מ-פ-ג-ש

ליאן.

New member
אירגון לקוי לגמרי.

נותרו פחות מ- 24 שעות לפני זמן האירוע (פחות מ-10 אפילו) ואין שום פרט לגבי המפגש. אין ברירה אלא לדחות. זה לא פאייר לטובת כל אלו שלא יכולים להכנס במהלך היום לפורום או אלו שיכולים להכנס רק בערב. אין כל סיבה הגיונית להודיע על המיקום הסופי בדקה ה-99 כשרוצים להזמין את כ-ו-ל-ם.

6טוס

New member
בתור אחת שלא מנסה יותר מדי לארגן ..

אני לא חושב שהגברת יכולה לבוא ככה ולשלול או לתת ביקורת קשה כזו . דנטה היה אמור לארגן ומה נעשה ועל הבחור עבר שבוע קצת קשה .......אני חושב שניתן לסלוח על כך . בכל אופן במקום לתת כל הזמן ביקורות או הצעות כמו "שבוע הבא" למה שלא תציעו או תארגנו משהו בעצמכם ??? למה לחכות שמישהו אחר יעשה את העבודה ?

alophind

New member
מילים כקוצים (או דורבנות... ?!)

אניווי סיקסטוס , מה הצעתך היום ? האם אנחנו מדברים על איזור השרון או המרכז ?!

ליאן.

New member
אהמ... ביקורת למי?

לא ברור מי מארגן בכלל ומה מתוכנן. אז אל תצחיק.. לי אין בעיה לארגן את המפגש הקרוב.. אבל אני לא יכולה להבטיח שאגיע. אם זה מקובל, אז אחלה. אני אוהבת לארגן. ואני בהחלט מסכימה לגבי - מי שרוצה מפגש שיקח יוזמה ויארגן בעצמו. (שמעת, אלופינד?
) ואגב, אירגנתי מספיק מפגשים בפורום הזה, כך שאני ממש לא חושבת שיש לך את הזכות לבקר אותי על הביקורות שלי (זה לא היה ביקורת אלא ניסיון לסדר בבלאגן). מה גם שאני מנהלת את הפורום אז יש לי זכויות מובנות עם התפקיד...

למעלה