מפגש הפורום המסרתי יוצא לדרך

nikonit

New member
../images/Emo124.gifמפגש הפורום המסרתי יוצא לדרך

והגדת לבנך ביום ההוא
לפני ארבע שנים באה ענבל והקימה את פורום צוותי חירום
ומאז בכל שנה ושנה חוגגים חברי הפורום את חג הפסח
במפגש פורום איכותי
השנה נקיים מצוות מפגש פורום ללא
וללא |דשא שרוף| (בשאיפה
)
במוצאי המימונה, יום חמישי, 20/4/06 (כ"ב בניסן התשס"ו) בשעות אחה"צ המאוחרות / ערב מוקדמות
באי הפורום מוזמנים לשרשר להודעה זו: אישור הגעה שעה מועדפת הצעה למיקום ניפגש שם

afiksambol

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד לnikonit על הרצון, היוזמה ושימור המסורת... כמישהו שניסה להרים כאן מפגשים לא פעם, אני מאחל לך המון בהצלחה וכפי שאת יודעת כל עזרה תינתן לך בשמחה...

nikonit

New member
"באי הפורום מוזמנים לשרשר להודעה זו

הצעה למיקום"... ולגבי הדשא - חפש בארכיון הפורום
חג שמח

עכשיו שמתי לב לשעה

אולי כדאי שתקדימו קצת...כי זה די בלתי אפשרי לי לחזור הבייתה מת"א בערב

nikonit

New member
השעה היתה רק הצעה../images/Emo70.gif ועוד לכולם

היה אמור להיות
בקצה, אך בטעות נשלח לי באמצע. אישית חשבתי יותר על סביבות 17:30-18, גם אני מגיעה מרחוק (אפילו מתחרה איתך על התואר "הכי רחוק"), וככל הנראה ארצה לחזור הביתה בסוף. מצד שני - חלק עובדים, וצריך להתחיל אחרי שיחזרו. מה שעת הגג שלך ליציאה מת"א? כרגיל (לצערי) אזור המרכז עשוי להיות הכי מבטיח, אבל צריך הצעות למיקום ספציפי. אז אנשים - מי רוצה לבוא? מתי תוכלו להגיע?

זה תלוי כמה זמן לוקח להגיע מת"א

לב"ש. אני צריך להיות בב"ש בעשר וחצי לכל המאוחר כדי לעלות על האוטובוס של אחת עשרה למצפה רמון (שכרגיל יהיה עמוס עד אין סוף לכן אני חייב להגיע חצי שעה לפני הזמן) לדעתי 8:45, 9:00 זה בלחץ הזמן יציאה שלי מת"א...חוץ מזה שגם צריך לקחת את האוטובוס מעזריאלי לתחנה המרכזית

אוקי- אם יש משהו מאיזור המרכז

ראשון אוכל להצטרף אליו זה יהיה מצוין(אם אני לא יעבוד..)

לא בהכרח

לא בדיוק מתחשק לי להופיע במדי העבודה המזעזעים שלי מה גם שיש כאלו שמגיעים מרחוק ומן הראוי שיוכלו לחזור בשעה סבירה הבייתה.

נו מדי בלקטור זה לא כזה אוי אוי

תאמיני לי שזה לא אסון בכול אופן שיהיה לך חג שמח זזתי לסדר

אני מוכן להגיע...

ואולי נעשה בפארק הלאומי ברמת גן כי בפארק הירקון זה כבר נמאס בתור אחד שהיה בשני המפגשים האחרונים. מפחינת תחבורה, יש מי שבא מראשון יש את 164 עד לאלוף שדה מי שמירושלים יש את 400 מהצפון יש תחנה של 35 שהאוטובוס בא מהתחנה המרכזית החדשה. 67 מקניון איילון 55 מרכבת צפון 63 מרכבת מרכז 30 מהכרמלית בקיצור יש תחבורה ציבורית .הבעיה היחידה זה שבמימונה כל עם ישראל ואחותו בפארקים עם המופלטה ובלי הפולטקיאים. אם יש לכם הצעות מענות הם התקבלו בברכה. בנעימה אופטימית זאת ובברכת מועדים לשמחה ולילה טוב כאן כל ישראל מסיימים את שידוריהם

עמיחי נ

New member
אז מה בקשר למקום?

אני אשמח מאוד לבוא אם אני ידע איפה המפגש יתקיים ומתי.. אני מבולבל כבר מכל ההודעות הסותרות...

אז ככה עמיחי אני יעשה סדר

קודם מעלים איפה הכי נוח ,אחרי זה שעה ואז סוגרים שלכל חברי הפורום יהיה נוח לבוא בנתיים הכל בתוח להצעות.

למעלה