הפינה לילד: להיכן נעלם הזקיק? ../images/Emo12.gif
"אמרו נא לי ילדים חביבים, התוכלו למצוא את הזקיק האבוד ולהחזירו לאפרסקה בשלום?"... זהירות ארוך! בוקר טוב אחיותי לפורום, טוב, בדיקת הזקיקים הייתה ועברה לה, ללא תוצאות מרשימות כלל וכלל... והאמת שדי הכניסה אותי לדיכאון. קודם כל, לגבי הבדיקה, אז התהליך עצמו ממש לא נורא, בדיקה וגינלית, לא הדבר הכי כיף בעולם אבל לא כואב או משהו כזה, כן מביך אבל מתגברים. בקיצור, הגעתי כולנו ציפייה וסקרנות, חיכיתי כחצי שעה לתורי (אלא מה) ולבסוף נכנסתי. בבדיקה נצפתה רירית 6 ס"מ, בלי נוזל, זקיקים קטנים, בצד אחד הכי גדול 7 מ"מ ובשני 8 מ"מ (מ"מ או ס"מ? לא בטוחה). הרופאה(לא רופאה שלי אלא זו שעשתה אולטרסאונדים לכולם) אמרה שזה אומר או שהביוץ כבר היה (סיכוי אפסי כי זה זמן קצר מהמחזור) או שיש לו עוד זמן. אמרתי לה שבדיקת הביוץ אכן הראתה שזה לא בביוץ אלא לקראת אבל כך הרופאה שלי אמרה לי לעשות, היא מצידה אמרה שהיא לא ממש סומכת על ערכות ביוץ. ניחא). בקיצור, היא הציעה לי לחזור ביום חמישי. העניין הוא שזה כזה סיפור, אתמול המצאתי במיוחד איזה סיפור בעבודה ויצאתי מוקדם, הבדיקה עצמה לא מפריעה לי כמו הבלגן סביב ההגעה ואני תוהה אם בשלב זה כדאי להכנס לזה, אין ספק שזה מעורר הרבה מתח. בעלי אמר שלדעתו כדאי לי לנסות החודש לעשות שוב, כדי שתהיה לנו אינדיקציה לגבי אמינותה של ערכת הביוץ. בסופו של דבר גיליתי שאני יכולה לעשות את זה בקופ"ח בעיר מגוריי (אני עדיין בקופ"ח בעיר בה גרתי לפני שהתחתנתי), יש שם מה שנקרא מיון כל בוקר 8-10 ואפשר לבוא בלי תור לזקיקים. זה עדיין אומר בלגן אבל פחות ופחות איחור לעבודה. אז אולי אשקיע עוד פעם פעמיים. ולמה כל העסק הכניס אותי לדיכאון? פתאום זה היכה בי: ככה זה יראה מעכשיו? רופאות לא סבלניות, בלגן כדי להגיע לבדיקה, אכזבות? זה לא מוקדם מידי להכנס למעגל הזה? או שאין טעם לחכות? ואגב, האחות שם הייתה מאוד נחמדה וסימפטית והתעניינה, ואיכשהו זה הכניס אותי אפילו יותר לדיכאון. כאילו שנכנסתי לאיזה מועדון סודי. כמו שהוגדר פה, כיתה טיפולית. ולא אהבתי את זה. זהו. אני לא זוכרת מי פה אמרה שהיא עושה את זה כל 3 ימים, אבל כל הכבוד. איך את עומדת במתח הנפשי? אגב, אני עובדת במוסד ציבורי ואני יודעת שאם אני אגיד בעבודה שזו הסיבה שאני יוצאת, לא יעשו לי בעיות כי הם מאוד בסדר בקטעים כאלו. אבל אני ממש לא רוצה, פוחדת לשמוע על עצמי שמועות. ואתם יודעים איך זה במקומות כאלו, בסוף כולם יודעים הכל. זהו. שיהיה לכן יום טוב, אפרסקה. נ.ב. עשינו סקס בלי קשר והיה נהדר. לא בשביל התינוק, אלא בשביל ההורים (העתידיים) שלו.