מפגש פורום!

Musedol

New member
../images/Emo124.gifמפגש פורום!

יאלללללה אנשים, עושים את קצר: שבוע הבא מפגש פורום! מנהלנו הנאמן עולה לאיזור המרכז ואנחנו ניפגש לנו לאחרה"צ משעשע איפשהו באיזור ת"א! מי שמבריז מקבל ממני מכות, אישית
תשאלו את ליאור שלא כדאי...

LightbuIb sun

New member
אני בעד!

גם ככה רציתי לקפוץ לת"א בקרוב. ליאורצ'יק- תודיע לי איך אתה מגיע והכל, נלך ביחד..:)

Benn Is Kane

New member
דווקא שבוע הבא? ../images/Emo4.gif

אני לא חושב שאני אוכל לדחוף גיחה לת"א בשבוע הזה...

handlessman

New member
ת'אמת נראה לי גם לי לא מסתדר...

טוב נראה, למה יש לי עוד מפגש פורום בשבוע הקרוב וגם התקציב שלי מוגבל...

LightbuIb sun

New member
גם אני שישיסט

ועד המצח שקוע במתכונות ובגרויות. (מתכונת ב-10, מתכונת ב-12, מתכונת ב-13, מתכונת ב-15, בגרות ב-27, בגרות ב-29, בגרות ב-16, ועוד רבים שכולם בחודשיים הקרובים) בקיצור אני לא אתה ואני לא אחליט בשבילך, אבל אפשר לעשות גיחה של 3 שעות לת"א:)

handlessman

New member
כע סבבה אני מניח שזה עדיין יהיה בסדר...

ושוב רק שתדע זה לא תלוי בי... "עם כל הצער שבדבר !" (במבטא פואדי) יש כל כך הרבה מתכונות ברצף, כמעט יום אחרי יום? איזה בצפר אכזרי!!!

כן אה,

21.5 - בגרות באנגלית 25.5 - מתכונת באזרחות, 11.6 בגרות 12.6 - חופש! אחח, קשה להיות שמיניסט

handlessman

New member
זה יעבור לך...

לפי מה שאני יודע, אני הולך בי"ב ללמוד כל יום עד 6 ככה... (בגלל המגמה)

LightbuIb sun

New member
:)

החתימה שלך. מי המבצע המקורי של השיר? כי יש את ה-dropkick murphys ויש את sham69 ויש..כל מיני גירסאות משונות

לחן של שאם69 וביצוע של דרופקיק מרפיס, אאל"ט.

אבל אני אוהבת את הביצוע של שאם :)

Musedol

New member
תגובה לבן ועמרי [או שזה עומרי?]

יאללה, באמת, גיחה לשלוש שעות לת"א זה לא סיפור [אולי לבן קצת כן כי הוא גר בחיפה]. בבקשה, אני אפנה את כל הזמן שאני יכולה שבעולם כדי לבוא למרות שיש לי בחמישי הבא מתכונת שאני בינתיים יושבת עליה בציון 30 בלחץ... בבקשה תבואו, יהיה מצחיק לגמרי!

למעלה