מרואיין השבוע......

איימו

New member
../images/Emo124.gifמרואיין השבוע......

הוא...........(לשם שינוי זה הוא ולא היא
) bassיסט מזקני הפורום.
(
) שלמרות שהוא כ"כ קשיש אנחנו עדיין לא יודעים עליו כמעט כלום, לכן אתם מוזמנים לשאול אותו כל מה שתמיד רציתם לשאול ולא העזתם...

איימו

New member
והשאלות שלי.........

איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע?
איזה סרט אתה הכי אוהב?
מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל?
ים או בריכה?
מה הדבר שהכי מעצבן אותך?
מה אתה הכי אוהב לאכול?
מה הכי מפחיד אותך?

Bassיסט

New member
תשובותיי לאיימו היקרה...

איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע? וואו כמעט הכל חוץ ממוסיקה שחורה וטראנס... אני שומע הרבה רוק ומנגן הרבה פאנק ורוק וכמעט הכל חיחיחי איזה סרט אתה הכי אוהב? שר הטבעות כמובן!!! מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל? משהוא שקשור למוסיקה שאני אוהב... כל דבר!!! ים או בריכה? ים! בבריכה כל הילדים הקטנים משתינים חיחי מה הדבר שהכי מעצבן אותך? שקרים וצביעות!!! שונא את זה למרות שלפעמים יש את זה בכל אחד מאיתנו! מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל חוץ מירקות מבושלים... מה הכי מפחיד אותך? מוות בטביעה זה הכי מפחיד אותי...

jKiTTiE

New member
השאלות שלי =]

חלום שהתגשם? חלום שהכי תרצה שיתגשם בקרוב? אחים? אחיות? למי אתה יותר קשור? בן כמה אתה בכלל? מאיפה אתה? כמה זמן אתה מנגן על באס? וזהווו שיהיה לך יומטוב מלא הפתעות וריגושים!

Bassיסט

New member
תשובותיי לקיטי..

חלום שהתגשם? הופעה לפני 2500 צופים... (כשחיממנו את היהודים בנתניה) חלום שהכי תרצה שיתגשם בקרוב? הופעות.. ולהיות מפורסם! אמנם זה נשמע כמו חלום של ילד קטן אבל אני רוצה להמשיך עם המוסיקה ולהתחיל בגדול!! אחים? עוד 2 גדולים אחיות? עוד אחת גדולה אני הכי קטן למי אתה יותר קשור? לאחי השני... בן כמה אתה בכלל? 20 וב- 2.3 יש לי 21 (לרשום ביומנים) מאיפה אתה? אני נתנייתי.. כמה זמן אתה מנגן על באס? אני מנגן על בס קרוב ל4.5 שנים וזהווו שיהיה לך יומטוב מלא הפתעות וריגושים! תודה מתוקה גם לך יום מדהים!!!

jKiTTiE

New member
עלקקק!!

יאוווו!!! חחח וואי אתה אחד המלכים!!איזה חלום זה להופיע מול מאלנטלאפים אנשים! הבעיה אצלי שזה בחיים לא יקרה כי לשיר אנלא יודעת חחח תופים אין לי קורדינציה...וללמוד נגינה וזה כמה שניסיתי אני הכי אילגת!!! וואי אחי שיחקתה אותה! אני גם נתנייתית במקור...אתה מהאירוסים אולי!?

../images/Emo12.gif הופעה מול 2500 צופים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

'חיממתם' את היהודים
פאקקקקקק, *מקנאה* כיף לך ,ותאמין לי-אם הגעת לזה,אתה יכול להגיע להרבה יותר..

Bassיסט

New member
כן אבל זה היה חד פעמי...

אין לך מושג כמה אני מתגעגע לימים האלה... וואי איזה אדרנלין היה באותה הופעה איזה כיף זה היה!!!

eris1515

New member
שאלותתת לbassיסט../images/Emo3.gif

אתה חדש בפורום?
אפ'עם לא ראיתי אותך פה
אם כן אז ברוך הבא
מה אתה עושה בזמנך הפנוי?
מה אתה עושה כיום?
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?
מה השאיפות שלך??
מי השחקן\ית שהכי אהוב\ה עליך? אמ.... זהו בנתיים

Bassיסט

New member
תשובות לאיריס...

אתה חדש בפורום? אפ'עם לא ראיתי אותך פה... אני לא נמצא פה הרבה כי לא יצא לי להיות פה בגלל הצבא והלהקה וכל מיני עיסוקים אחרים... אבל אני דיי מהוותיקים פה בפורום ואם אני לא כותב זה לא אומר שאני לא קורא חיחיחי אם כן אז ברוך הבא.. תודה מותק! מה אתה עושה בזמנך הפנוי? מנגן ושומע מוסיקה... מוסיקה זה החיים שלי! מה אתה עושה כיום? בצבא עוד מעט משתחרר איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? וואו איפה? בבית משלי עם משפחה משלי וכמה ילדים עם אשה מדהימה ואוהבת... אהה וכלבלב קטן חחחח מה השאיפות שלך?? להגיע רחוק כמה שאפשר בתחום המוסיקה! מי השחקן\ית שהכי אהוב\ה עליך? שחקן... ניקולאס קייג' שחקנית... הילרי סוואנק (מליון דולאר בייבי) אמ.... זהו בנתיים.. זהוא? למה??? תפציצו בשאלות אני כולי לרשותכם נצלו אותי גררררררר

eris1515

New member
רוצה עוד?!?! ../images/Emo3.gif

מה תקח איתך לאי בודד?
אם הייתה לך אפשרות לחזור לאיזשהי תקופה-לאיזה תקופה היית חוזר?
מה זה בשבילך עולם מושלם?
תכונות שאתה אוהבת בעצמך?
תכונות שאתה היית מעדיף לוותר...
מה הדבר שהכי נותן לך מזל?
מהו הדבר שלעולם לא תחליף?
שיר אהוב?
ספר בקצרה מיהו Bassיסט.... אם חדרתי יותר מדי לפרטיות-אם יש שאלות שאתה לא רוצה לענות-תדלגג
המשך יום נעים

Bassיסט

New member
עוד תשובות לאיריס

מה תקח איתך לאי בודד? נגן אם פי שלוש! ואת הגיטרה בס האקוסטית שלי (להיסחב עם מגבר זה סרט רע חוץ מזה שאין חשמל אז אקוסטית זה הכי טוב!) אם הייתה לך אפשרות לחזור לאיזשהי תקופה-לאיזה תקופה היית חוזר? לשנות השבעים שמונים - המוסיקה הכי יפה בעולם! מה זה בשבילך עולם מושלם? עולם מלא באהבה! תכלס צריך רק אהבה! תכונות שאתה אוהבת בעצמך? אני אוהב לאהוב ואני משתדל לשמח אנשים! תכונות שאתה היית מעדיף לוותר... יש לי פתיל קצר (ג'ינג'י) ואני מתעצבן בגלל זה מהר מה הדבר שהכי נותן לך מזל? לא מאמין במזל אבל אני יודע שכשאני מאוהב או שיש לי אהבה הדברים הולכים לי יותר בקלות ובצורה הרבה יותר מושלמת מהו הדבר שלעולם לא תחליף? את הגיטרה בס האדומה שלי... יש לי גיטרה חדשה וחברים שלי תמיד אומרים לי למה אתה לא מחליף או מוכר את הגיטרה האדומה הישנה שלך? אני תמיד עונה להם שזאת הגיטרה שעברתי איתה את כל ההתחלה שלי בבס בין אם זה חלטורות בכל מיני מקומות ובין אם זה הופעות גדולות כמו שכשחיממנו את היהודים ושהופענו עם הדג נחש ושוטי הנבואה.. שיר אהוב? השיר שלי זה Wonderwall של אואזיס! כל פעם שאני לוקח גיטרה כשיושבים עם החברה אני מנגן אותו ראשון ככה שחברים שלי יודעים שזה כביכול השיר "שלי" ספר בקצרה מיהו Bassיסט.... וואו תאמת אין לי בעצמי מושג מי זה בסיסט! אומרים שאנשים יכולים לספר לך יותר מי אתה מאשר אתה לעצמך! אז ככה שמי שמכיר אותי יודע מי אני... לי? אין שמץ של מושג חיחיחי אם חדרתי יותר מדי לפרטיות-אם יש שאלות שאתה לא רוצה לענות-תדלגג. אצלי אין יותר מדי פרטיות
המשך יום נעים. תודה מותק גם לך יום מקסים!

eris1515

New member
../images/Emo12.gif אתה גינג'י?

גנג'י עם' גיטרה אדומה-מדלייקק

eris1515

New member
אגב-במשפט האחרון אתה ממש צודק!

האנשים שמכירים אותך יודעים יותר טוב מי אתה מאשר שאתה מכיר את עצמך...!

למעלה