נשות קריירה יקרות

../images/Emo124.gifנשות קריירה יקרות

טוב גם גברים יכולים לענות.. כמה שעות אתם עובדים ביום? האם אתם חוזרים גמורים מעייפות או מוכנים לצאת ולבלות? מה אני עושה כדי להתרגל למצב
התחלתי לעבוד לפני שבועיים במשרה מלאה ואני חוזרת כל יום קרועה מעייפות ועוד צריכה להכין עבודות להגשה, בקיצור אין לי לילה ולא יום

את בטוחה שאת בפורום הנכון?

בפורום הזה אין ממש נשות קריירה, ההתמכרות לפורום הורסת כל סיכוי לקריירה שהיא

דווקא לא רק../images/Emo3.gif

כל מי שעובד במשרה מלאה ונשחק
אבל עכשיו אחרי ארוחת צהריים יש לי כבר יותר כוחות

הכנתי סלט../images/Emo6.gif

הבאתי מהבית חד פעמי כריך עם חביתה והכנתי פה סלט ירקות גדול יאמי

זה לא נכון

למדתי בקורס ניהול קריירה שברגע שאדם בוחר את המקצוע שלו ומציב לעצמו יעדים ומבחינתו הוא עומד בהם אז יש לו קריירה, ובגלל זה גם מלצרית שבחרה במקצוע הזה והוא משוש חייה
זו הקריירה שלה

y e t i

New member
מי שאיתך אמור להבין את זה

ואם אין אחד כזה , סדרי עדיפויות נכונים תמיד יבואו ע"ח דברים אחרים ,במידה וזה אומר שעכשיו את צריכה לבלות פחות ולקרוע את התחת יותר ,אז זה מה שיש ועם זה תנצחי .

זה לא רק הבילויים

זה סתם להגיע עירנית הבייתה אבל כנראה שזו תקופה שתעבור אחרי שאני אסיים את הלימודים סופית

ברוכים הבאים למציאות ../images/Emo6.gif

אין לי מה להגיד.. מלבד זה- שאת ב"פרומו" של החיים...
ואם את יכולה להתחתן עם בחור עשיר, תעשי לך חיים יותר קלים

טעות ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

בחברה ציבורית את עדיין צריכה לעבוד 8:30 שעות !!!!! ויש הקלה עם נשים שיש להן ילדים מתחת לגיל 8 - כי אז הן חייבות לעבוד "רק" 8:00 שעות. ולכן, בשביל לצאת ב- 15:30 את צריכה להגיע למשרד ב- 7:00 בבוקר... את קולטת ????? 7:00 בבוקר זה אומר שאת צריכה לצאת מינימום ב- 6:30 שלא לדבר על זמן התעוררות והתארגנות בבוקר...
לידיעתך, שעות העבודה נספרות על ידי "כרטיס הנוכחות" ... במידה ועשית פחות שעות ממה שאת צריכה זה מקוזז מהמשכורת.. במקרים מסויימים יתחילו להוריד לך את השעות שלא מילאת מימי החופשה שלך... בקיצור ... תתאמצי לחפש את הגבר העשיר...
ו

../images/Emo124.gif../images/Emo10.gif

מר גורלי כעולם נמלה
אני צריכה למצוא כנראה גבר עשיר
יטי, תגיד כמה מרוויחים כעובד מד"א?

y e t i

New member
מספיק כדי להתקיים בכבוד .

יש לך כאן אנשי הייטק ,אני מציע שתעברי לקטגוריה הזאת ..

../images/Emo24.gif

האמת שכסף באמת לא משחק אצלי כנראה שאני אצטרך להתרגל לשעות המטורפות האלה מה רע בלעבוד עד 14:00?

למעלה