מפגש פורום!

handlessman

New member
בואי נעשה קצת סדר...

אני עמרי, הוא זה בן... בסדר אמרתי שיש מצב... גם לי יש מתכונות ובגרויות, אבל מה, ההורים שלי רציניים בעניין... "אם לא תוציא מעל 95 אתה כבר לא הבן שלי יותר...!" חחח סתם איזה מתכונת יש לך בחמישי הקרוב? לי יש בגרות במחשבים בחמישי...

Musedol

New member
בייב, אתה ממש צריך משקפיים.

הנושא של ההודעה הייתה תגובה לבן ועמרי [או עומרי?] - הכוונה שלא ידעתי איך רושמים את השם שלך. עם ו', בלי ו'. בכל אופן, אין מה לעשות סדר. אני יודעת לקרוא, אני עם המשקפיים שאני ליד המחשב, ברוב המקרים. וגם לי זה רציני, אני 3 יח'ל מתמטיקה ויש לי מתכונת בחמישי הבא, ולצערי, אין לי לאן לרדת יותר. ככה שחייבים להשקיע. תעשו את השיקולים שלכם אם להגיע או לא, תכלס אתם אלה שתפסידו בסוף

handlessman

New member
אה טוב...

לא חשבתי אפילו להשקיע מאמץ בחשיבה על מה באמת התכוונת... ויש לי משקפיים וגם אני נמצא איתם רק ליד המחשב וטלוויחזיה וכאלה... קיצור נראה

Musedol

New member
אז באמת, לא בכוונה רעה [ונמאס לי כבר להתווכח

איתך על דברים מטומטמים, אם כבר להתווכח אז לפחות על משהו נורמלי] או בכוונה לפגוע, בפעמים הבאות תקרא 10 אלף פעם מצידי הודעה כדי להפסיק לדבר שטויות. זה כמו לקרוא בעיה מילולית במתמטיקה- קוראים מיליון פעם עד שמפנימים את כל הנתונים. יא-אללה, איזה פרק היה בנמלטים! מה זה החרא סוף הזה?!!!11

handlessman

New member
חח הזכרת לי עכשיו את המורה שלי

למתמטיקה... אבל ממש... יאקק יוצא לי כבר מכל החורים, ויש עוד שנתיים כאלה!!

Musedol

New member
איפה ליאור שצריכים אותו...

אני אומר לך את מה שהוא אמר לי: מה לעשות, צריך להתמודד. עם כל הקשיים, ואני בטוחה שיש קצת הרבה....

handlessman

New member
חח זה נשמע כאילו זה לא נוגע לך

לא נורא, כולנו שישיסטים (לפחות אלה שכן) And we are all in the same fukin boat...

Musedol

New member
You should start to read between the lines

and then you'll understand what I meant to...

handlessman

New member
אני יודע שהוא אמר את זה

בכל זאת לא נולדתי אתמול, סתם חיפשתי משהו להגיד חחח

Benn Is Kane

New member
אצלי זה דיי בעייתי...

ביום ראשון אני עובד. בשני אני הולך עם חבר לגמור את הקעקוע שלו (שזה אומר שנשב שם כל היום - הוא עשה שרוול על יד ימין). שלישי זה היום היחיד שאני רואה כריאלי, אבל גם הוא בעייתי מאוד. רביעי, חמישי שישי - עבודה....

Benn Is Kane

New member
כן... אני גם שמח שיוצא לי לעזור לו..

אחרי ש-2 העובדים האחרים שהיו לו קיבלו התקפי לב והנשים שלהן לא נתנו להם לחזור לעבוד

למעלה