אתם יכולים להגיב
D DontWakeMeUp New member 12/4/08 #11 אני לא יודעת עדיין אם אני יכולה בכלל. תקבעו תאריך ואני כבר יבדוק
D DontWakeMeUp New member 12/4/08 #14 אוקי אני לא יכולה בטוח. אני צריכה לחסוך בכסף. ההורים שלי אמרו שאני מבזבזת יותר מידי, והם צודקים במשהו. רק הנסיעות זה 100 שקל. בקיצור אני יחסוך את הכסף שלי [ושלהם] לדברים יותר נחוצים וחשובים. [לא שאתן לא חשובות ] אבל בחופש הגדול יש לי יומולדת ואני יקבל הרבה כסף אז אני יבוא
אוקי אני לא יכולה בטוח. אני צריכה לחסוך בכסף. ההורים שלי אמרו שאני מבזבזת יותר מידי, והם צודקים במשהו. רק הנסיעות זה 100 שקל. בקיצור אני יחסוך את הכסף שלי [ושלהם] לדברים יותר נחוצים וחשובים. [לא שאתן לא חשובות ] אבל בחופש הגדול יש לי יומולדת ואני יקבל הרבה כסף אז אני יבוא
F fat lip New member 12/4/08 #21 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
P PUMPKIN juice New member 12/4/08 #13 אני כמעט בטוח אהיה בת"א ביום שלישי[הקרוב]. + מי שרוצה להפגשף שתשלח מסר או משהו אני עדיין אל יודעת מתי אני אהיה בהמשך, לא קבעתי כלום.
אני כמעט בטוח אהיה בת"א ביום שלישי[הקרוב]. + מי שרוצה להפגשף שתשלח מסר או משהו אני עדיין אל יודעת מתי אני אהיה בהמשך, לא קבעתי כלום.
N NoAmItA ChAn New member 12/4/08 #24 ../images/Emo45.gif כעיקרון כל יום, רק שלא יהיה לי בו מפגש אחר >_<
C ComplicatedCutie New member 13/4/08 #25 ../images/Emo127.gif אני רוצה לבוא אבל... יש לי על הראש 3 פורומים ש-2 אני מנהלת. כך שאולי אני אגיע תקבעו יום ונראה ודרך אגב - יש לי את האלבום החדש של פאניק הוא כ"כ יפה ויותר טוב מהאלבום הבכורה
../images/Emo127.gif אני רוצה לבוא אבל... יש לי על הראש 3 פורומים ש-2 אני מנהלת. כך שאולי אני אגיע תקבעו יום ונראה ודרך אגב - יש לי את האלבום החדש של פאניק הוא כ"כ יפה ויותר טוב מהאלבום הבכורה