סופית החלטתי כל מה שרצית יותר יפה, עוד מעט הוא יהיה, מחכה
L limors2 Active member 27/8/06 #119 ישראלי:איה כורם- קליפה הכל הולך בזוגות היום שיר ותיק, ירידה גדולה...
B b o n c h New member 27/8/06 #122 דיייייייייייייייייייי השיר המזעזע הזה חייב לעוף כבר מהמצעד ובכלל מהפלייליסט של כל התחנות בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דיייייייייייייייייייי השיר המזעזע הזה חייב לעוף כבר מהמצעד ובכלל מהפלייליסט של כל התחנות בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R RJlake New member 27/8/06 #124 בוא ניסחף...זה עוד שיר בסדר שלה היחיד בערך... אם כבר שיר שצריך לעוף זה "שיר אהבה פשוט"
T tkuihehr New member 27/8/06 #125 למה להגזים? שיר מצויין, יש עוד הרבה שירים הרבה יותר גרועים להעיף קודם...
B b o n c h New member 27/8/06 #134 לא יודעת למה אני פשוט לא יכולה לשמוע אותווווו.. משפטים מפגרים כמו "קשה לשנוא את מי שאתה אוהב" "איך אני אדקור את כל מי שיתקרב" המוסיקה מעצבנת........ אולי זאת רק אני אבל השיר הזה פשוט מזעזע.
לא יודעת למה אני פשוט לא יכולה לשמוע אותווווו.. משפטים מפגרים כמו "קשה לשנוא את מי שאתה אוהב" "איך אני אדקור את כל מי שיתקרב" המוסיקה מעצבנת........ אולי זאת רק אני אבל השיר הזה פשוט מזעזע.
T tkuihehr New member 27/8/06 #151 דווקא נורא התחברתי אליו יכול להיות שזה איך שאת מקשרת את השיר, כי אני נורא הבנתי אותה, והמשפטים לא מטומטמים ,הם נכונים. נסי את לעשות אחרת...
דווקא נורא התחברתי אליו יכול להיות שזה איך שאת מקשרת את השיר, כי אני נורא הבנתי אותה, והמשפטים לא מטומטמים ,הם נכונים. נסי את לעשות אחרת...
T tkuihehr New member 27/8/06 #131 לא הוא לא ../images/Emo31.gif שיר לא משהו, לא אוהב [אבל מה שכן, נורא מצליח במצעדים של לבנון]
C chen010189 New member 27/8/06 #143 סינרגיה סינרגיה סינרגיה סינרגיה!! אני הולכת השבוע ל3 הופעות שלהם, אולי 4, תלוי אם יהיה לי כסף ל30.8 ויש גם השקה ב12.9 אוי, אני אוהבת אותם כל כך
סינרגיה סינרגיה סינרגיה סינרגיה!! אני הולכת השבוע ל3 הופעות שלהם, אולי 4, תלוי אם יהיה לי כסף ל30.8 ויש גם השקה ב12.9 אוי, אני אוהבת אותם כל כך
ס סינטטית New member 27/8/06 #149 ואני לכל ה-4! בתקווה! יהיה כיף גפן אם זה מעניין פה מישהו יהיה אירוח שלהם בתפוז ב-3.9 (יום ראשון הבא) תבואו, יהיה נחמד!
ואני לכל ה-4! בתקווה! יהיה כיף גפן אם זה מעניין פה מישהו יהיה אירוח שלהם בתפוז ב-3.9 (יום ראשון הבא) תבואו, יהיה נחמד!