- מפגש פורום

DesertRose7

New member
../images/Emo124.gif - מפגש פורום ../images/Emo124.gif

אל תגידו שלא חיכיתן לזה!! הגיע פסח וכמו שכבר הבטחנו וקבענו - מפגש פורום ראשון של פורום מקפליי יוצא לדרך! אז מה שאתם צריכים לעשות זה לשרשר להודעה הזאת את התאריכים שאתם לא יכולים בהם! אני ארכז הכל ואבדוק באיזה יום הכי הרבה יכולים לבוא או לחילופין באיזה יום הכי פחות יחסירו! אז תבדקו טוב טוב לפני שאתם כותבים

mayoosh4

New member
17 עד ל-23

אני לא יכולה. מפגשים עם ידידים וטיול פסח בצופים..

loner in love

New member
חיכינו חיכינו ../images/Emo9.gif

שוב אני לא יכולה ב17, 18, 19 וביום של הסדר ויום אחריו עושים את זה עם באסטד?

DesertRose7

New member
לא..

בנפרד!! כן כן.. נצטרך לבוא חלקנו פה פעמיים! אבל אתם כל כך אוןהבים אותנו נכון ?!

mayoosh4

New member
לאלאלא!

מכמה סיבות- 1. תחשבי שיש כאלה שאולי אין להן הרבה זמן בחופש והן צריכות לפנות זמן. 2. יש כאלה שמגיעות באוטובוס\רכבת וזה עולה כסף!! 3. יש כאלה [אהמ אהמ, כמוני] שצריכות לעבוד הרבה כדי לשכנע את ההורים שלהם להרשות להם ללכת למפגש 1, אז לשניים?! איך אני יחליט לאיזה מהם ללכת?! אני ממילא מדברת על באסטד ומקפליי 24 שעות ביממה בלי לשים לב למה שאני אומרת. וממילא זה כמעט אותם אנשים.

beyonce3

New member
אני בהחלט מסכימה איתך מיי!

אני חושבת שזה ממש מגוחך לעשות שני מפגשים.....ומיי נתנה סיבות מספיק טובות למה זה לא כדאי.......באמת רוב הבנות שנמצאות בפורום מקפליי,נמצאות בפורום באסטד..ואיכשהו מקפליי ובאסטד מתקשרים ביחד.אז הגיוני יותר לעשות מפגש אחד משותף.......!ובנתיים אני מנסה לראות אם אני אוכל לבוא בכלל......

DesertRose7

New member
טוב אז כנראה שיהיה לנו סקר חדש!

כי ממה שאני הבנתי פעם שעברה שדיברנו על זה זה היה שנעשה בנפרד. ושימו לב שמי שכתבה שהיא רוצה אחד זה אלה שנמצאות בשינהם ואים פה דעה של מישהי שרק פה! לי אין בעיה למרות שאני לא חשוב שתזה יהיה פר לגבי כאלה שנמצאים רק באחד מהפורומים! אני מעלה א תזה עכשיו בסקר!

DesertRose7

New member
אז..

למה לא לעשות עם פורום בלו משותף?! זה על אותו עיקרון - גם שם יש מלא בנות שנמצאות גם פה! אז אל תבואו ותגידו לי.. באסטד ומקפליי מתקשרים - כי בסופו של דבר לא באסטד ומקפליי נפגשים אלה אנחנו וזה ממש לא משנה.

beyonce3

New member
בלו?!

מה בלו קשור עכשיו???בכל מקרה,אני לא חושבת שאוכל להגיע...

may90

New member
מה בלו?....

3?! 3 פורומים?... לדעתי זה דיי הגזמה לא?

mayoosh4

New member
אני יסביר לך..

שחר טוענת שבאותה מידה שאפשר לעשות את המפגש פורום עם באסטד, אפשר גם עם בלו. אני אישית לא מסכימה איתה.

loner in love

New member
אני עם מיי...

אני לא באה לשני מפגשים... כמה כסף וזמן את חושבת שיש לי?! בואו נרכז זה במילא כמעט אותן בנות ואני בטוחה שלבנות מפה שלא בבאסטד לא יהיה בעיה לפגוש את אלה שכן בבאסטד ולא פה ולהפך זה מיותר

just jenny

New member
../images/Emo45.gifגמני בעד...

רוב הבנות פה הן גם מפורום באסטד... אז לדעתי סתם נבוא פעמיים.. ושימו לב שכל מי שאמרה שהיא תבוא הן גם מפורום באסטד.. אז קחו בחשבון..

למעלה