למה מביך? כנסי לאווירה תדליקי קטורת תתפשטי יאללה בלאגן אני טורוווווווווווווו
S ShukyD New member 27/8/06 #30 למה מביך? כנסי לאווירה תדליקי קטורת תתפשטי יאללה בלאגן אני טורוווווווווווווו
L limors2 Active member 27/8/06 #37 ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif אם אתה גם מפוצץ בדינרו, אפשר לנסות לפתות אותך?
L limors2 Active member 27/8/06 #40 רק אם אני רוצה.../images/Emo54.gif דו יו וואנט טו בי מיי שידעך?*מבט מפתה*
S ShukyD New member 27/8/06 #51 אבל אני חוסך עכשיו לפלזמה 42 אינץ' אם אין כסף לפחות יהיה הרושם שיש בכל מקרה את האופי המצויין וממגנט המלצריות שלי אי אפשר לקנות בכסף
אבל אני חוסך עכשיו לפלזמה 42 אינץ' אם אין כסף לפחות יהיה הרושם שיש בכל מקרה את האופי המצויין וממגנט המלצריות שלי אי אפשר לקנות בכסף
L limors2 Active member 27/8/06 #62 יאמ../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif הפלזמה, לא מגנט המלצריות. אבל גם זה שווה! אלי מלצריות מעולם לא התמגנטו
יאמ../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif הפלזמה, לא מגנט המלצריות. אבל גם זה שווה! אלי מלצריות מעולם לא התמגנטו
T tkuihehr New member 27/8/06 #21 צודקת ../images/Emo45.gif שיר טוב ראיתי אתמול את הקליפ, אע, לא משהו, השיר מצויין, מגיע לו גבוה יותר, אבל זה רק שבוע ראשון שלו, אז יש זמן
צודקת ../images/Emo45.gif שיר טוב ראיתי אתמול את הקליפ, אע, לא משהו, השיר מצויין, מגיע לו גבוה יותר, אבל זה רק שבוע ראשון שלו, אז יש זמן
T tkuihehr New member 27/8/06 #19 גם אני!!../images/Emo45.gif שיעלה הרבה למעלה... מי אמר לפני כמה שרשורי סינגלס שהוא מחכה לשיר הזה? אז אמרתי שאני לא, אבל אני אקבל אם יהיה שיר שאני אוהב... אז הנה, שיניתי את דעתי, שיר מצויין!! יותר מהשיר שאני רציתי אז [שעומד אגב במקום 6-7, הרבה יותר גבוה..]
גם אני!!../images/Emo45.gif שיעלה הרבה למעלה... מי אמר לפני כמה שרשורי סינגלס שהוא מחכה לשיר הזה? אז אמרתי שאני לא, אבל אני אקבל אם יהיה שיר שאני אוהב... אז הנה, שיניתי את דעתי, שיר מצויין!! יותר מהשיר שאני רציתי אז [שעומד אגב במקום 6-7, הרבה יותר גבוה..]
L limors2 Active member 27/8/06 #31 ישראלי- טורו../images/Emo12.gif עכשיו ההעפה של זה מהמצעד ברורה לי
C chen010189 New member 27/8/06 #33 בנינו 11 מקומות למטה מראים כמה שהשיר אכן חרוש ומיצה את עצמו אבל מצד שני אני לא מכחישה את התמכרותי (בלשון המעטה...) אליו
בנינו 11 מקומות למטה מראים כמה שהשיר אכן חרוש ומיצה את עצמו אבל מצד שני אני לא מכחישה את התמכרותי (בלשון המעטה...) אליו
G Gal isr New member 27/8/06 #35 הגיע הזמן שזה יעלם אפילו "אני חסן, ערבי ממש מעאפן" יצא יותר יפה מהמקור.