גם אני לא בטוח אבוא... בתאבון לך ולילה טוב כולם!!
ג גלעד2211 New member 30/7/06 #264 ואללה אתה צודק היא נהנית מרעשים ממוזיקה מלווה ברעשים. כל אחד נהנה מהמוזיקה שלו עם רעשים והפרעות עד להגעת שמע של מונו.
ואללה אתה צודק היא נהנית מרעשים ממוזיקה מלווה ברעשים. כל אחד נהנה מהמוזיקה שלו עם רעשים והפרעות עד להגעת שמע של מונו.
R RJlake New member 30/7/06 #265 בשביל להיות צודק אני צריכה לעבור ניתוח לשינוי מין אז עד אז אני צודקת ורעשים מוסיפים המון...תנסה פעם!
L limors2 Active member 30/7/06 #268 הוא מפסיק לערות את המצעד,../images/Emo54.gif אבל ממשיך לעשות שם דברים אחרים
L limors2 Active member 30/7/06 #273 גמני!../images/Emo54.gif בואו נלך כולנו להחליף את המושחתים שמוציאים את שאקירה!!
T tkuihehr New member 30/7/06 #270 תודה רבה לך ליאורה שישבת כאן שעות רבות וכתבת עבורנו את המצעד בעוד את רעבה ושומעת ממש גרוע... ואני לא שמעתי את המצעד, אז זה בהחלט עזר לי...
תודה רבה לך ליאורה שישבת כאן שעות רבות וכתבת עבורנו את המצעד בעוד את רעבה ושומעת ממש גרוע... ואני לא שמעתי את המצעד, אז זה בהחלט עזר לי...
L limors2 Active member 30/7/06 #274 ../images/Emo6.gif בבקשה../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif הסאונד הסתדר עם הזמן