- מפגש פורום

loner in love

New member
../images/Emo45.gifדוגרי...

זה אפילו לא "יותר מחצי" זה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מחצי 90% מהבנות פה נמצאות בשני הפורומים

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifקיי...

תאריכים שאני לא יכולה בהם: 19 - יום ג' 21 - יום ה' 23 - שבת [וערב פסח] 24 - ראשון 29 - שישי 30 - שבת [דוגרי אני אעשה כל מאמץ לבוא גם אם זה יצא באחד מהתאריכים האלו, פשוט עדיף שלא
]

DesertRose7

New member
אתן צריכות להבין משהו..

לפחות חלקכן צריכות.. אין לי שום בעיה לעשות את המפגש משותף!! אני פשוט מעלה את זה כי מישהו היה צריך כי לא כולם פה בבאסטד אז אולי לא לכולן זה יתאים. אבל ברגע שראיתי שאין התנגדות אין לי בעיה (מההתחלה לא הייתה!!) ראיתן שאפילו העלנו סקר ושאלתי פה. אז יאללה צאו מזה.. עברו הלאה!

DesertRose7

New member
טוב אפשר לעזוב את זה כבר?!

לא עברנו את השלב של האני אמרתי?! אנחנו כבר בסקר ואפילו בהחלתה שזה ביחד.. לא סגרנו את זה כבר?!

M c F l y

New member
אמממ

אני מעדיפה שזה יהיה לפני שמתחילים לאכול מצות והכל.. ושזה יהיה הכי מוקדם שאפשר ועם באסטד.. כי אני לא יכולה לבוא פעמים.. כי בפעם אחת אני מבזבזת איזה 60-70 אז בפעמיים? בום..

DesertRose7

New member
למה לפני המצות?!

פשוט בשבוע הראשון (לפני שמתחילים לאכול מצות..) מלאאאאאא אנשים לא יכולים ממש מלא! כל יום איזה 5 אנשים לא יכולים!

M c F l y

New member
כי אני לא דעת

אם זה יסתדר מבחינת רכבות וזה
אבל כעקרון 90% שאני באה [:

DesertRose7

New member
את יכולה להסביר לי..

את הקשר של רכבו תומצות.. כי כנראה שפספסתי א תזה.. קיצר.. זה יצא בשבוע השני - מתי שכבר אוכלים מצות!

למעלה