נעמושמוש ואפרסקה

Gill Gallad

New member
דארמה איפה את?

דווקא נכנסתי ואין לי מושג ירוק איך משתמשים בצ'ט הזה... HELP

1975m

New member
אפרסקה לא לדאוג!

אני בדיוק במצבך - אנחנו מנסים בערך חצי שנה, ואני כבר חודש שלישי במעקב זקיקים. וגם אצלי בהתחלה ראו זקיקים קטנטנים, ופשוט בגלל שהמחזור שלי ארוך - 33-32 ימים, הזקיק גדל מאוחר יותר, ולא יהיה ביוץ ביום ה 14 אלא מאוחר יותר. אין לך סיבה להיות בדיכאון. תשמחי שיש אפשרות לעזור לך לזהות את הביוץ שלך, לפחות חודש אחד... אה, וגם הרירית גדלה בדרך כלל בהתאמה - ככה זה לפחות אצלי - הזקיק גדל בערך במילימטר ביום, עד 20 מ"מ, והרירית גם משהו כזה, והיא מגיעה ל10 מ"מ בערך. אתמול עשיתי מעקב, ביום ה- 15, ויש זקיק של 17*15 ורירית 9 מ"מ, אני מאמינה שהביום יהיה עוד יומיים-שלושה... בכל מקרה, אל תדאגי, ולדעתי כדאי לך להמשיך עם המעקב.

רבע עדכון

הייתי אחרי הצהריים במרכז המסחרי אצלנו וקפצתי למרפאה לבקש הפנייה לבדיקת דם להריון. אם הדימום לא יגיע עד מחר (אופטימיות קוסמית זה שם המשחק
) אני אלך לעשות בדיקת דם. בקופת חולים לאומית (שזו הקופה שאני חברה בה) אמרו לי שהם לא יודעים תוך כמה זמן יש תוצאות. יש למישהי מושג תוך כמה זמן מגיעות התוצאות בד"כ? ושוב תודה לכולן על הדאגה והתמיכה. זה מאד מאד עוזר, למרות שאני באמת באמת משתדלת לא להילחץ. והכי חשוב, שמה שצריך לקרות יקרה, ואם לא נקלטתי החודש, אז כנראה שזה עדיין לא הזמן.

למעלה