אני מתחייבת לא לאנוס אותך|גבות|
M mordillogirl New member 21/12/08 #15 ../images/Emo71.gif../images/Emo6.gif תגידי.. זה לא יראה קצת מוזר לראות אנשים בגיל צבא עם ילדות בכיתה ח'? (אני ספציפית בט' אבל עדי למשל..) למרות שלצערי אני די בטוחה שאני בגובה שלכם אם לא יותר גבוהה
../images/Emo71.gif../images/Emo6.gif תגידי.. זה לא יראה קצת מוזר לראות אנשים בגיל צבא עם ילדות בכיתה ח'? (אני ספציפית בט' אבל עדי למשל..) למרות שלצערי אני די בטוחה שאני בגובה שלכם אם לא יותר גבוהה
A adii1201 New member 21/12/08 #17 סו? למי אכפת?../images/Emo6.gif מקסימום יחשבו שאנחנו לאסביוט פדופיליות.. ואבי... מה הגובה שלך? אני 1.67.. ומהילה לא קשה להיות יותר גבוה (מרשעת שכמוני )
סו? למי אכפת?../images/Emo6.gif מקסימום יחשבו שאנחנו לאסביוט פדופיליות.. ואבי... מה הגובה שלך? אני 1.67.. ומהילה לא קשה להיות יותר גבוה (מרשעת שכמוני )
M mordillogirl New member 21/12/08 #18 ../images/Emo71.gifXDD אני.. פעם אחרונה שבדקתי הייתי 1.65 אבל מאז גבהתי ואני מפחדת לבדוק כמה הילה, נתחלף?
../images/Emo71.gifXDD אני.. פעם אחרונה שבדקתי הייתי 1.65 אבל מאז גבהתי ואני מפחדת לבדוק כמה הילה, נתחלף?