טוב ברור שאני בעד המפגש... תאריכים כרגע הכל פנוי אצלי אז אני לא יודעת ונראה לי עזריאליי
ל לאה13 New member 25/6/03 #21 טוב ברור שאני בעד המפגש... תאריכים כרגע הכל פנוי אצלי אז אני לא יודעת ונראה לי עזריאליי
T taltal girl New member 26/6/03 #22 מק../images/Emo78.gif ../images/Emo25.gif ודנית. את באה. ואני לא רוצה לשמוע לא.
C Chuchit New member 26/6/03 #23 קוצ'ו סמוצ'ו ממווו../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif שחכת את שיחת החולין שלנו בטלפוווף? אני לא יכולה לבואאאא והנה ספיידייי יביא לנו אותה בדאנסינג
קוצ'ו סמוצ'ו ממווו../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif שחכת את שיחת החולין שלנו בטלפוווף? אני לא יכולה לבואאאא והנה ספיידייי יביא לנו אותה בדאנסינג
T taltal girl New member 26/6/03 #25 ואאא, צה עוד שיחת חולין. ../images/Emo25.gif איזה כוסון ספיידוש איזה יופי הוא רוקד! נאמי אני רוצה עוד שיחת חולין. דנית להתקשר אלי. אולי דנית להתחמק מטיול? בבקשהה בבקקשהה *פפי פייס*
ואאא, צה עוד שיחת חולין. ../images/Emo25.gif איזה כוסון ספיידוש איזה יופי הוא רוקד! נאמי אני רוצה עוד שיחת חולין. דנית להתקשר אלי. אולי דנית להתחמק מטיול? בבקשהה בבקקשהה *פפי פייס*