מרואיין השבוע......

הצטרפות

אני דבר ראשון חדש פה אז אין לי מושג מה התנאים אבל לא היה איכפת לי להכיר את הכללים ולהשתתף בשאלות של הראיונות . ונראה לי שאת אחת מהאחראיות פה לכן אני פונה אלייך . זה גם נראה לי אחלה מקום ואנשים סבבה . אני תמיד שמח להכיר אנשים חדשים ובעיות חדשות ואיך הם מתמודדים עם הבעיות האילו . תודה מראש .

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

מידי שבוע נבחר ע"י איימו או על ידי חבר/ה ממשתתפי הפורום ובהסכמתו הוא/היא נשאלים שאלות בשרשור מיוחד שנפתח ע"י איימו- זה סוג של משחק היכרות. במידה ותהיה מעוניין- נשמח להוסיף אותך לרשימת המרואיניים שלנו
, רק תודיע ואיימו תוסיף

איימו

New member
ברוך הבא

בשביל להיכנס לסבב הראיונית אתה רק צריך לשלוח לי מסר ואני יכניס אותך לרשימה, כל אחד יכול להיכנס לסבב.

סבב

אני שלחתי לך מסר . אבל אוליי נחכה עם זה קצת . כדי שאני יותר יכיר אותך את האנשים פה . כי אני לא יודע מה להגיד . אני עוקב אחרי התשובות והשאלות וזה אחלה דבר .

Bassיסט

New member
אתה מוזמן לשאול אח שלי...

חברה תפציצו אני לרשותכם חיחיחי

שאלות לבססיסט המקסים שלנו ../images/Emo24.gif

מה האייקון הכי אהוב עלייך
באילו פורומים אתה גולש
אתה טיפוס של לילה/בוקר
לו דג זהב
היה מביא לך 3 משאלות להגשים, איזה משאלות היית בוחר

Bassיסט

New member
תשובות לשירי ה-מ-ד-ה-י-מ-ה!!!

מה האייקון הכי אהוב עלייך? וואו שאלה קשה אני בעיקרון לא טיפוס של אייקונים אבל ניראה לי שזה
האייקון שלי כי אני אוהב לצחוק ולהצחיק באילו פורומים אתה גולש? הרבה תאמת הדורבנים, סינרגיה, לינקין פארק, אחים ואחיות המדההההיייייםםם, גיטריסטים ובסיסטים. בעיקרון הרבה פורומים שקשורים למוסיקה חיחיחיחי אתה טיפוס של לילה/בוקר אני טיפוס של לילה ובוקר אני לא מגדיר את עצמי כי כשאנשים רוצים אני יבוא איתם גם בחמש בבוקר וגם באחת בלילה לכל מיני מקומות מעניינים! אני "אטרקציונר" (חולה על אטרקציות מעניינות!) לו דג זהב היה מביא לך 3 משאלות להגשים, איזה משאלות היית בוחר? וואו אחד הייתי מבקש ציוד א-י-כ-ו-ת-י לגיטרה שלי! שתיים הייתי מבקש אהבה אמיתית שלוש הייתי מבקש לחיות באושר אמיתי (לא לא בלי סמים ופטריות הזיה זה לא נחשב חחחח)

blck angel1

New member
^_____^

1. נכון אתה אוהב אותי המון? (בשאלה זו רצוי לשקר כדי שארגיש נאהבת) 2. שיר אהוב? 3. כמה זמן אתה מנגן? 4. מי גילה לך את ניפלאות הבס? 5. חלום? 6. באסיסט מפורסם שתרצה לפגוש? 7. נכון שבוטנים זה לא טעים? רק הקאבוק טעים..מסכים??

Bassיסט

New member
תשובות לנועם יקירתי!

נכון אתה אוהב אותי המון? (בשאלה זו רצוי לשקר כדי שארגיש נאהבת) אם את רוצה תשובה אמיתית אל תיתני רמזים והנחיות
אבל כן מאמי אני מת עלייך! 2. שיר אהוב? וונדרוול! 3. כמה זמן אתה מנגן? קרוב ל- 4.5 שנים 4. מי גילה לך את ניפלאות הבס? גיסי! הוא בוגר בית הספר הגבוהה למוסיקה (רימון) והוא למד שם ג'אז בבס ככה שהוא היה מביא את הגיטרה מראה לי דברים ומלמד אותי 5. חלום? להיות מפורסם ולהצליח במוסיקה! 6. באסיסט מפורסם שתרצה לפגוש? פליי (ואת יודעת את זה) ואת ויקטור ווטן פול סיימון ומרקוס מילר 7. נכון שבוטנים זה לא טעים? אני לא אוהב בוטנים רק חמאת בוטנים ובמבה! רק הקאבוק טעים..מסכים?? לא מת על בוטנים וקבוקים אחותי אוהבת את זה! אבל סקיפי ובמבה (בשקית הצהובה\כתומה) של אוסם אני טורף בכמויות!!!!

../images/Emo35.gifהשאלות שלי../images/Emo70.gif

טוב, אז ניסיתי לקרוא פה כמה וכמה שאלות שכבר שאלו, אבל בכל זאת,אם אני שואלת שאלות ששאלו-אז תענה שוב.
[אל תקפח את אחת האחיות הקטנות שלך..
]
מה מספר המזל שלך
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב
להקה שאתה אוהב
זמר/ת שאתה אוהב
סוג סרט שאתה אוהב
ספר שאתה אוהב
האם נפגשת עם להקה כלשהי שאתה אוהב
מי/מה ההשראה שלך
|חוויה מההופעה שהייתה כש'חיממת' את היהודים
איך אתה מגדיר את הקשר שלך עם האחים שלך
זכרון טוב עם האח/ים שלך
זכרון עצוב עם האח/ים שלך
מסר שאתה רוצה להעביר
ולסיום
,
פאדיחה מהעבר-

Bassיסט

New member
תשובותיי לאחותי הקטנה... ../images/Emo8.gif

מה מספר המזל שלך? מספר מזל? לא מאמין בדברים כאלה... אני גם לא יודע מה המספר שלי חיחיחי איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? יום ראשון אחת לשבועיים (שחוזרים הביתה מהבסיס) להקה שאתה אוהב הרד הוט צ'ילי פפרס!!!! זמר/ת שאתה אוהב... ג'יימס בלאנט, הוא דיי חדש ויש לו שירים מ-ד-ה-י-מ-ם!!!!! סוג סרט שאתה אוהב.. אימה, פעולה, קומדיה, ודרמה טובה! (סטייל גרין מייל גלדיאטור טוראי ראיין פורסט גאמפ וכו) ספר שאתה אוהב? צופן דה וינצ'י וכל שאר הספרים האם נפגשת עם להקה כלשהי שאתה אוהב? עם הרבה... עם הדורבנים עם דסינרגיה שוטי הנבואה מוש בן ארי הדג נחש משינה ו- היהודים מי/מה ההשראה שלך? פלי Flea הבסיסט של הרד הוט צ'ילי פפרס אני ממש משתגע עם הבס בשירים שלהם! |חוויה מההופעה שהייתה כש'חיממת' את היהודים.. וואו יש הרבה... למעשה ההופעה שלי עם היהודים הייתה יומיים אחרי שאני וחברה שלי נפרדנו והייתי שבוז לגמרי (עד כדי כך שחשבתי לא להופיע בהופעה הזאת בכלל) וחברים שלי אמרו לי תופיע ואתה תיראה שיהיה הכל בסדר ואני זוכר שהייתי מדוכא ומבועס ואיך שעליתי לבמה זה היה כאילו זה עולם אחר... והשתוללתי והיה גרוב רציני והיה אחלה של הופעה! ואנשים התלהבו ואחרי שירדתי לא הבנתי מה קרה לי למעלה על הבמה... זה היה ממש מוזר... איך אתה מגדיר את הקשר שלך עם האחים שלך? קשר ממש טוב יש לי 2 אחים גדולים שעם ההכי גדול אני בפחות קשר מאחי השני היותר קטן שאיתו אני ממש ממש ממש ממש בקשר מעולה מדברים כמעט כל יום בטלפון ונפגשים... ועם אחותי גם לפעמים מדבים אבל לא כמו עם אחי השני חיחיחי זכרון טוב עם האח/ים שלך? שבחגים כולם יושבים ביחד מסביב לשולחן עם כל המשפחות שלהם הילדים והבעלים והנשים שלהם ומריצים צחוקים על מה שהיה כשהיינו יחסית קטנים ואף אחד חוץ מאיתנו לא מבין על מה אנחנו מדברים ככה שזה הכי כיף... זכרון עצוב עם האח/ים שלך? כשאבא שלי נפטר כשהייתי בגיל 9 זה היה ממש עצוב אני זוכר איך אחים שלי ואני היינו שבורים לגמרי אבל ביחד ניצחנו את העצב והיינו שם אחד בשביל השני! מסר שאתה רוצה להעביר.. החיים קצרים מדי, הלוואי ויכלנו להגדיל אותם בשקל תשעים אבל אי אפשר אז לכו בעקבות החלומות שלכם אם יש לכם חלום סימן שאתם יכולים להגשים אותו ונצלו את החיים כמה שאפשר והכי חשוב... תאהבו אהבה אמיתית כמה שאפשר! ולסיום, פאדיחה מהעבר- בעיקרון אני שונא שמבקשים ממני חתימות אחרי הופעות אז אחרי שחיממנו את היהודים אז אחת ניגשה אליי ורצתה חתינה ואני נהייתי אדום והתבלבלו לי המילים והייתי נבוך לגמרי ואחרי שחתמתי לה אז היא צחקה ואמרה שאני חמוד והלכה וכל החברים שלי מסתלבטים עליי בקטעים האלה אחרי הופעות

למעלה