M M a a y a n K New member 8/1/08 #23 סגרנו? יש תאריך וכאלה? לי נראה שאני בכלל לא אוכל להגיע, יש אצלנו מלא עבודה ואני עוד סוגרת שבת השבוע...
סגרנו? יש תאריך וכאלה? לי נראה שאני בכלל לא אוכל להגיע, יש אצלנו מלא עבודה ואני עוד סוגרת שבת השבוע...
H hagayx New member 8/1/08 #24 טוב, אם אף אחד לא בא מהצפון אז אני חושב שדי סגרנו על עזריאלי? רק רביעי או חמישי? ובאיזה שעה? אני בעד חמישי, בסביבות 15:00 או 16:00..
טוב, אם אף אחד לא בא מהצפון אז אני חושב שדי סגרנו על עזריאלי? רק רביעי או חמישי? ובאיזה שעה? אני בעד חמישי, בסביבות 15:00 או 16:00..
C Cling And Clatter New member 8/1/08 #25 ../images/Emo31.gif אחד גדול, לא באה.. גם אם זה היה בקריון סורי, ממש רציתי. גם אין לי מצב רוח לשום דבר.
../images/Emo31.gif אחד גדול, לא באה.. גם אם זה היה בקריון סורי, ממש רציתי. גם אין לי מצב רוח לשום דבר.
H hagayx New member 8/1/08 #27 חבל.. אבל אם מישהו פה עוד רוצה מפגש פורום אז כדאי שנקבע...צריך לסדר שלא יהיה עבודה או לימודים באותו זמן ואני לא יכול בהתראה קצרה כל כך..
חבל.. אבל אם מישהו פה עוד רוצה מפגש פורום אז כדאי שנקבע...צריך לסדר שלא יהיה עבודה או לימודים באותו זמן ואני לא יכול בהתראה קצרה כל כך..
C Chrismakkah convert New member 8/1/08 #28 גם לך אין מצב רוח?! ../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif מה אפשר לעשות כדי לעודד אותך?!?!
א אמבריי לנצח New member 8/1/08 #30 מה?../images/Emo2.gif צריך להתקבל!? אם מי לדבר בטלפון? אני רצינית. רק תגידי.
C Cling And Clatter New member 9/1/08 #32 צריך לא להיות חולה אפילפסיה, צריך להיות עם קשרים, עם פרוטקציות (אז מה עם זה בהגרלה.. כולם יודעים שזה בולשיט )
צריך לא להיות חולה אפילפסיה, צריך להיות עם קשרים, עם פרוטקציות (אז מה עם זה בהגרלה.. כולם יודעים שזה בולשיט )
C Chrismakkah convert New member 9/1/08 #33 הגרלה?! ../images/Emo2.gif כמה תלמידים "מפסידים" בהגרלה ולא יוצאים?!
C Cling And Clatter New member 9/1/08 #34 איזה 80 ומשהו נרשמו, סיננו 20 ומשהו.. אז 50 ומשהו? יוצאת מבי"ס למשלחת העירונית 34 תלמידים... שאר התלמידים שלא נכנסו ל34 הם ברשימת ההמתנה..
איזה 80 ומשהו נרשמו, סיננו 20 ומשהו.. אז 50 ומשהו? יוצאת מבי"ס למשלחת העירונית 34 תלמידים... שאר התלמידים שלא נכנסו ל34 הם ברשימת ההמתנה..