משחק גמדים - ענקים

מעיןבר

New member
../images/Emo124.gifמשחק גמדים - ענקים

הגיע הזמן שגם אנחנו נהנה ממשחק שכזה. בחרנו לערוך משחק שיסתיים במדורת ל"ג בעומר ואנחנו מקוות להפוך את זה למסורת בפורום. לצורך עריכת המשחק פנינו ליעל י ואנחנו מקוות שהיא תסכים לעזור בארגון. אנחנו זקוקות למתנדבת נוספת על מנת לחלק את העול, מי שרוצה להתנדב ולסייע מוזמנת לשלוח מסר. הלו"ז שלפנינו:
פתיחת ההרשמה למשחק (במסרים) ופרסום הכללים: יום ראשון 1 במאי.
סיום הרשמה למשחק: יום שישי 6 במאי בשעה 12:00 בצהריים.
הקצאת גמדים וענקים - סופ"ש שישבת 6-7 במאי.
תחילת המשחק - יום ראשון 8 במאי.
ביום הזיכרון, יום רביעי 11 במאי - תיערך הפסקה ליום אחד במשחק על מנת לאפשר לגולשות להיות עם משפחותיהן ולהתייחד עם יקיריהן. המשחק יתחדש ביום העצמאות.
המתנות יישלחו החל מיום ראשון 15 במאי אל/מ-משתתפות חו"ל והחל ב- 18 בחודש ע"י משתתפות בארץ.
שרשור החשיפה הגדול - יום שלישי 24 במאי.
מפגש פורום ענק מסכם - מדורת ל"ג בעומר ביום חמישי ה- 26 במאי |פרטים על מיקום וכו' יוגבשו בהקדם). שיהיה לנו כיף

רעיון מעולה! (מתלהבת מהמדורה)

מצטרפת למשחק. לצערי לא יכולה לעזור בארגון כי בתאריכים שציינת אני אהיה בחופש לא ליד מחשב באופן רציף. האם אפשר לבקש כבר מעכשיו שהמדורה תהיה מוקדם יחסית ובאזור מודיעין? אם אני אקח את לוטן לתל אביב שוב, אחרי המסע למפגש של פורום הנקה, אני חושבת שהיא תרביץ לי. ותקיא עלי שוב.

אני גם חושבת ככה

במיוחד לאור ריבוי הירושלמיות בפורום. אם כן אולי נצטרף רק בשביל ההיכרות, מדורה בינתיים קצת גדול עלינו.

lulyK

New member
אנחנו לא נהיה פה,

בפורום הזה דווקא הייתי משתתפת בשמחה במשחק הזה.

yaelia

New member
נשמע נורא נחמד

כולל מדורת ל"ג בעומר והכל. יוצא טוב מבחינתי ובפורום המתוק שלנו אשמח להשתתף.

אלינה12

New member
איזה יופי! אף פעם לא השתתפתי

אז אם מישהי תסביר איך משחקים ומה עושים זה יהיה מצוין

מיהדר

New member
אשמח לקבל הסבר לגבי המשחק

כיצד הוא מתנהל בפורום, כי בחיים הרגילים אני מכירה...

T noki

New member
בטח שזה טוב!

אוטוטו שנתיים - איך הזמן עובר... ממש מדגדג לי באצבעות (ובמקלדת) להצטרף למשחק גמדנק, אבל אני תוהה אם יהיה לי זמן... אני ממש עסוקה ומותשת בזמן האחרון, וזה לא הולך להשתפר. טוב, אני אחשוב לי. עד מתי צריך להרשם?

sipi1

New member
גמני רוצה !

מרשים גם למי שבקושי כותבת להשתתף ?

swann

New member
לא יכולה הפעם ../images/Emo13.gif ../images/Emo10.gif

חבל, אבל מסיבות טובות. אנחנו יוצאים עם המוצר לאינטרנט בדיוק ב-1 במאי. אני צופה שאהיה עסוקה מאוד. תחזיקו לנו אצבעות ואני אעדכן איך הולך. בכל מקרה תהנו לכן המון המון, זה משחק כיפי כזה

POOH*

New member
מותר לבוא למדורה גם בלי להשתתף?

אני חושבת ששוב אוותר על המשחק. אני תמדי מרגישה ממש חסרת יכולת כשאני רואה את הכישרון של הבנות האחרות. אבל אשמח נורא להגיע למפגש ולראות את כולכן. אז תרשו לי לבוא גם בלי להשתתף במשחק? POOH

עינבלית

New member
אפשר גם? לבוא למפגש בלי להשתתף?

תמיד יוצא שאני מאוכזבת מהמשחק הזה, אז במקום לנסות ושוב להיכוות אני מעדיפה לצפות...

למעלה