סדר

יוב101

New member
../images/Emo124.gifסדר../images/Emo70.gif

טוב, אני זוכרת שכשמיתר רצתה לעשות לוח זמנים בו כל אחד יפתח משהו ביום אחר, כולם אמרו שלא צריך לעשות לוח זמנים ושזה סתם..אבל עכשיו הפורום שלנו גוסס, אין משחקים ואני חושבת שצריך להרים אותו. אז בואו נחליט שלא חייבים לפתוח בדיוק ביום שנקבע אפשר יום לפני, יום אחרי אבל שיהיה מסודר. טוב אז.. מה שצריך להיות לדעתי
עדכונים-בודקים אם השרשור הקודם לא קופץ ורק אז פותחים. לא לפתוח אם אין מה לעדכן. אם יש לכם כתבה שאתם רוצים לשים, רק אז לשים.
off דיבורים-לא כמו הoff שיפית (המנהלת) פותחת, אלא off לדבר על איך היה היום, עזרה וכאלה דברים. משחקים אני רושמת רשימה של משחקים וכל אחד יגיד לי מה הוא רוצה לפתוח ואז אני ארשום מסודר מה כל אחד פותח ומתי בערך. מי שרוצה לפתוח איזה משחק ולא מבין על מה זה, שישלח מסר ואני אסביר לו.
משטרת האופנה-שמים תמונה של רן וכל אחד מדרג כל בגד, תסרוקת, נעליים, אקססוריז וכו'.
מה רן אומר?-שמים תמונה של רן וכל אחד רושמת מה היא חושב תשהוא חשב או אמר באותו רגע.
סיכום שבועי-סתם כותבים שאלות איך היה השבוע.
שאלונים- כל פעם שאלון אחר.. אם יש לכם רעיון לעוד משחקים ודברים כאלה תגידו ואתם תוכלו לפתוח או מישהו אחר טוב, אז יאללה, תגידו מה דעתכם ומה אתם רוצים לפתוח.

SAPIROS5

New member
צודקתת!!

אני גם נעלמתי מפה בתקופה האחרונה כי כל יומיים מבחן אם אתם רוצים אני יכולה לדאוג לפינה של סיכום שבועי אין לי בעיה... ונכתוב בו למשל ככה: שיר השבוע (של רן) שיר השבוע (לא של רן)משפט השבוע תוכנית השבוע מאכל השבוע פאדיחת השבוע חח דברים כאלה......

SAPIROS5

New member
סבבה...

אז באיזה יום אני יעלה את סיכומי השבוע? חמישי \שישי?

SAPIROS5

New member
אוקיי....

ניראה לי שעדיף ביום חמישי כל בכל הפורומים שאני נמאת יש המון שעונים באיחור חח

hili2006

New member
היי..

אני באמת מצטערת שכ"כ הרבה זמן לא נכנסתי לפורום.. אני פשוט עמוסה מעל הראש אבל זה לא ממש תירוץ.. בע"ה בלי נדר אני אכנס עכשיו בקביעות

1מ ו ר1

New member
גמאני...

טובב גמאני לא הייתי פוו מ.ל.א זמןן אני מקווה שאני יהיה פה יותר

hili2006

New member
חח נשמע לי אחלה

המשחק של לדובב את רן.. מניסיון זה מזה מצחיק מה שרושמים... ואפשר גם לא תמונות של רן... (הממ נכון?..) אני יכולה לפתוח אם רוצים..

יוב101

New member
אוקי סבבה..

את תפתחי..רק תגידי לי איזה יום מתאים לך בערך.. עדיף תמונות של רן..

hili2006

New member
מה ז"א איזה יום?..

כאילו לפתוח תשרשור?.. אמממ אפשר יום חמישי?.. פשוט יש לי מבחן במתמטיקה..

hili2006

New member
רגע רגע רגע

אני פשוט צריכה לפתוח שרשור עם כמה תמונות של רן+... זה הכל.. לא?..

יוב101

New member
את צריכה לשים תמונה של רן עם קטגוריות

שיתנו להן ציון לפי התמונה...

hili2006

New member
אה..

אני בכלל דיברתי על "לדובב" את רן... אבל אני יכולה לעשות גם את זה..

hili2006

New member
התכוונתי

לשים שרשור תמונות של רן (לבד או עם עוד כמה אנשים) ואז פשוט שכל אחד יכתוב מה רן כביכול אומר.. זה מה שתהכוונתי.. אבל אני יכולה גם לשים שרשור תמונות של רן כדי שייתנו ציון לבגדים...

למעלה