נשות קריירה יקרות

ראשל"צ

ולא מתכוונת לעבור לת"א בזמן הקרוב..סתם חשבתי על אופציה למרות שזה הרבה יותר קרוב לעבודה

מעדיפה את האוטובוס...

לא יחסוך לי כלום...גם ככה תהיה לי נסיעה פנימית של רבע שעה לרכבת ועוד 20 דק' לת"א...והעצירת בניים בלוד ... אז מה עדיף..?

עצירת ביניים בלוד

היא בדיוק 5 דקות. זה לרדת מהרכבת ולהחליף. עדיף רכבת. באמת. חוסך ת'כאב ראש ולחץ של פקקים.

סמלת

New member
מניסיון כואב...

את זוכרת שעד לפני זמן ממש קצר עבדתי כל יום מ9 עד 9..ובכן, זה הרג אותי
הייתי קורעת את עצמי ואז בערב יושבת עם חבר'ה או יוצאת לבלות עד 3 בבוקר וקמה לעוד 12 שעות למחרת..זה הגיע למצב שלפחות פעם בשבוע המצאתי "מחלה" וישנתי כל היום רק מהתשישות.. לי היה קשה במיוחד כי אני לא מסוגלת לקום בבקרים פשוט לא מסוגלת (לפני מבחן הייתי נשארת פשוט ערה כל הלילה כי ידעתי שלא אקום
) למזלי ולרוע מזלך, אצלי זה היה מורכב מ2 עבודות ופשוט ויתרתי על זאת שהייתה פחות מאתגרת, החיים שלי הרבה יותר שמחים עכשיו, אם כי יותר עניים
היציאות והבילויים אחרי העבודה הם בחירה שלך, אבל אני חושבת שזה שווה את העייפות ותחושת המוות למחרת, הגעתי למצב שלא היו לי חיים כי כבר לא עמדתי בכל זה ולעזאזל עם הכל, אני כולה בת 23 ואין שום סיבה שאני אחיה חיי עבדות עוד לפני התואר
אחרי הלימודים זה יעבור

TzutZ

New member
לא

לא חושבת שבלי העבודות להגשה היו לה כוחות לצאת לבלות באותו מינון שהיא היתה לפני שהתחילה לעבוד (ובזמן שהיתה לומדת יום יום) אין מה לעשות, עבודה מעייפת ומתישה... לשבת להכין עבודה ללימודים זה לא מה שהיה שובר אותה.

../images/Emo45.gif

העבודה סבבה לגמרי פשוט הלימודים אח"כ והמחשבות על העבודות האלה הורגות אותי
אבל יאללה עוד חודש זה נגמר

gilad269

New member
עכשיו

את מבינה מה זה לעבוד 50 שעות בחודש? ושלא לדבר על זה שמדי פעם צריך ללכת ללמוד......... מכיר את זה

הממ...

כשמילצרתי זה היה בד"כ ישר אחרי שעות הלימודים כלומר הייתי ערה ממוקדם בבוקר וחזרתי מהעבודה בסביבות 1 בלילה כמעט כל יום- זה היה מאוד קשה והייתי קרועה בלימודים. כרגע אני לא ממש עובדת בצורה רצינית, אלא רק בבייביסיטר אבל התקבלתי לעבודה אחרת שתתחיל עוד כמה זמן, אבל בעיקרון מתחילה בשמונה בבוקר ומסיימת ב-1 בערך,ואז אני בד"כ הולכת לדירה שזה כמו עבודה שנייה עם כל הניקיונות ששם
וחוזרת מותשת כדי להתעורר יום למחרת לעוד יום כזה... הזמן עושה את שלו ומתרגלים, ומנצלים כל זמן שאפשר לנוח, גם אם זה על חשבון לצאת לבלות.

נ ו ל י 1

New member
אני עונה ../images/Emo178.gif

אני מתחילה לעבוד כל יום ב- 7:30- 08:00 ומסיימת לעבוד ב- 18:00-19:00. וכן אני מגיעה הביתה גמורה מעייפות, אין לי כוח לכלום רק למיטה, אבל לפעמים אני עושה מאמצים... ויוצאת... תלוי בנסיבות!!! מה זה משרה מלאה אצלך?? מ- 08:00 עד 16:00???

למעלה