ניקוי הספאם לפסח - חוקים

JeeChan

New member
../images/Emo124.gif ניקוי הספאם לפסח - חוקים

אוקי קחו נשימה עמוקה, ותאמרו לעצמכם: "אור נחמד, אור נחמד, אור נחמד". עכשיו קראו את הדבר הבא וזכרו שזה נסיון לשבועיים, ואם זה לא יצליח, אז אני אחזיר את המצב לקודם. קחו שוב נשימה עמוקה *נושם* והתחלנו: פורום יקר, החל ממחר הפורום יעבור לשיטת ניהול חדשה עקב הספאם הנוראי. מהיום, אין לנצל"ש שרשורי תפוז ואין להגיב עליהם, לא כולל הודעות "פורומים חדשים בתפוז אנשים", אלא אם אין איפה לנצל"ש וזה דחוף. כל שלושה ימים יפתח שרשור שהוא יהיה שרשור נצל"שים ושאלות קטנות. אם רואים שהשרשור הקודם אינו קופץ, ניתן לפתוח אחד חדש שיהיה לשלושה ימים הבאים. כל עוד יש שרשור כזה שקופץ, גם אם הוא עבר לקודם, אין לפתוח חדש. יהיו שרשורים שניתן/לא ניתן יהיה לפתוח אותם, והרי הפירוט. על מה יפתחו כתומים ועל מה לא? - יום הולדת - כן - כתומי בהצלחה/"אני נוסע לכמה ימים" - לא, יש לשרשר לשרשור הOFF. - פיקים- כן - פאנארטים - כן - הודעות של "אין פרק בשבוע הבא"/"שבוע הבא יהיה ספיישל"/"שמות הפרקים לפרקים הבאים"/וכדומה - כן הודעות של מפגשים: - בחירת תאריך ומקום למפגש - כן - הודעה רשמית על מיקום, תאריך ושעת המפגש - כן |הד שרשור "מי מגיע למפגש ומי לא" - לא, שרשור זה יכנס לשרשור הצנל"שים והשאלות הקטנות/OFF. העיקר לא לפתוח הודעה חדשה. - סיכומי מפגשים - כן - משחקים כמו קרמבו, "אחד מי יודע" של קורלצ'אן וכו' - כן -בשרשורי OFF אפשר להספים, אך לא להגזים. נצל"ש וספאם! מסתבר שאתם לא כל כך מבדילים. להגיב לכתום תפוז ולכתוב "טונות של שיעורי בית. קקי. חיבוק, מישו?" זה ספאם, לא נצל"ש. נצל"ש הוא לנצל שרשור, כלומר להגיב לשרשור בלי קשר למה שכתוב בהודעה הראשית, משום שמה שיש לכם לומר הוא אינו מספיק חשוב או גדול כדי שיפתח סביבו דיון, לא מספיק גדול או חשוב כדי שיפתח עליו כתום חדש. להגיב לכתום תפוז ולכתוב "אני צריכה דחוף תמונות יורוסוי! דחוף!" או "מישהו יודע איך לבעיה כלשהי, כולל שיעורי בית|?", זה נקרא נצל"ש. אפשר להחליט שכתומי תפוז יהיו שרשורים של משהו קבוע, לא יודע עדיין. בכלמקרה, אני מקווה שתפנימו, לפחות את הפסקא האחרונה. מי שתוהה מדוע אין יותר לנצל"ש תפוז או להגיב לתפוז, זה משום שנפתחים הרבה כתומי תפוז משמע הרבה כתומי OFF ודברים שלא קשורים לפורום. עכשיו קחו נשימה עמוקה שוב, ואתם מוזמנים עכשיו לומר "אור אני שונא/ת אותך, אור אני שונא/ת אותך" ולסיום :] Arcnester says: קיפי המושי מושלמת הייתה פה ואתם לא. נעליים.

keep smiling

New member
יופי טופי. ^__^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

Arcnester says: אור, בוא נשתלט על העולם.

Sakai Shana

New member
*אור נחמד, אור נחמד*

*אור פאנגירל פאקצה, אור פאנגירל פאקצה* יאי, אנחנו נהיה פורום HP. ^^

Hinamori

New member
רגע, לא הבנתי ם.ם

אסור לנצל"ש שרשורי תפוזאנשיםמודיע בדברים כמו "טונות של שיעורי בית. קקי. חיבוק, מישו?" אבל מותר בדברים שקשורים לבליץ' או אסור בכלל ?

JeeChan

New member
.

תפוז אסור לנצל"ש בכלל, כי יש הרבה שרשורי תפוז, מה שאומר הרבה שרשורי OFF. =]

coral chan

New member
וואלה. סס; ../images/Emo210.gif

והמבין יבין XDDDDDDDDDDDDD (כי גם בי מסתתר ערס קטן ^^~)

לימון נדרסה!!!!!!!!!

היא חצתה את הכביש ובדיוק עברה מכונית... לא יודעים עוד ממש מה המצב שלה...אבל היא קבלה מכה ממש חזקה...היא בבית החולים עכשיו....

מצטערת ששרשרתי את זה כאן...

אבל אני ממש לחוצה... אני לא יודעת מה הולך ליקרות לה.... לא בטוח שהיא תצא מזה...

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo24.gif

נקווה שיהיה רק טוב =| (מי זו לימון דרך אגב?:X סליחה על הטיפשות :( )

ועליי

האיסור על קטינים לנהוג / לשתות / לקרוא NC-17 שנוא לפעמים. תפסיקו לשון ציווי להשתמש במילה "שנאה" לגבשושית בריפוד של הכיסא. P: כשאני משתמשת במילה שנאה, אני משתמשת בה רק כדי לתאר את רגשותי כלפי דברים גרועים של ממש. ביאקויה סאמא, למשל. ^__^

../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

לדעתי זה רעיון מאוד טוב, כמות הספאם פה באמת מוגזמת.... אור לראשות הממשלה

JeeChan

New member
תודה :]

אבל הרעיון והקרדיט צריכים ללכת לאחות קטנה נעמה :]

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo45.gif אוהבים אותך אור ^_^

אתה כזה אדמין טוב. 3>

למעלה