[סוג של] דיון/שאלון

לא כ"כ אוהב ג'אז,

רוב הג'אז עושה לי כאב ראש>< אבל אנסה
גראנג' זה אדיר. מרסדס בנד אדירים, אני ממש מחכה שהם יחזרו לצפון, הם ממש טובים, קניתי את הדיסק שלהם, הוא חזק.

itoosh2

New member
זה לא הג'אז הקלאסי...

בכלל לא... זה ג'אז מודרני... לא סווינג ולא כלום... עם דגש בעיקר על הפסנתר (הירומי) שמלווה עם בסיסט נהדר, מתופף מדהים... ומדי פעם מציץ לו סקסופון להופעות ממש מכובדות... (אני מדבר בעיקר על הדיסק Another Mind שיש לי) אגב, היא כתבה ומבצעת את הפתיחה של טום וג'רי... נ.ב. ראיתי שאתה מנהל פורום אינפקציה שהם גם אהבה מסוימת שלי... ולגבי מרסדס בנד... אני מצטער לאכזב אותך, אבל הלהקה בסיכסוכים ועל סף התפרקות... רוב הסיכויים שלא יחזרו להופיע אבל הם הקליטו כבר את האלבום השני והשאלה היא האם הם ישחררו אותו למרות החילוקי דעות....

יאפ, אתה מוזמן להצטרף (או שאתה שם

ולא כותב הרבה?) באמת?? על סף התפרקות? אוך, בלאט :\, גם כן ירושלמים
טוב נו, שווה לקוות שהם יוציאו את הדיסק בסוף.

מרי לי

New member
אליס אין צ'יינס, סאונדגארדן ../images/Emo99.gif

אני שומעת המון החל מסלין דיון,לארה פביאן, מריה קרי (כשהיה לה מה להציע) וכל שאר הקולות הגדולים ממשיך באירוסמית', אודיוסלייב, לייב, NINE INCH NAILS כשסוף סוף יגיע הדיסק שאני מחפשת
ממשיך במוזיקה צרפתית, לאו דווקא שנסונים, אלא יותר מוזיקה עכשיוית ומחזות זמר צרפתים (מוזמן לפורום שלנו) סול, גוספל, כל מיני, מתה על אקפלה. אה..... יש עוד, אבל שכחתי.....

UrBaN Man

New member
קוקו.

האם אחד מההורים שלכם מנגן/שר בעבר או בהווה? אם כן, על מה מנגנים ובכללי תרחיבו: אמא שלי ניגנה על פסנתר בעבר, היא עדיין מוכשרת, אבל לא לומדת בכלל. האם האחים שלכם מנגנים/שרים? אם כן, על מה? כן, אחי בן ה9 מנגן, מלחין, ואפילו שר (למרות שזה מצחיק
) נראה לכם שהאהבה והכישרון שלכם למוסיקה בא לכם מההורים או באופן כללי מהמשפחה? רק ממני. לא מההורים ולא מהמשפחה. הוריי לא פתוחים לז'אנרים מוזיקליים רבים בכלל. (יותר נכון סגורים על סיימון וגרפונקל, ומוזיקה ישארלית קלאסית). יום טוב.

CrazyDude2

New member
אצלי זה מושפע רק מההורים!

האם אחד מההורים שלכם מנגן/שר בעבר או בהווה? אם כן, על מה מנגנים ובכללי תרחיבו: - חחחח אבא שלי מורה לפסנתר אז ככה שזה התנחל אצלי בדם עוד מגילאים ממש צעירים.. תמיד הושפעתי ממנו ורציתי לשאוף להיות כמוהו בנגינה כשהייתי קטן. עכשיו הוא כבר פחות מנגן.. הוא גם לפעמים מג'מג'ם איתי ככה בכיף על הגיטרה ואנחנו מנגנים ביחד ביטלס וכאלה.. הוא יודע גם כינור. (אבל אף פעם לא שמעתי אותו מנגן על זה) הוא גם חולה ג'אז מטורף.. אני קצת פחות. אמא שלי מנגנת על הפסנתר גם. לאחרונה היא חזרה ללמוד את זה (אבא שלי לא מלמד אותה) אז היא מנגנת דיי הרבה בבית. האם האחים שלכם מנגנים/שרים? אם כן, על מה? אחי הגדול - כמוני,הפסנתר היה לו גם מגיל קטן אז הוא יודע לנגן ובדרך כלל הוא פשוט מנגן אך ורק משמיעה על פסנתר. כלומר הוא מכיר נגיד שיר כלשהוא ופשוט יושב שעות ומחפש על הפסנתר.. לפני שנתיים ככה התחלתי לדרבן אותו להכנס לגיטרה..והוא ממש אהב והתחיל להתאמן...היום הוא דווקא ממש טוב! נראה לכם שהאהבה והכישרון שלכם למוסיקה בא לכם מההורים או באופן כללי מהמשפחה? כמו שכתבתי למעלה, המשפחה תרמה חלק גדול מאוד באהבה לכלי נגינה... וכמובן שיורשים את האהבה למוסיקה מהם,ואני מודה להם הרבה!

SHEX

New member
אני חדש פה../images/Emo95.gif

מקווה להתמיד אז אני אתחיל בשם שלי - עופר. המממ, אני משער שאת האהבה והחוש למוסיקה קיבלתי מאבא שלי, כי בין אמא שלי ובין כשרון מוסיקלי אין שום קשר שהוא... אבא שלי ניגן על פסנתר כשהוא היה קטן, היה די טוב בזה, אבל לא התאמן בבית, אז בסוף הפסיקו לו את השיעורים... היום הוא שר במקהלה חובבנית חמודה כזו.. אפחד מהאחים שלי לא מנגן ולא שר.. כמו שאמרתי, נראה לי שאת האהבה למוסיקה קיבלתי מאבא שלי, אבל בצורה הרבה יותר קיצונית ממנו...

למעלה