משחק ההיכרות יוצא לדרך

tlingit

New member
../images/Emo124.gif משחק ההיכרות יוצא לדרך ../images/Emo20.gif

והמאמנת האורחת הראשונה במשחק שלנו היא:
ענתוצאות כולם מוזמנים להסתקרן, לשאול אותה שאלות ובאופן כללי לעזור לנו להכיר את ענתוצאות יותר טוב
תזכורת קצרה מהו משחק ההיכרות:
כל מספר ימים אחת או אחד ממשתתפי הפורום (כאלה שיאמרו שהם רוצים להשתתף במשחק) תהיה/יהיה לנו לאורח/ת המשחק
וכל משתתפי הפורום מוזמנים להסתקרן ולשאול אותה/אותו שאלות.
בכל הודעה אפשר לשאול עד שלוש שאלות בבת אחת (בוודאי שמותר רק אחת)
את השאלות משרשרים לכאן, והאורח (או האורחת) יענה באותו השירשור
המאמן/מאמנת אורחי המשחק יענו כמובן בכינוי שלהם ולא בכינוי שונה כדי לא לבלבל
כמובן שאורח לא מחוייב/ת לענות לשאלות שעשויות להביך אותה/אותו או משהו כזה...
ורצוי גם להמנע מחשיפת פרטים אישיים (שם מלא, כתובת מגורים, טלפון, דברים כאלה) כי אנחנו לא היחידים שעשויים לראות את המידע שיהיה לכולנו כיף ומעניין
מי שרוצים גם להיות האורח/ת במשחק ההיכרות מוזמנים בשמחה להודיע לי

tlingit

New member
ואני מתכבדת להיות השואלת הראשונה../images/Emo13.gif

הנה השאלות שלי:
כשהיית קטנה, מה רצית להיות כשתגדלי
איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך את הכי אוהבת
ובשאלה הבאה, תהיי כנה: קרמבו וניל או מוקה

../images/Emo24.gif אשמח להוסיף משלי

היי ענת, תמיד רציתי לשאול.... 1. מה הביא אותך להתמקד באימון? 2. מי היו המתאמנים הראשונים שלך? איך התחברתם? מה קרה שם בהתחלה? באהבה, ינון

ובשמחה אני עונה

היי ינון, 1. מאמר אחד שהופיע באחד המגזינים וסיפר על coaching בארה"ב (התחום לא היה מוכר עדיין כאן, כפי שמוכר היום). הבנתי שזה מה שמאפיין את אופי העבודה שלי עם מנהלים בארגונים. שאני עוסקת בליווי ואימון. הבנתי גם שכאן טמון החלום האמיתי שלי (לעבוד עם אנשים אבל לא באמצעות טיפול פסיכולוגי), הרגשתי שלכאן אני יכולה לקחת את כל מסלולי ההכשרה שעברתי עד היום ואת נסיון חיי האישיים. התרגשתי כאילו קראתי שיר אהבה. רק ש.... לא היה איפה ללמוד עדיין. ואז, כמו כל דבר נכון ביקום, כאילו מישהו מלמעלה קרא את בקשתי והחליט למלא אותה - יצא הפרסום על הקורס המסודר הראשון, מאדם בידיעה שהגעתי הביתה ובידיעה שאני מחוללת משהו חדש לחיי המקצועיים והאישיים. ראיתי באימון מיצוי אופטימלי של יכולותי האישיות, הרקע המקצועי שלי, ההכשרות הפורמאליות והבלתי פורמאליות שצברתי במהלך השנים, המסע המופלא שלי אל העולם הרוחני והרצון והיכולת לעבוד עם אנשים ומעל לכל - האהבה אליהם. 2. המתאמנת הראשונה היתה מכרה (חברה מדור שלישי). היינו יחד במסע מופלא וארוך מאד.רוב האימון שלי היום לא דומה לאימון אז אבל אין ספק שזו היתה אחת ההתנסויות החשובות ביותר. הבא אחריו - היה מתאמן, מנהל חברה ששמע אותי באחד מערבי המבוא במקום בו למדתי. דרכו למדתי שיעור אדיר בגבולות. הוא שאב אותי לאימון בקריאות נואשות של עזרה והצלה ואני... נסחפתי בתפקיד המושיע, לפעמים כמה פעמים ביום. שיעור אדיר וחשוב. מהאימון הראשון גביתי כסף. מעט בהתחלה. סמלי לחלוטין. אבל אני מאמינה במחוייבות שתשלום יוצר. אהבה חזרה ממני
ענת

צביקה38

New member
ואני אשאל....

איך הצלחת להשאר כל כך ענת כשאת כל כך ענק (ית)? מה יותר -ספר או דיסק? איפה יותר -אילת או אל על? ואגב , מוקה זה רק בקרמבו? בשורות טובות תביקה

ואני אענה....../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

1. עכשו - אני גם ענת סמוקה. וברצינות - בפנים (ב"בפנוכו" שלנו) מצוי ילד. אני פוגשת אותה, את הילדה ההיא, קוראת לה "ענתי" ומניחה שהיא שומרת עלי לא להפוך לאחרת. לא לזנוח אותה... 2. לקנות ? באופן ספונטני אומר לך - דיסק. הבטן מחוברת חזק למוסיקה.מוסיקה מרוממת לי את הנשמה. עכשו, אחרי שעצרנו רגע, אומר גם ספר. קונה הרבה מהם ולא מספיקה לקרוא הכל. אם אפשר - אז בתקציב של האחד - אקנה גם וגם -
במוזלים. 3. אל על. ואם אילת - אז בעיקר בדרך לטאבה. 4. בעיקר בקרמבו. לפעמים גם בצבע העור (לא שלי לצערי
).
ענת

PbD

New member
ועוד שאלות סקרניות

מה הצבע האהוב עליך?
מה צבע זה מסמל עבורך?
במה תרם העיסוק באימון לחייך?

שאלות סקרניות ומאד נעימות

לך PbD, הצבע שלי הוא
כחול (ולידו, כמה בני דודים: ירוק וסגול). לא שאלתי את עצמי מה הוא מסמל עבורי כשעיני נמשכות אליו כמעט אוטומטית. רק ידעתי שאותו אני אוהבת לראות, מאד אוהבת ללבוש ונוטה בדרך כלל לבחור. כשאני חושבת על זה עכשו - הוא מסמל עבורי את הים (מאד מאד מאד אהוב עלי). אני אוהבת את הים מכל כיווניו - מעל, על סירה, אניה , לצידו - על החוף (רק באזור השקיעה. אני מהזן הג'ינג'י, ה-בלתי מסתדר עם שמש קופחת
) ומתחת - בצלילות עמוקות. מאידך - מסמל גם את השמיים. את האופק שלהם, את המרחב הבלתי נגמר, את העובדה שהם שם, אבל גם כאן - כל הזמן. ומה תרם העיסוק באימון ? בכל רמ"ח של חלקי חיי. הרגשתי שהגעתי למגרש האמיתי של מי ומה שאני רוצה להיות בחיי. אני חווה סיפור אהבה, מרגש כמו כל סיפור אהבה, שלי ושל הקריירה שלי. התפתחתי אישית - ואני עדיין ממשיכה רגשית - ולעולם לא אפסיק ומקצועית - ואני רק בתחילת הדרך. the sky is the limit והתאבון גדל עם הזמן וגם... כלכלית. אני ברעב מתמיד - לאמן עוד, ללמד עוד, ליצור עוד. להתמשיך להתפתח, לכתוב ולפרסם. רעב שאינו יודע שובע. בינתיים מחפשת פטנט לגרום ליממה להתרווח בכמה שעות נוספות. תודה על השאלות
ענת

המקרופון, הסלון והפתיון

לך tlingit: - זמרת, אלא מה?. זמרת מצליחה וטובה. ועל כך תעיד השפורפרת במקלחת עליה התאמנת שעות ארוכות. היה לי קול יפה, שמיעה מוסיקלית אבסולוטית ובטחון מול קהל. חשבתי שאהיה זמרת. (אגב, לא עשיתי אם זה כלום. מחוייבות קוראים לזה בימינו ?....) - הסלון. הוא נעים, זורם, מלא בכריות ונרות ושאר פריטים שאספתי באהבה גדולה. נשקפת ממנו פינה מקסימה של הגינה, יש בו אויר טוב ואנרגיה נפלאה. - מוקה. לא ברור ??
אבל בעלי הפיצוציות לא אוהבים אותי מספיק כדי להחזיק מוקה אז מסתפקת בוניל (קרמבו - פעמיים בשנה בערך. בלילה.אחרי בילוי. כשבא ממתק
ענת

אפשר גם לשאול ?

(יופי של פינה, יופי של רעיון) רואה את ההודעות שלך, ותמיד הן עמוקות, ברורות, מעוררות השראה. כיף לקרוא אותך !! אז הנה שאלה ראשונה: היכן את רואה את עצמך בעוד 4 שנים בתחום האימון ? האם יש נושאים שאת רואה בעצמך, שהיית רוצה את להיות בצד השני של ה..מתרס, ולהיות המתאמנת ? אם כן, האם תוכלי לשתף בנושא אחד כזה ? ושאלה אחרונה, באימון יש המון, אבל המון נתינה, איך את מקבלת את הנתינה אלייך מאחרים ? ושוב, כיף לקרוא אותך.

בטח שאפשר. זה שם המשחק הפעם ../images/Emo13.gif

היכן עוד 4 שנים: מאמנת - בעיקר אנשים שמבקשים מיצוי, העצמה, פריצת דרך מכשירה מאמנים אחרי תכנית הכשרה בחו"ל ו - 4 כנסים בינלאומיים בנושאי אימון או כלים אימוניים. מוכרת ומוערכת בשדה המקצועי הישראלי ומקיימת שתופי פעולה עם מאמנים בחו"ל ואחרי הספר הראשון שלי
להיות מתאמנת - בטח. המון וכל הזמן. יש המון נושאים. הם לא נגמרים. חלקם ראויים לשיפור ואחרים לשדרוג. נושא ראשון - ארגון. גם התארגנות. נושא שני - ניהול זמן יומי וניהול זמן חיים נושא שלישי - קשור לשני, איזון בין עבודה לחיים הפרטיים. קצת ברח לי לאחרונה... נושא רביעי - הסקסופון וחזרתו לחיי היומיומיים. וקבלה מאחרים - מודה שקצת קשה לי. יותר קל להיות מהצד ההוא - הנותן. אבל אני משתפרת. יום אחד גם אצליח לבקש עזרה מתי שאני צריכה. תודה. כייף לקרוא גם אותך
ענת

זה על קצה הלשון, אז רציתי ..

לדעת האם תוכלי לשתף במשהו יותר אישי מאימון כמו : - אובססיה אחת שלך או כמה.. ( משהו שקשור לאוכל, ספורט, בגדים, וכו..) - אם היית יכולה לבחור לעבור לחיות במקום אחר, היכן היית בוחרת ולמה ? - דרך המסך קשה "לראות" ו"להרגיש" את האנשים שמולנו, תוכלי לספר מתי בכית לאחרונה, איך את מתמודדת מול כאב ? אוףף, יש עוד שאלות, מה עושים ?

tlingit

New member
../images/Emo13.gif ממש כמו במשחקים אחרים ../images/Emo27.gif

אחרי שהיה תורך, מחכים שהוא יגיע שוב
(כלומר אחרי שאחרים ישאלו שאלות משלהם)

על קצה הלשון וקצה...המזלג

אובססיה ? - קצת מרחיק לכת אבל אולי בעצם אחת... לשמור על משקל.
כל השאר הן אהבות חזקות אבל לא אובססיה ממש- כמו לעשות ספורט (בעיקר ריצה) , לקנות נעליים (בעיקר סנדלים). לו יכולתי לבחור לגור במקום אחר זולת ישראל - הייתי מחלקת את זמני בין האי פלולים אשר בגואה (הודו) לבין שיקגו או בוסטון. זה גם מסתדר עם העונות. מתי בכיתי ? זה לא חכמה. זה קורה לא מעט. אני מאמינה בתפקיד החשוב שיש לדמעות ולא עוצרת אותן כשהן מגיעות ומול כאב ? יש אדוויל (סתם...)
ענת

מביט בשאלות, קורא את התשובות

ולומד כל פעם עוד דברים חדשים. תודה גדולה על שאיפשרת לשאול חופשי, תודה גדולה עוד יותר על התשובות, ועל הדרך להכירך טוב יותר. שיהיה סוף שבוע מדליק ונעים
וזה ..
בשבילך. תודה.

מצטרפת לשואלים

(זה משחק ממש מעניין רעיון נהדר) 1) כמה זמן לקח לך עד שהרגשת בטוחה ונינוחה בתפקיד המאמנת? 2) איפה את אוהבת לטייל? 3) איזה סוג מאכלים את אוהבת? וממש כיף לקרוא את התשובות שלך לכל השאלות הקודמות

למעלה