ניקוי הספאם לפסח - חוקים

coral chan

New member
בהחלט בעד! ../images/Emo210.gif

אבלאבל..בשרשורי אוף יהיה מותר לכתוב הודעות פרידה כשהולכים לטיול,נכון? -איני יכולה להסיק מסקנות לבד,תתמודדו עם זה XX;-

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifקצת מוגזם לא?

אני מבין שהפורום ~קצת~ סטה ממסלולו המקורי אבל עדיין, יוצא פרק של בליץ' פעם אחת בשבוע, ואת האמת, אין מה לעשות עם הפורום בתקופה של בין לבין חוץ משני שרשורים שנפתחים אחד למנגה ואחד לאנימה. הפורום ~קצת~ מעודד ספאם, צריך לנקוט כלפי זה כמובן, אבל אתה תראה שבתכל"ס, שרשורי ה
יצברו הרבה, אבל הרבה הודעות =| *נושם*אורנומדאורנחמד*נושםעודקצת*

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifואם אפשר לייעל אותך->

קצת, אבל לא הרבה :p פיקים הם חלק מבליץ' תקטגר(מלשון קטגוריה) את הפורום ~פיקים לכאן ~
לכאן ~צומי לכאן וכן הלאה =| (וכן, אני אמרתי את זה בכדי שהשרשור
היחיד שיהיה כאן לא יצבור מספר ענק של הודעות ~ראה שרשור נקיון של פסח מאת אור->413 תגובות ועולה!~

coral chan

New member
ממ..אני לא בטוחה שהבנתי אותך../images/Emo210.gif@@

אתה יכול לנסח זאת שוב? XX אבל אם בכל זאת הבנתי את כוונתך,כן,אני בעד שמדי פעם (-לא- כל שלושה ימים) יהיה שרשור צומי <: ושרשור אוף בנפרד. אבל פיקים?! תחת אוף?! חס וחלילה!!

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifהנה למה התכוונתי =)

פשוט להשים קטגוריות. לפתוח שרשור פיק~צומי~כלמהשעולהבראש בפעם אחת למשך שבוע למשל זה יחסוך הרבה מהשרשור
ויהיה יותר ~נוח~ לקרוא את השרשור

ShuNka

New member
הי, אמרנו כמעט אותם דברים י_י

אבל למה צריך להיות כל כך מסודרים? למשל יובל רצתה שאני אראה את הבדיקת חתימה [הנפלאה ><*] שלה בשרשור אוף, ולא מצאתי אותה מרוב הודעות @_@ אבל לפי דעתי לקטגר אותם יהיה מסורבל וגם הרבה עבודה לאור.. הפורום הזה מלא באנשים נחמדים, חכמים אבל גם שטותיים וחלק מהחוקים מסבכים דברים שפשוט.. פשוטים XP [איזה כיף לא לפחד להביע את הדעה שלי] אני אוהבת את הפורום כמו שהוא ^^;

../images/Emo204.gifאני לא חושבת שזה הגזמה

בד"כ כשמגיעים לקיצוניות כלשהי, אז לא מספיק לחזור לנורמה, צריך להגיע טיפלה לקיצוניות השניה, ואז זה בסוף מתאזן. כמות הספאם כאן היתה הרבה יותר מידיי, ולכן לא מספיק סתם פעולה פשוטה, אלא משהו מאסיבי ורציני, ואז באמת המצב ישתפר ^_^

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif...

(לא היה לי מה לרשום בכותרת
) אני גם אומר שהפורום צבר קצת ספאם, הרבה ספאם XD אבל עדיין לא נוח לקרוא שרשור עם 4XX+ תגובות בתוכו ולחפש בדיוק את מה ששרשרת אליו, ואם יש תגובה כלשהי זה מסובך ומעצבן.

akane

New member
אני בטוחה שאם שרשור עוף

שאם שרשור OFF יצבור ממש הרבה הודעות- הוא ייתן אישור לפתוח עוד אחד. קחי בחשבון שעדיין יש למנהל שלכם הגיון פשוט :}

I SanGo I

New member
אם כבר יש הודעות של תפוז , למה לא

לנצל אותן? במילא כל יום יש חדשה , אז במקום שאנשים ישתמשו בה היא תשאר תקועה בעמוד הראשון חסרת תגובה. הרי אין לנו קומונה חברתית אומשו נכון? (או שפספסתי פה משו) אז למה שלא נשתמש בהודעות המציקות של תפוז לנצלושים ולחברתיות? נמ.חוצמיזה-לאיפה מנצל"שים אם עוברים משתמש אומשו? לדעתי החוקים החדשים מוגזמים מדיי אבל כנראה שאני בין היחידים שחושבים ככה אז, זה לא ממש משנה,נכון?

למה לא משנה?

זה הקטע, שלא משנה כמה קצת חושבים ככה, כל עוד הטיעונים שלך נכונים, ואת תיצגי את הצד שלך כמו שצריך, אז זה יכול לשנות מאוד.

ShuNka

New member
אני גם מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

יוצא פרק של בליץ' פעם בשבוע ולפעמים בכלל לא, והמנגה אני לא קוראת אבל אני אנחש שגם משוחרר פרק בשבוע. אני לא חושבת שלא צריכים להיות חוקים אבל לי לפחות הספאם לא מפריע כל כך, הוא דווקא תורם לגיבוש בפורום [ולאנשים לא חכמים כמוני שלא משתתפים בדיונים מעמיקים על גלגול הנשמות ומשוואות גרפיות XP] וכמה כבר אפשר להרחיב על פרק בשבוע? י_י דרך אגב, ליאור, קצת נעלמת בזמן האחרון ;;

גם ני חושבת כמוך, שני../images/Emo45.gif

רק חבל שלא אמרתי את זה ככה...לעזאזל איתה. חייבת להדרס לי ככה...

I SanGo I

New member
../images/Emo45.gif חוצמיזה שאם אני לא טועה-

הפרקים של המנגה והאנימה משתחררים בערך באותה סביבה של ,משו כמו-שלושה ימים, אם לא באותו יום. אז יוצא שבשלושה ימים האלו יש לנו הרבה על מה לדבר , ובאחרים? נמ. ובאמת קצת נעלמתי ^-^ , תקופה של 7 פרקי נארוטו ליום #-# , להדביק קצב של 60 פרקים (כי זה בערך הקצב שהייתי צריכה להדביק בבליץ') זה קשה , אבל 180?!

akane

New member
:} בהצלחה עם הסידור ../images/Emo45.gif

זה הולך לעשות את הפורום הזה הרבה יותר קל לקריאה D:

Fay Wood

New member
גו אור, גו אור~~ 3> ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

ייקח לי זמן להתרגל, אבל יהיה טוב X.X;

למעלה