נא להכיר

The Cat Woman

New member
נההה זה לא יעזור. אני עדיין חושבת אותו הדבר.

זה סתם כדי לגרום לסתימת פיות.

אבל את עדיין לא תדעי מי ימחוק לך.

ויודעת מה אולי זה יעצור מה שהיה פה כ"כ הרבה פעמים.. נקווה שכן.

danduuu

New member
אוקיי,

הקטע הזה-"כמו כן, מצהיר המשתמש כי אין פגיעה בזכות אחרת כלשהי של צד שלישי, וכי אין בתכנים שום דבר הפוגע או העלול לפגוע בגורם כלשהו, בהוראות חוק עוולות מסחריות, התשנ"ט - 1999 ובהוראות חוק הגנת הפרטיות, התשכ"א- 1981. " נורא מפחיד אותי XDDDD אתם מזכירים לי את שיעורי אזרחות או היסטוריה או דברים כאלו. משמע, שאני לא מקשיבה לזה ממש XD

Super Alonit

New member
זה בולשיט.../images/Emo6.gif

אף אחד לא באמת הבין מה כתוב שם כדי לדעת לא לעשות את זה.
אני די משוכנעת שאפילו המנהלים היקרים שלנו לא יודעים מה זה חוק עוולות מסחריות לשנת 1999...

The Cat Woman

New member
רוצה לשמוע משהו יותר הזוי?

מילאתי השבוע טופס בקשה לדרכון (כי אני כבר מעל גיל 18 והדרכון שלי לא בתוקף) והיה שם איזה סעיף שאת צריכה להצהיר "אני אזרח ישראלי, לא הצהרתי לפי חוק בלה בלה התש"י ב1952 כי איני רוצה להיות אזרח ישראלי..." וגם שההורים שלך לא הצהירו את זה בשבילך כשהיית קטינה. O_ס עכשיו- אם זה לא הזוי, אני לא יודעת מה כן. לקח לי בערך 10 דקות כדי להבין מה רוצים ממני בכלל וקראתי את המשפט ההוא שהיה כתוב שם בניסוח מסובך לחלוטין- בערך 5 פעמים עד שקלטתי מה הקטע. ואז אמא שלי הסבירה לי שב1952 היה מפקד האוכלוסין הראשון והיו בדואים- שהצהירו שהם לא אזרחי ישראל אלא רק תושבים. ובתור תושבים- הם לא יכולים לקבל דרכון ישראלי. לכן זה מופיע כסעיף
אבל זה בכ"ז הזוי.

Super Alonit

New member
זה... חולני.:|

כמה טיפוסי שזה יופיע גם בין החוקים לפורום
אף אחד בכל מקרה לא מבין מה הכוונה של זה...

Super Alonit

New member
לא יעזור לך.

איתי יגלה לי מי זה. ואם לא אני אשחד אותו בעוגיות.
עדיף שתרימו ידיים.

למעלה