מפגש פורים

../images/Emo124.gif מפגש פורים ../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

תאריך המפגש נבחר ע"י רוב (אמנם של 1 יותר מהתאריך השני, וחבל שזה ככה, אבל אין מה לעשות..). מפגש פורים הרשמי יתקיים ביום ראשון - 4.3.07. המפגש יתקיים על גג קניון עזריאלי וייערך מהשעה 12:00 בצהריים ועד שיימאס לנו אחד מהשני
.
לגבי חולצות
כל המעוניינים והמעוניינות, לא הגענו ל50 אנשים, ולכן בנתיים החולצות יעמדו על גדר ה20 שקל. במידה ואנשים יתחרטו וכ'ו עד מפגש פסח בו תקבלו את החולצות, יוחזרו לכם חמישה שקלים. סמכו עלינו. ניתן להביא לי את הכסף במפגש, זה המספר שלי 0507246753 למי שלא ימצא/יזהה מי אני. או לאוחנה ("אוחנפיצה") - 0509447112. מי שלא מגיע למפגש, ובכל זאת רוצה חולצה, ייאלץ לחשוב על פתרון - דרך אחרת לראות אותנו / לשלוח כסף בדואר וכד' , ניתן להיעזר בנו במסרים. המפגש זו הזדמנות פז, בייחוד לכאלו שבאים מרחוק. אז תעשו את השיקולים שלכם. את החולצות תקבלו במפגש פסח, משום שזו ההזדמנות הבאה לראות את כולם בהרכב כמעט מלא
. אגב, לחולצה יתווסף בקרוב מאד ציור (למקדימה שלה).
המפגש משותף לנו ולפורום הרשמי.
תאריך המפגש נבחר על-ידי רוב חברי תפוז והרשמי, והתאריך הוא סופי ובלתי ניתן לשינוי.
במקרה שיעיפו אותנו מהגג, אנחנו נמצאים ברחבת השופרסל (לשעבר,הקוסמוס) שנמצאת מתחת לגשר הקרייה, בחניון מינוס 4, או בספסלים ליד חניון האופנועים בכניסה הראשית לקניון בצד של הרכבת.
תביאו כל מה שעולה על דעתכם - מצלמות, גיטרות, אזני המן, רעשנים, משלוחי מנות, במבות, וכל מה שרק תחפצו בו.
רצוי להגיע מחופשים למפגש, תיערך תחרות תחפושות מטורפת נושאת פרסים
.
שוטרת|כמה בקשות חשובות מכולכם -שוטרת|
שמרו על נקיון הגג.
לא לקשקש על הרצפה והקירות.
את כל הזבל לזרוק לפחים.
לא לנסות להתאבד.
להשתדל לא לבקש כסף ל"נסיעות חזרה" כי אתם מעמידים את הנוכחים בקניון ובמיוחד את חברי הפורום במצב לא נעים. על כל אלה הנהלת הקניון חמה עלינו מספיק ואלו הסיבות העיקריות שבגללן מעיפים אותנו מהגג. לפרטים נוספים/שאלות/הצעות/וירוסים (במסרים): ◄ מיכל (מיכל טישלר / TiShLeR Michal) - רשמי ◄ ענבר (בהמה אדומה) - תפוז ◄ צחר (Dug E) - תפוז כל החדשים, מי שמתבייש, ואלו שלא יכולים, בואו בכל זאת נו.
כולם מוזמנים
אתם מוזמנים לשרשר לפה את הגעתכם למפגש
/
בנוסף להודעה שבטח תיפתח יום לפני המפגש (בלי תלונות, הרוב קבע). ניסוח הודעת המפגש שמורה לפורום היהודים בתפוז ואין להעתיק, לשכפל ולעשות בה כל שימוש מסחרי אחר.
. בשביל צחר P: 2007©

HiPpiE Boy

New member
../images/Emo10.gif

תאריך גרוע אני יכול לבוא אבל לא בא לי על כול הבלוגרים שם מסביב..מקסימום אני אבוא רק להגיד שלום נראה כבר

TheRainMaker

New member
או../images/Emo12.gif

הייתי בטוח שזה יצא על 5.3... אניוואי, אני אהיה שמה במפגש של פורום אחר מבטיח לבוא להגיד שלום XD (אם לא יעיפו אתכם וזה
). אל תהיו קשוחים ואפלים
אה ובקשר לחולצות- זה מאוחר מדי להרשם?

../images/Emo45.gif../images/Emo149.gif

למרות המפגש של ישראבלוג. אני ביישן מאוד, ולא מכיר אף אחד.... אתם תהיו נחמדים?

mooshki

New member
../images/Emo45.gif

למרות שנראה לי שיהיו חסרים לי הרבה יותר מדי אנשים..

ענבר יש לכם טעות ענקית בספירה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחרי ספירה מהירה בתפוז וברשמי הגעתי לתוצאה של 20-28 לטובת ה5.3(יום שני) ברשמי אומנם היה צמוד והצביעו 9 ליום ראשון ו8 ליום שני. אבל בתפוז הפער היה גדול והצביעו 20 ליום שני ורק 12 ליום ראשון. בקיצור נראה לי מוזר שטעיתם בכמות כזאת גדולה. אני מציע שכל אחד יספור שוב ותראו לאיזה תוצאות תגיעו. נראה לי ממש חבל שתאריך שלא מקובל על הרוב יזכה. חוץ מזה תשתמשו בהיגיון. זה כמה שעות בודדות אחרי הופעה של היהודים. כמה כבר אנשים שבאים מרחוק בשביל ההופעה(כמוני למשל) יוכלו לחזור לעזריאלי שלוש שעות אחרי שהגיעו הביתה? או להישאר בתל אביב יום שלם אחרי ההופעה ולהראות כמו סמרטוט. ושלא לדבר על זה שיש מפגש ישראבלוג ביום ראשון וצפוי להיות מפוצץ עד 0 מקום. עוד הערה קטנה שאני חייב להעיר. 5 אנשים שהצביעו ל4.3 מהרשמי אלה אנשים שבקושי כותבים ברשמי ובחיים שלהם לא היו במפגש פורום. עכשיו ברור שהקולות שלהם נחשבים והכל אבל לפעמים צריך להשתמש בהיגיון. מה עדיף ש5 אנשים שבקושי כותבים שבאים כבר למפגש ישרא וזה נוח להם על הדרך אולי יבואו למפגש. או שוותיקים ורציניים כמו ניר עומרי אני ועוד כמה אנשים חשובים שכנראה לא נוכל להגיע ולהרבה אנשים המפגש יראה פחות נחמד. שמעו אני לא רוצה להראות כמו הבכיין שלא מקבל את רוע הגזרה. אבל נראה שאתם טועים כאן ובגדול. תספרו מחדש את הקולות. תדברו אחד עם השני ותשתמשו בכל הגורמים שצריך(הופעה,מפגש ישרא,מזג אוויר(אגב בראשון צפוי לרדת גשם)) ותראו מה אתם עושים. בהצלחה

תיקון מספרים אחרי עוד ספירה...

תפוז 7-18 הרשמי 8-8 (בת אל הצביעה פעמיים אז החשבתי את הבחירה של תפוז) סה"כ 15-26 באמת לא ברור לי איך הצלחתם לספור יותר 3.4...

למעלה