מפגש הפורום המסרתי יוצא לדרך

ניקונית גם לגבי מיקום

היות שזה יוצא בדיוק במימונה- איפה שלא נעשה את המפגש על איזה דשאים המקום יהיה מפוצץ אז כדי שנקבע יום אחר או משהו כזה. אשמח באמת לעזור לכם

nikonit

New member
זה בכוונה במימונה (ליתר דיוק בסופה)

מתוך הנחה שאז התלמידים והסטודנטים שבינינו (וקיוויתי שגם החיילים) עדיין בחופשה. שבוע אחרי זה כבר "סתם יום של חול" (עם בוקר כחול...), ויהיו פחות חבר'ה בחופשה. לגבי הדשאים וכו' - שים לב שאנחנו מדברים על הערב. בערב בדשא כבר לא יהיו כ"כ הרבה אנשים. מצד שני - די מהר גם לא יהיה כ"כ הרבה אור. לכן אנחנו מחפשים מבנה. זאת הבעיה עם האתרים הקודמים שהועלו.
לגבי שעה, אני מציעה לסגור על 17:30
זה יתן לנו 3 שעות מפגש עד שרומן יצטרך לצאת (ומתוך הנחה שמי שעובד יגיע קצת באיחור, ועדיין יהיה לו טעם להגיע). אני משאירה את זה עד מחר בערב להתייחסויות. אח"כ אפתח שרשור חדש לאישורי הגעה. אם לא יהיה פורום רלוונטי (משחק מלים שכזה...), נחשוב על תכניות אחרות. בכל מקרה, צריך לקחת בחשבון שיהיה קשה למצוא מועד מתאים לכולם, והמטרה היא להגיע לכמה שיותר.

תראי

תני לי לראות איתי לקראת יום רביעי- ואחזיר לך תשובה בנתיים זה לא בטוח ולא סגור. תשאירי לי את הנייד שלך על מנת שאני יעדכן אותך

Daffynes

New member
הו כמה שאני רוצה

אבל התאריך.... אני בבית מעכשיו עד יום ב' הקרוב ואז בצבא עד רביעי (שבוע ויומיים, לא יומיים אחרי.) ואז שוב בבית עד יום ב'. בקיצור, יום חמישי הזה אני לא פה אם יתחשק לכם לדחות בשבוע אני מבטיחה לא לשרוף שום דשא!!

דפנה- בעיקרון

תנסי תראי אם את יכולה איך שהוא לצאת מהצבא גם אני יבקש לקחת יום חופש מהעבודה או לסיים מוקדם

Daffynes

New member
../images/Emo13.gif לצערי זה לא עובד ככה אצלנו

סמב"ציות, אם אני לא שם צריך להקפיץ מישהי מהבית. וצריך סיבה ממש טובה לשלוח מישהי חזרה לרמאללה....

18 G

New member
סמבצית-סמלת מבצעים

סמבציות זה שם של תפקיד צבאי. בכל פעם יש מספר סמבציות מסוים בבסיס וברגע שאחת לא מגיעה צריכים להקפיץ אחת אחרת מהבית. וצבא זה לא גן ילדים אי אפשר לקחת ככה סתם חופש, במיוחד לא בתפקיד של דפנה..

למעלה