סדר

יוב101

New member
אוי אני מתנצלת..התבלבלתי../images/Emo9.gif

אוקי אז את תפתחי את לדובב את רן

hili2006

New member
חח זה בסדר..

אני אפתח את "לדובב את רן" מחר בע"ה.. פשוט יש מבחן במתמטיקה מחר.. =\

לא חייב דווקא משחקים שקשורים לרן..

אפשר משחקים כאלה כמו הסוטיאציות, מי שמעליי.. אבל גם חלק במשחקים האלה מקללים, זאת אומרת לפעמים אלא שלא בפורום באים ומציקים וכולם עונים להם.. והם מקפיצים את זה.. אז צריך ישר לדעת שלא עונים לו פשוט.. אלא ממשיכים במשחק רגיל..

יוב101

New member
מה זאת אומרת?../images/Emo9.gif

ואם התכוונת שברגע שאין משחקים בעמוד לפתוח אז עדיף שלא.. אני מנסה לארגן שיהיה טווח ימים למשחקים..נגיד 2-3 משחקים בימי ראשון עד שלישי וכאלה.. סתם בשביל שיהיה מאורגן ולא עמוס.. אז תגידי איזה ימים נוח לך ואיזה משחק את רוצה לפתוח..

אהה.. אוקיי..

אממ, אני יכולה כל שני וחמישי חח.. אין לי בעיה כל יום, אבל יש ימים שאני לא יוכל לפתוח.. חח אולי אני לא אהיה במחשב..

יוב101

New member
אני כותבת יום שני-שלישי ככה..מתי שנוח לך..

אבל איזה משחק את פותחת?

נממ, חשבתי על משחק חדש..

חשבתי שנרשום 1000 סיבות למה אנחנו אוהבות את רן.. טוב זה קצת הרבה, אפשר קצת פחות.. אבל זה שווה את זה.. חוץ מזה אני יכולה לפתוח אסיטואציות, מה אני מעדיף? נגיד תפוז או גבינה חח (סתם המצאתי.. ) אמת, שקר, פנטזיה, אמת או חצי אמת חח מהישרדות.. ודרך הגב, מתי להתחיל לפתוח וזה? כי אין לי בעיה בכל זמן..

חח טוב :)

אני לא מבטיחה שאני אפתח כל יום רביעי, כי אולי יהיה איזה משהו.. עם אני אדע שאני לא אפתח יום רביעי אז אני יודיע מראש..

אניxD

New member
../images/Emo85.gif אמ .. יש לי מלא רעיונות למשחקים :)

ניפוץ פנטזיה, NEVER, הקורבן, מי שמעלי, זה או זה ...D: אין לי בעיה לפתווח ...

יוב101

New member
אוקי..אז תפתחי כל שבוע משחק אחר אבל

רק מהרשימה שכתבת ומתי נוח לך בדרך כלל לפתוח? כלומר איזה יום?

יוב101

New member
אוקי אז את תפתחי את מי שמעליי ואת never

אבל יש מצב שאת יכולה בימים אחרים? שישי, שבת?

יוב101

New member
רשימת המשחקים שאספתי עד עכשיו

אלה המשחקים שחשבנו עליהם ואם מישהו רוצה לפתוח משהו שיגיד. אני גם אכתוב את הימים שבינתיים פותחים בהם. אבל תזכרו שזה לא בעייתי שיפתחו כמה ביום.. רשימת המשחקים:
דיון שבועי
מי שמעליי
אסוציאציות
משטרת האופנה
never המשחקים שכבר נפתחים:
ימי ראשון החוליה החלשה-יוב101 (אני
)
ימי שנילדובב את רן-hili2006
ימי שלישיהקורבן-יוב101
ימי רביעי
ימי חמישיסיכום שבועי-SAPIROS5
ימי שישי
ימי שבת יעל (יעלושית101) אכפת לך לפתוח את זה או זה ואת אמת, שקר, פנטזיה בימי רביעי?
מי שרוצה לפתוח משחק בבקשה לכתוב את שם המשחק והיום שנוח לו לפתוח..תשתדלו בבקשה בימים שעדיין אין בהם משחקים

למעלה