מפגש פורום בחוה"מ

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

פ ו ס ט י

New member
שיר אל תהי טיפשה טוב?

זאת אלה... ויש לה ראסטות יפות מי זאת החדשה עם הראסטות היפות? [בטח מישי שהמצאת...]

InfernalMajesty

New member
.............................>

אמאשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.

נופ!../images/Emo11.gif

אני אינני בבית כל החג... בוא נראה....
חמישי עד ראשון זה ברא
שני שלישי אני בסמינר של הצופים...
רבעי-חמישי אני בהתנדבות בסגול...
ואז כל השאר זה פסטיבל סגול...
ואפילו אני לא חוזרת לביצפר בזמן! כי אני נשארת איזה יומיים לטייל עם אמא בצפון אחרי סגול.... כך ש.... תעשו ת'חישובים לעצמכם....
אם אתם מוכנים לעשות מפגש שאני לא אהיה בו.... חחחח בבקשה.... אח"כ אל תגידו "איזה באסה שניץ המתוקה והחמודה והיפהפיה והמכינת צ'אי הכי טובה בעולם לא פההה
" טחחח אוי אני קורעת את עצמי... קיצר אינני יכולה!

ומה עם המפגש בבראשית?../images/Emo12.gif

אממממ אני עדיין לא הכי הבנתי מתי נפגשים! ויש אנשים שיוצאים היום אז... מה נסגר עם זה? (וסליחה אם כבר דשתם בזה.... אני עדיין לא קלטתי... מותר לי!!
)

starguiding

New member
אולי היא חוזרת רק ביום ראשון...

אני אהיה במרכז בטח בימים שלישי-חמישי, אז.. זה מה נוח לי.

DidjiT

New member
כן פשוט,

זה במקרה מסתדר לך עם מפגש פורום אביב ונורא יתאים לך שנאור יקפיץ אותך מאשר להוציא כסף על רכבת.

אממ לא!....כי אני פשוט לא אסע פעמים

לת-א אמא שלי לא תרשה... ואל תכניסי לי מילים לפה! כי אני בכלל לא חושבת על נאור כאופציה (תתפלאי) אני נוסעת לת-א מהבוקר!!!!

fleaboy

New member
אני רוצה מפגששש

אבל אני לא נמצא שבת-שלישי אולי נעשה לקראת סוף החופש?

למעלה