מפגש פורים

אני לא מסכימה איתך

5 אנשים שהצביעו ל4.3 מהרשמי אלה אנשים שבקושי כותבים ברשמי ובחיים שלהם לא היו במפגש פורום. עכשיו ברור שהקולות שלהם נחשבים והכל אבל לפעמים צריך להשתמש בהיגיון. מה עדיף ש5 אנשים שבקושי כותבים שבאים כבר למפגש ישרא וזה נוח להם על הדרך אולי יבואו למפגש. או שוותיקים ורציניים כמו ניר עומרי אני ועוד כמה אנשים חשובים שכנראה לא נוכל להגיע ולהרבה אנשים המפגש יראה פחות נחמד." - על הפנים אתה רן מה זה משנה אם הם חדשים או ישנים?? באמת לא במקום.

נו באמת למה סתם לעוף עלי

זה לא קשור לחדשים או ישנים. אני האחרון שאצא נגד חדשים,ההפך אני תמיד מתידד איתם ומכיר להם חברים אחרים. אבל בכל זאת צריכים לקחת דברים בפרופורציות. לא נשמע לי הגיוני שכמה חברה מהרשמי שבחיים שלהם לא היו במפגש והם "במקרה" בתל אביב באותו יום יקבעו לאנשים שהולכים 3 שנים קבוע למפגשים בתפוז. תראי שבתפוז יש רוב עצבני ליום שני. וברשמי זה פחות או יותר מאוזן. אבל בגלל הספירה הדי הזויה של המנהלים הוחלט שזה ביום ראשון,ותשימי לב בשירשור הזה שיש יותר אנשים שאומרים שהם כנראה לא יבואו מאשר אנשים שאומרים שיבואו. אני חושב שבמצב העניינים באופן חד פעמי צריך לפצל את המפגשים...

../images/Emo45.gif

אני איתך רן! [אני ממש רוצה לבוא למפגש הזה ואין לי שום אפשרות ביום ראשון.. למרות שגם יום שני די בעייתי, אבל עדיף..]

nils11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגמרי מסכים!

לאונרדו זה לא בא לכעוס עלייך או משהו, חוץ מזה במילא התאריך שונה, אבל אני לא רואה סיבה להחשיב קולות שלכם כיותר חשובים.... שבת שלום וחג שמח כולם..!

זה לא מה שאמרתי אחי...

אתה יודע שאני אוהב אותך ואת כל החדשים ברשמי... לא אמרתי שהקולות שלכם פחות חשובים. אמרתי שזה נראה לי אבסורד ש4-5 אנשים חדשים ברשמי שלא הגיעו אי פעם לאף מפגש וכתבו שהם "במקרה ביום ראשון בתל אביב אז אולי הם יקפצו" יקבעו מפגש פורום ל20 אנשים בתפוז שרובם היו כבר בכמה וכמה מפגשים בחייהם ואם הם אומרים שהם יבואו אז 90% שהם יבואו ולא "אולי" או "יקפצו להגיד שלום" תגיד לי אם זה לא נשמע לך אבסורד...

בוא אני אסביר לך משו

רן הנכבד.. פרושו של המילה מפגש פורום אינה רק ליהיות עם החברים שלך שאינך רואה לעיתים תכופות אלא הזדמנות לחדשים להכיר את הלא חדשים ולהשתלב בפורום. ברגע שהחדשים לא יגיעו מה שיקרה זה שחדשים לא יוכלו להכיר את היותר ותיקים. מספיק אותם "חדשים" מתקשים להשתלב כי הפורום הזה מגובש מאוד אלא גם לא תיהיה להם הזדמנות להכיר את חברי הפורום היותר ותיקים. מה שבאתי להגיד כעיקרון זה שדווקא למפגשים עדיף יותר להתייחס לחדשים. תקן אותי אם אני טועה. בתודה מראש יפית.

jt7785

New member
זה בכלל לא מה שהוא אמר

רן צודק במה שהוא אמר, ואת פירשת לגמרי לא נכון את מה שהוא אמר. קודם כל, הוא אמר את זה מאוד בנימוס ובהסתייגות, ככה שבכל מקרה אין פה מה לכעוס עליו, אבל מה שהוא אמר היה בעצם שיש אנשים שמצביעים לתאריך שנוח להם, בלי כוונות רציניות יותר מידי להגיע למפגש. כל מה שהוא אמר, שלפעמים צריך לחשוב האם החשיבות בהצבעה שלהם שווה להצבעה אחרת (ושוב, הוא לא אמר שלא צריך להתייחס אליהם, בכלל לא). הדוגמא היא שאני למשל, לא הצבעתי. לא כי אין לי כוונות להגיע או לא להגיע, אלא בגלל שאני לא יודע. יכול להיות שאני אבוא, יכול להיות שלא. ולא רציתי להשפיע על התוצאות. אבל יש אנשים שלא עושים את השיקול הזה, ומצביעים, ובסוף גם אם ייבחר התאריך שהם רצו, הם לא יבואו. מה עפת עליו, אני באמת לא מבין.

דורון כפרה..

באמת שלא עפתי רק הסברתי לו מה שאני חושבת. שום דבר לא היה בכוונה לריב\ להעליב\ או לפגוע.

jt7785

New member
אבל את דיברת על דברים שהוא

בכלל לא אמר. תקראי שוב את ההודעות שלו ושלך, ואולי תביני. ותוך כדי שאת קוראת, אם באמת לא התכוונת לריב, תשימי לב לטונים שלך בהודעות ותחשבי איך זה נשמע.

תודה דורון ניסחת את זה טוב יותר../images/Emo45.gif

זאת פחות או יותר הייתה הכוונה שלי. שזה אבסורד שאנשים שבכלל לא בטוח מתכוונים לבוא למפגשים והם או במקרה במפגש ישרא או במקרה עם חברים בתל אביב יקבעו לאנשים שהולכים כבר שנתיים\שלוש למפגשים בתפוז וכשהם אומרים שהם באים הם בדרך כלל באים ולא בשביל ישרא ולא בגלל שהם במקרה בתל אביב. אגב רוב החדשים האלה שהצביעו בכלל לא הלכו להופעה...פלא שהיה להם נוח ביום ראשון... שוב אבהיר. אין לי שום בעיה עם חדשים ואני אהיה הראשון שיבוא להגיד להם שלום ואכיר להם אנשים(וכמעט כל מפגש אני עושה את זה) אבל המצב שנוצר כאן ביום שישי ש5-6 חדשים מהרשמי שאף פעם לא היו במפגש פורום וכתבו שהם במקרה בתל אביב או במפגש ישרא כמעט וקבעו ל20 אנשים וותיקים ורציניים בתפוז מפגש פורום ביום שלא היה נוח להם היה אבסורד גדול וטוב שהמנהלים שינו את התאריך. אגב אני ממש מעריך את דורון על מה שהוא אומר. אם מישהו לא בטוח בכלל שהוא בא,או בא בעיקר בשביל מפגש ישראבלוג וטיפה בשביל מפגש של היהודים,או שהוא במקרה אם חברים בתל אביב ויש סיכוי שהוא יגיע לעזריאלי ויגיד שלום. אולי באמת כדאי שלא יצביע. כי סך הכל חשוב בעיקר מי שיכול לבוא ובא בעיקר בשביל המפגש מכל מיני טרמפיסטים שבאים ל10 דקות להגיד שלום. ועוד דבר אחרון שאני מסכים עם דורון. יש דרך וצורה להגיד את הדברים. את בכלל לא חייבת להסכים איתי ואת יכולה להתנגד לי בצורה נחרצת. אבל להגיד כל מיני משפטים כמו "אדון רן הנכבד" או "אתה על הפנים רן" לא יודע זה טיפה מעליב,סך הכל אני חבר שלך ולא ממש נעים לשמוע משפטים כאלה דווקא ממך :\ אני יודע שלא הייתה לך כוונה להעליב והכל ברוח הדיון אבל בכל זאת...

jt7785

New member
ואו אתה מסתרבל עם ניסוחים ../images/Emo13.gif

שוב הסתבכת
פעם הבאה פשוט תגיד לי מה אתה רוצה להגיד ישר מהתחלה, ואני אכתוב את זה
סתם סתם

אני לא אתנגד למתורגמן ../images/Emo13.gif

אם זה מה שיגרום לבהמות+יפית ויהודה להפסיק להגיד לי "פה טעות שם טעות והמשחק הלך קאפוט" אז זה יהיה מצוין...

רנצ'וק

למה לקחת קשה אבל?
הרי זה בצחוק למה לזמי לא אומרים כל היום טעות ולצחר טעות לענבר לא כי היא בדר"כ לא טועה
ולי בכלל אני כל החיים טועה החיים שלי זאת טעות אחת גדולה |עפתי| קיצור מה שאני באה להגיד זה לא לקחת קשה הכל זה בגדר הצחוק.

חחחחח אל תדאגי אני לא לוקח קשה

גם אני דיברתי בצחוק בנושא הזה... אני פשוט לא ממש מבין את ההומור הזה של הטעויות אבל נו מילא... פשוט אתם כל שנייה אומרים לי שאני טועה אז בסוף אני באמת אחשוב שיש לי פאק רציני...

כולנו טועים מידי פעם....

רק יש ת'אלה שטועים יותר מידי
ויאללה פה סגרנו את השיחה הזאת זה קצת חופר

nils11

New member
יא, תודה, גם אני אוהב אותך../images/Emo9.gif חח

סתם לא.. וזה בהחלט אבסורד! בבוא העת נמצא לזה פיתרון. צריך לפחות=\

../images/Emo31.gif

כפי שאמרתי. לא מסתדר לי הופעה ואחריה מפגש,אני צריך יום מרווח בינייהם. מה גם שישרא יהיו שם
חבל כי מפגשי פורים הם מהטובים ביותר שיש... מקווה שבכל זאת ההחלטה תשתנה...

למעלה