מפגש פורום אורלנדו

אמממ...

כעיקרון אני יכולה כל אוגוסט ואין לי בעיה עם התאריכים כל עוד זה לא ימי שבת..אבל הבעיה היא...שאמאבא לא יתנו לי לנסוע ברכבת לגמרי לבד לת"א..פשוט אין מצב...אהה וזה תלוי גם אם היהי לי כסף..כי אממ אני מוציאה מההורים בסביבות ה-300-400 שקל רק לניצנים אז...לא נעים לבקש עוד ועוד..מה הם כספומט?

אההה בננות...

תודה לכן!
..אז מסתבר שבאמת אין לי בעיה עם הנסיעה...עכשיו צריך לארגן כסף..חחחחחחח
... בעעע ואוףףף עכשיו הודיעו לנו שאבא יוצא להתנתקות ביום ראשון הזה במקום ביום ראשון הבא..

../images/Emo39.gif../images/Emo124.gif עוד שאלה../images/Emo70.gif

אתן רוצות להפגש ביום שישי או שזה מפריע למישהי? אה ומחקתי את ימי שבת לכנ"ל לגבי ה31 [ יום לפני תחילת הלימודים] וגם היום לפניו..כי זה ממש זמן חשוב להתארגן...לדעתי... אה ואם מישהי מעוניינת אני לא יכולה ב14 [יומולדת לאבא
] וב13 [ צריך לקנות מתנה...]

../images/Emo39.gif טחח../images/Emo122.gif

מטומטמת שכמוני...לאבא שלי יש יומולדת החודש....והתבלבלתי עם החודשים...|תמיד קורה|

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifממ,

מצדי אינבעיה ביום שישי (אבל שוב אל תבנו עליי) ולא נראלי שיש הרבה דתיות אצלנו בפורום ><

reut bloom depp

New member
לי לא אכפת..

מצידי אפילו החודש...אני גרה בצפון(ממש בצפון)אני מקווה שיהיה לי איך להגיע לשם... אבל תכלס אני משועממת קשות כל החופש ככה שאני פנויה לכל תאריך..!

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאעאע #$*%#*!@#)*#$^&@#(!@86*

התכוונתי לשאול מאיזה צפון אם מותר לי לשאול. ><

אממ ת'אמת שלי מפריע...

אני תלויה ברכבות..
..ואמממ טוב אל תתחשבו בי כי בנתיים עוד לא ברור אם אני באה או לא...

../images/Emo39.gif אהה..סבבה...

בכל מקרה יש עוד מלא בנות שבאות עם רכבות אז באמת לא כדאי...

פרפר17

New member
לי יש בעיה שהאוטובוסים והרכבות

ניסגרים מוקדם ואמא שלי תמיד עסוקה ביום שישי בקניות או בלנקות את הבית ואז לא יהיה לי איך לחזור

יש מצב שאני יכולה להגיע../images/Emo13.gif

בהתחלה לא הסכימו לי אבל הגעתי למסקנה שאני צריכה לדבר על זה שוב עם אבא שלי... והוא אמר ובקשר לתאריך שהיקבע אנחנו נברר... פשוט הסבתרי לו שתפוז אנשים פגשו את הילה
ושהיו מפגשים כבר בעבר והוא גם אמר שלפמגשי פורום הוא מניח שלא גיעו מתחזים
השאלה היא גם איפה בדיוק בעזריאלי? מישהי כבר יודעת? ועוד משהו... אור, רונית או קמה מישהי בטוח מכן מגיעה? כי פשוט אתן הכי קרובות לגיל שלי ויהיה לי ממש מוזר לשבת שמה עם ילדות בנות 16-19 לבד חחח
אל תעלבו
תודה לכולן

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifהיי, פעם שעברה רק מיטל הייתה

*באמת* קרובה לגיל שלי וכל השאר היו גדולות
*חשה קטנה* ולא הייתה לי בעיה
גמאני בהתחלה חשבתי כזה "מממ...אני הולכת להיות שם עם בנות 16 ומעלה..." (או שיסמינע בת 15
><) וזו ממש לא הייתה בעיה...
וכבר אמרתי, אנלא בטוחה אם אני באה, אני אודיע ב1 ><

למעלה