משחק גמדים - ענקים

../images/Emo13.gifהנה הזדמנות להציג את הניק החדש

שלי, קודם היית 27חומד אבל מכל מיני סיבות ואנשים שגילו את הניק שיניתי לי. כרגע לא נראה שאצטרף למשחק בגלל שזה בדיוק יוצא על הלחץ של סמסטר אחרון והכנת הפרוייקט ולא יהיה הוגן כלפי ענקית שלא יהיה לי זמן אליה... תזמינו אותי בכל זאת למפגש?

גלשני

New member
לצערי לא יכולה להצטרף../images/Emo10.gif

למרות שזה באמת נשמע מקסים! אבל התאריכים יוצאים בדיוק על שיאו של סוף הסמסטר והעומס צפוי להיות גדול. תהנו!

רוצה אבל חוששת../images/Emo4.gif

לפני כמה חודשים, לפני שפרשתי מפורום הורים לתינוקות, נערך שם משחק גמדענק, שאמור להיות משחק חביב ומהנה. אני זוכרת שהיו כמה תגובות מאוד לא נעימות של המשתתפות, למרות שמארגנות המשחק עבדו קשה מאוד כדי שיצליח. כנראה שלכל אחת יש ציפיות שונות מהמשחק ומהגמד/ענק שלה וזה יוצר אי נעימויות. עד מתי צריך להחליט לגבי השתתפות?

T noki

New member
לאחר מחשבה מעמיקה

נראה לי שהפעם אוותר, למרות שהמשחק מאד קוסם לי... תהנו גם בשבילי, אני יותר מדי עסוקה ויותר מדי עייפה בזמן האחרון מכדי לעשות עבודת מחקר ראויה לשמה ולהשקיע כפי שהייתי רוצה במתנות לענקית שלי. אבל למפגש פורום ל"ג בעומר, אם יהיה במיקום סביר ומספיק לא רחוק, אשמח להגיע!

dorlim

New member
לצערי הרב העיתוי ממש לא מתאים לי

בשעה טובה אנחנו סוף סוף בענייני מעבר דירה
הדירה שלנו אוטוטו מוכנה ואנחנו כל היום עסוקים בנושאים הקשורים בדירה ובמעבר אבל יכול להיות שנשתתף במדורה.

אני נאלצת להוציא את עצמי מהמשחק

כי בחצי מהזמן שהוא יתקיים לא אהיה ליד מחשב. (חופש!) ואני מתארת לעצמי שזה יהיה מאוד מאכזב עבור מי שאהיה גמדה שלה אם יעברו ימים ארוכים ואף אחד לא יכתוב לה. אם תאריכי החופש ישתנו, אשמח להתפקד מחדש. ונשמח להגיע למדורה בלי קשר.

Nona a

New member
../images/Emo128.gif לא משתתפת אך אשמח להגיע למפגש

אני לא אוהבת את המשחק (גם אין לי את הזמן הנדרש להשקיע) אבל אשמח להגיע למפגש אם יתאפשר לי ...

לפני שכולכן מתפקדות למפגש...

שימו לב,<וזה מופנה לאימהות לילדי גן>,אם לא מתקיימת מדורת גן בערב ידוע לי שריטואל המדורה מתקיים במסגרת לא מעט גני ילדים... בדיוק חשבתי שזה יהיה רעיון לא רע להתפקד פה ולפגוש כמה פנים מוכרות שכבר שכחתי...אבל פתאום
התחוור לי שאאלץ לחגוג את ערב החג עם ילדי הגן של שירי. כדאי לכן לברר מול הגננת מה מתוכנן, בכל מקרה. וחג שמח.

למעלה