סדנה וירטואלית 2

wildspirit

New member
שלב 13

לוקחים טבעת פותחים אותה לצדידים ומשחילים אותה לחור של מסתיר הקשר. שוב בערזת שפיץ פלייר

wildspirit

New member
שלב 14

חוזרים על הפעולה בשלב 13 רק שכאן לטבעת מוסיפים גם את הסוגר.

wildspirit

New member
שלב 15

במידה והשתמשתם בחוט אורגנזה או כל חוט אחר יש מסתירי קשר מתאימים (מאורכים) וחוזרים על אותה פעולה משלב 13 ועד 14. (כאן כמובן לא צריך להשחיל חרוז מעיכה אלא רק מסתיר קשר) דוגמה

wildspirit

New member
אני מבקשת לא לשרשר לכאן תגובות

אני חותמת את השרשור הנ"ל עוד כמה דקות אעלה קובץ וורד נא להתאזר בסבלנות ושאלות יש לשאול בשרשור המצורף למטה תודה וערב נעים ובהצלחה ןכמובן... מחכות לתוצרים

wildspirit

New member
מציינת כי ../images/Emo41.gif

אורך החוט הוא מטר וחצי לפחות אומנם זה הרבה אבל עדיף כך שישאר עודף מאשר להוסיף חוטים והחרוז המרכזי הוא בגדר המלצה - אין חובה במידה ורוצים להוסיף אותו פשוט מוסיפים חרוז עין הנמר, או מולטיקאט או פנינה או כל חרוז אחר

קובץ וורד

יופי של שרשרת אני לא מצליחה לעשות אותה, כל הזמן החוטים מסתלסלים וכל עיגול מסתלסל לעיגול שלפניו. מתחתי את החוט וזה לא עוזר מבקשת את עזרתכם, תודה

נתקעתי בשלב הראשון אחרי שעשיתי עיגו

עיגול אחד העברתי דרך החרוז האחרון שני חוטים בהצלבה והמשכתי בחוט אחד להשחיל עוד 5 חרוזים את החוט השני הצלבתי לתוך החרוז האחרון בעיגול השני ומפה אני מרגישה שהחוטים כל הזמן מסתלסלים וגם העיגולים שעשיתי הם מסתלסלים בינם. תודה רבה על העזרה

wildspirit

New member
בכיף ../images/Emo24.gif

לגבי זה שהחוטים מסתלסלים אין הרבה מה לעשות יש חוטים כאלה לגבי התקפלות העיגולים זה בגלל שהם עדיין לא סגורים וממוקמים במקום מספיק חזק אבל שזה לא יפריע לך פשוט תמשיכי עם ההוראות אחרי העיגול השלישי תעברי לצד השני ואת תראי שבסוף העיגול האחרון שהכנת יעמוד יפה... פשוט בגלל שהחוטים משוחררים הכל מתקפל אבל אל תתיאשי זה בסדר פשוט למתוח ותראי שהם מתחילים להסתדר בכל מקרה אל תשכחי להכנס כל פעם החרוזים שיוצרים V ביניהם

kiti4

New member
שאלה

איפה ליצור את התליון הפרח הזה בעזרת חרוזי ונציה
(הלוואי שכן
)

אפשר אבל...

או שזה יצא לך ממש קטן או אם תוסיפי הרבה חרוזים לכל שלב זה יצא לך מאוד דק ודליל. אבל את יכולה לנסות ולהראות לנו!!! בהצלחה.

ללוש2

New member
השרשרת נראית מדהימה ואפשרית

ביותר להכנה. אני אנסה לעשותה מחר... רציתי להציע...אם אפשר... שהחוט יהיה כהה רק לצורך ההדגמה.. כי קצת קשה לראות תודה מראש

wildspirit

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אכן את צודקת לגבי החוט ואנחנו גם חשבנו על זה אחרי שצילמנו מקווה שבהמשך כי יש לנו כבר כמה סדנאות מצולמות

הללויה

הללויה, הצלחתי יצא ממש חמוד. חבל שאין לי מצלמה להראות תודה על העזרה

למעלה