, כפול 5 פרקים בשבוע = 4 שעות (פלוס מינוס) ועוד אתה אומר שלא ראית כבר שבועות והכל מוקלט... שיוווו זה המון!!!! המלצה מהלב: לדעתי תוכל להבין הההההכל אם תראה פרק אחד מתוך כל שבוע שלא ראית או שפשוט תקרא את התקצירים המעולים של שפי באתר של שחר, כי היא מפרטת את תוכן הפרקים בצורה מדוייקת מאוד. כל אפצ'י שמישהו עושה - היא כותבת.

python 4

New member
תענוג!!../images/Emo99.gif

מחר - אני מכריז על יום צח"מ הבין-לאומי ה- 28. בתוכנית: 09:58 - התכנסות 10:00 - ארוחת בוקר 10:30 - התחלת הצפייה בלקט 11:00 - הפסקה לראות תשוקות של אתמול 11:40 - חזרה ללקט 13:00 - הפסקת צהריים 13:10 - חזרה ללקט 16:00 - הפסקה לראות תשוקות של היום 16:03 - אין אייבי היום, חזרה ללקט של צח"מ 16:40 - הפסקה לראות ימ"ח של היום 16:41 - ג'ק הציל את ג'ניפר, באסה, חזרה ללקט של צח"מ 20:00 - ארוחת ערב 20:05 - חזרה ללקט 23:56 - פיזור 23:59 - האמבולנס מגיע אני מקווה שמק לא הופיעה הרבה בשבועיים האחרונים. המק היחיד שאני מתכוון לראות מחר זה מקרויאל.

junny

New member
כמה שהייתי רוצה להיות איתך

עכשיו.. יום צח"מ הבינלואמי, איזה כייף. לנמנם מדי פעם תוך כדי, לראות בריכוז. חבל.. אולי תשלח לי או שאני אאסוף ממך (איפה אתה גר?) ואחרי המבחנים אני אוכל לראות?

python 4

New member
תאמיני לי שאת לא רוצה..../images/Emo9.gif

אוי, המק הזו לא מפסיקה לבכות. אפשר להעביר אותה קדימה? |לוחץ על FF| |או, נגמרה מק, play| |אוי לא! דיאן!| |FF רצחני| |טרישהההה אהההה!| |מפסיק לראות צח"מ לנצח|

למעלה