[סוג של] דיון/שאלון

inbal287

New member
../images/Emo124.gif[סוג של] דיון/שאלון../images/Emo124.gif

האם אחד מההורים שלכם מנגן/שר בעבר או בהווה? אם כן, על מה מנגנים ובכללי תרחיבו:
האם האחים שלכם מנגנים/שרים? אם כן, על מה?
נראה לכם שהאהבה והכישרון שלכם למוסיקה בא לכם מההורים או באופן כללי מהמשפחה?

Into this house we're born,

into this world we're thrown.. האם אחד מההורים שלכם מנגן/שר בעבר או בהווה? אם כן, על מה מנגנים ובכללי תרחיבו: אבא שלי פעם ניגן על אקורדיון^^ האם האחים שלכם מנגנים/שרים? אם כן, על מה? אחותי שרה, בדיוק סיימה פיתוח קול:) והיא גם ניגנה בפסנתר 8 שנים. נראה לכם שהאהבה והכישרון שלכם למוסיקה בא לכם מההורים או באופן כללי מהמשפחה? מהמשפחה לגמרי, אנחנו משפחת מוזיקה בצורה שבלתי תאמן..

מרי לי

New member
וואו.....

האם אחד מההורים שלכם מנגן/שר בעבר או בהווה? אם כן, על מה מנגנים ובכללי תרחיבו: הרחבה: (מסופר בשכיבה על ספה אצל פסיכולוג..) אמא שלי מורה לתיאורית המוזיקה ופסנתרנית לשעבר, כשעלינו ארצה היא וויתרה על זה... בגלל זה היא "לשעבר", אבל היא עדיין קוראת תווים יותר טוב משאני אי פעם אוכל.....(למרות שהיא פסנתרנית קלאסית והיא כ"כ לא מבינה מה זה שמיניות סווינג שזה פשוט ההוכחה ששמיניות רגילות ושמיניות סווינג נשמעות שונה....
) אבא שלי כנר אני במעין התמרדות כי אף אחד לא זמר אצלנו במשפחה, אבא שלי שר ומנגן גם על גיטרה, אבל אני ה"זמרת" במשפחה, יש לי קרובת משפחה שנפטרה לפני שאני נולדתי שהייתה זמרת מעולה, ככה מספרים, ויש לנו עוד כנרים במשפחה.... זהו... האם האחים שלכם מנגנים/שרים? אם כן, על מה? בגלל שהרחבתי בשאלה הקודמת, פה אני אקצר - אני בת יחידה נראה לכם שהאהבה והכישרון שלכם למוסיקה בא לכם מההורים או באופן כללי מהמשפחה? כן, ולא. אני מתה על מוזיקה, מגיל 3 למדתי להפעיל פטיפון ומאז לא הפסקתי לשים את כל התקליטים שהיו לאבא שלי ולאמא שלי. אח"כ גדלתי ואמא שלי ראתה שאני לוקחת את זה ברצינות והתחילה להגיד לי מדי יום כמה שאין לי קול ואני שרה נורא, ואז ירד לי כל הביטחון העצמי, וחזר רק אחרי שהלכתי ללהקה והכרתי את המורה המדהימה שלי שהיא עד היום אמא שנייה ודמות חיקוי שלי, והיא כן האמינה בי והחזירה לי את האמונה בעצמי.... אין לי מושג למה כתבתי את כל זה תאשימו את ענבל היא כתבה בהרחבה אבל אם אתם מאשימים, תמסרו לה גם כל הכבוד על הדיון
את גדולה

Yoko Nakajima

New member
ona

*האם אחד מההורים שלכם מנגן/שר בעבר או בהווה? אם כן, על מה מנגנים ובכללי תרחיבו: אבא שלי ניגן בגיטרה פעם...אבל לא רציני..הוא ואחים שלו רצו ללמוד גיטרה אז הם למדו לאיזו תקופה ואז פרשו. *האם האחים שלכם מנגנים/שרים? אם כן, על מה? אחי הקטן למד אורגנית איזו שנה ואז הפסיק. *נראה לכם שהאהבה והכישרון שלכם למוסיקה בא לכם מההורים או באופן כללי מהמשפחה? אין לי משפחה מוסיקלית, אם זאת השאלה XD הממ.. כשהייתי קטנה ההורים שלי רשמו אותי לחוגים וכאלה ועודדו אותי להתחיל עם המוסיקה. אבל כאן החלק שלהם נגמר :X האהבה והכישרון צצו משומקום, i guess.

ttg

New member
רק אני

איש ממשפחתי לא מתעסק במוזיקה. אחי התחיל אחרי והפסיק עם הנושא. אבל, למרות שאין זיכה רבה מדי למוזיקה, ההורים שלי עוסקים במקצועות יצירתיים וצורכים מאז ומתמיד מוזיקה.

מרי לי

New member
זה לאו דווקא כי הם מוזיקאים

זה גם יכול להיות אם מהם, מהמוזיקה שהם אוהבים התאהבת במוזיקה

yacoOl

New member
אצלי זה קצת יותר קיצוני

לא רק שלא תמכו במוסיקה ולא מנגנים על כלום בגיל 5-6 קנו לי גיטרה של הילדים הקטנים ולא רק שלא פיתחו את זה אלא אמא שלי שברה לי את הגיטרה לא הייתה לנו מערכת סטריאו עד לפני כמה זמן.. וחצי שנה לפני שקניתי גיטרה ניגנתי על פסל של ג'ירפה( כן כן מה ששמעתם.) +ניסיון של שלושה חודשים תיפוף על כל חלקי הגוף וכפיות.

אחלע דיון=]

-כה, אבא שלי עדיין מנגן בגיטרה, הוא ניגן בבס, שר, מלחין, כותב, ומוכשר כזה. הוא אפילו הוציא דיסק כזה שיהיה לעצמו. אמא שלי גם מנגנת על גיטרה ועל פסנתר. - אח שלי ניגן על פסנתר, אבל זה כזה שוונג של כיתה ד', למרות שהוא ממש מוכשר. - אני חושבת שהמשפחה בהחלט משפיעה, כי בכל זאת, זה אבא שלי שהכריח אותי לשמוע "שיינ אונ יור כרייזי דימואנדז" עד הסוף, ונתן לי לשמוע את קליפורנייקיישן ואת ביי דה וואי של רד הוט, וגם הם תמיד נתנו לי תמיכה שאני יכולה לבחור איזה כלי שבא לי.

itoosh2

New member
אחלה משפחה ../images/Emo45.gif

יש לך קטעים מהדיסק של אבא שלך להשמיע לנו?

itoosh2

New member
בכל אתר שנותן איחסון...

יש את המוכרים: stage - www.stage.co.il you send it - www.yousendit.com my space - www.myspace.com וכו'... אבל יש אתר חדש שנראה לי נחמד בשם UnRelease והוא גם ישראלי: www.unr.co.il תהני ונהנה

itoosh2

New member
כולם מושפעים מהמשפחה...

האם אחד מההורים שלכם מנגן/שר בעבר או בהווה? אם כן, על מה מנגנים ובכללי תרחיבו: אמממ... שני ההורים שלי לא מנגנים על כלום... והם גם ממש לא מוזיקלים... אבל אמא שלי היא זאת שדחפה אותי (יותר נכון, הכריחה אותי) ללמוד פסנתר... הבעיה שגם אחרי 3 שנים שכבר ממש נמאס לי היא המשיכה להכריח אותי עד שבשנה החמישית לא יכולתי לסבול יותר ועברתי לתופים ואחר כך התחלתי גם גיטרה... האם האחים שלכם מנגנים/שרים? אם כן, על מה? אני חושב שאני חייב את האהבה שלי למוזיקה לאח שלי... הוא היה ילד מרדן ושמע הרבה רוק ותמיד חשבתי שהוא מגניב כשהייתי קטן... והוא תמיד צחק עליי שאני שומע את כל מה שיש בMTV... אז בגללו ובגלל שרציתי להרשים אותו התחלתי לשמוע רוק כדי שיחשוב שאני מגניב... (זה התחיל עם אווריל לוין... אבל מצד שני גם עם רד הוט צ'ילי פפרס).. אח שלי ניסה ללמוד גיטרה ולא התמיד והתחיל ללמוד תופים ולא התמיד ואני כאילו מה שהוא רצה להיות... אבל אני גם בעצמי רציתי להיות... אההה כן.. ואחותי למדה 9 שנים חלילית... אבל חוץ מזה שהיא היחידה בבית חוץ ממני שיודעת לקרוא תווים ומבינה משהו בתאוריה של מוזיקה... היא ממש לא קשורה למוזיקה... נראה לכם שהאהבה והכישרון שלכם למוסיקה בא לכם מההורים או באופן כללי מהמשפחה? כמו שאמרתי... אח שלי הכיר לי את המוזיקה ואמא שלי דחפה אותי לכלי הראשון שלי... אבל ברגע שהתאהבתי בזה, הכל בא ממני... אגב, אחלה דיון

מרי לי

New member
אגב אבריל לוין לדעתי....

שרה בסגנון "כל מה שיש בMTV" רציני ביותר הטקסטים של השירים שלה נשמעים כמו משהו של הספייס גירלז לדעתי... זו דעתי האישית... מצטערת אם פגעתי לך בטעם

itoosh2

New member
ממש לא פגעת...

אהבתי אותה... ואני יודע שהיא "מה שיש בMTV" אבל באותה תקופה חשבתי שהיא רוק ומרדנית... למזלי שלושת האלבומים הראשונים שלי היו לט גו שלה וביי דה וואי וקליפורניקיישן של רד הוט צ'ילי פפרס... ככה שהתחלתי בכיוון יותר נכון מאשר לא נכון... לא פלא שאחר המשכתי לכל הרוק-פאנק והגרין דיי והבלינק והאלה... אבל מתישהו התחלתי לפתח לעצמי סגנון נורמלי משלי וכרגע אני רחוק מזה שנות אור...

מרי לי

New member
מה הסגנון שלך עכשיו../images/Emo35.gif

גרינדיי הם היחידים שאני אוהבת את הסגנון שלהם

itoosh2

New member
אממממ... קשה לי להגדיר ז'אנרים...

אולי כמה אמנים עיקריים יתנו לך כיוון..... אמ... אביתר בנאי ג'טרו טול לד זפלין פרל ג'אם אליס אין צ'יינס סאונדגארדן הירומי ג'ון באטלר מרסדס בנד הגי'רפות ועוד כל מני... מה את שומעת?

הוו, ג'טרו טול, יפה../images/Emo45.gif

המרסדס שולטים! גם זפלין ושלושת הגראנג'יסטיות שאחריהם..

itoosh2

New member
מאז ההופעה של איאן אנדרסון...

פשוט התמכרתי אליהם... כנ"ל לגבי מרסדס... מאז הופעה שלהם התמכרתי אליהם... אני מאוד בקטע של גראנג' בזמן האחרון וזפלין כבר הרבה זמן... אבל אני ביחוד ממליץ לך על ג'ון באטלר (שהוא גיטריסט אוסטרלי שלא מוכר בעולם חוץ מבאוסטרליה [מאוד] ובצרפת [טיפה]) ועל הירומי (שהיא פסנתרנית ג'אז יפנית דיי מוכרת שפשוט מדהימה!)

למעלה