סוף שבועעעעעעעעע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
../images/Emo124.gifסוף שבועעעעעעעעע../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

PinkHorse

New member
=].

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. המממ שני וראשון כי רכבתי על סוסים מדהימים והיה כיף בחווה
וגם חמישי בערב כי לא עיניינכםP=. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לראות אנשים מתוקים בחמישי בערב ולהיות עם אנשים מושלמים בחווה
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חח רכיבה על סוסה מושלמת ביום ראשון.. התרגשתי כ"כ. התעצבתי מעט כי.. הגשם מפגר והוא הרס את הסופשבוע. בכיתי מעצב/אושר כי.. נזכרתי בכלב
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המממ כל מיני.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "השתפרת המון זה נראה ממש מצוין!"
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי לעצמי פרנצ'י יפהP=. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד סופשבוע בלי סוסים (וואלה לא שרדתי אני נוסעת להבריש את ג'וניור.. חח). הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עזריאלי ומקס ברנר.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. 3 חולצות בפומה ומקס ברנר
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל השבוע כמובן
ובמיוחד את האנשים המדהימים שגרמו לו להיות כזה נחמד.. התודה שלי השבוע היא ל.. המדריך שלי!!!(= פינקתי את עצמי השבוע עם.. 3 חולצות חדשות והרבה שוקולד חח.. מאכל השבוע שהיה הוא..וופלס חמים עם בננות, גלידה ושוקולד חם במקס ברנר. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "לחייך מאושר". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Phil Collins - Look Through My Eyes. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשם. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב, אעשה משהו מועיל.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'רום, רוני, אהוד, ערן, יעל, ללי, טורי, גל, שירלי, אורלי, סימון, אלינור.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לשהות כמה שיותר בחווה.. ונראה לי שיש תחרות פנימית או משהו כזה שאני אמורה להכנס עליה עם סוס צעיר שעוד לא קפץ בחיים.. ועוד משהו שאני לא מגלהP=. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ארכב הרבה ואחייך אפילו עוד יותר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל אחד שירצה לסבול ולראות אותי
. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

The Bitter End

New member
כפרעליכם.

סיכום השבוע: | היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון כי היה מצחיק, וחמישי כי.. לא עניינכם. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הבנות המושלמות ביום חמישי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שדיברתי עם פיצי סוף סוף. התעצבתי מעט כי.. בגלל הגשם כל הזמן. התעצבנתי על.. המונית! ררר. אבל בסוף סלחתי כי .. לאלא, לא סולחים למוניות. התאכזבתי מ... כי... אממ מכמה אנשים. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ההרצאה היום על סמיםD: מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "הוא לא חשב שהוא ציפור, הוא פשוט נפל מהגג". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לאיודעת. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר על זה שוב. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עזריאלי ומקס ברנר עם המדהימות האלה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בננה ספליט במקס ברנר חחח. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ניצן, סער, שירלי, אנה, יעלי, יעלי וגל. התודה שלי השבוע היא ל.. אבאD: פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה יותר מדיי שוקולד. מאכל השבוע שהיה הוא.. בננה ספליט חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מסתערים על מוניות". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. The Strokes and Regina Spektor-Post Modern Girl. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Modern girls always get their way הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשם.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא יודעת. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המוןהמון אנשים מקסימים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ההרשמה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לנסוע עם אמא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. פיצי קטנה!

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

"לאלאלא שירלי את לא יכולה לנסוע איתן גלי סעי במקומה שירלי תישארי לתפוס לנו מונית!"

שירלי317

New member
חה../images/Emo6.gif

מה אמרת שיש לי של ליאור?!!!!
חיחי. מסתבר שאני הגבר ביננו. הזוי. מטריד.

השבועע../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif../images/Emo150.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..לחבר טוב שלי היה בר מצווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שהיעוד בחיים הוא מול העניים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי..אני צריך להגיש עבודת שורשים התעצבנתי על.. אחותי אבל בסוף סלחתי כי היא אחותי התאכזבתי מעצמי בכיתי מעצב/אושר לא בכיתי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אין עוד מלבדו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כבלתי 80 במורשת הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אופיר התודה שלי השבוע היא ל..אבא שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..דורבנות חדשות מאכל השבוע שהיה הוא..הפיצה הביתית הטעימההההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?תן לי סביה לנשימה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מוש בן ארי במשא ומתן משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אשמור את הכוח שנשאר למחר לעוד יום נהדר הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...ארכב יותר טוב

ocean zd

New member
חיכיתי לו...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..בערך כולם נראה לי.. אממ... רביעי בבוקר וחמישי... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היה מצחיק עם דין .. ולהכיר אותווו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ.. שניה לחשוב.. התעצבתי מעט כי.. ככה!! התעצבנתי על.. על אמא אבל בסוף סלחתי כי .. היא מותק התאכזבתי מ... כי...רועי כי ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב בגלל בייבי ומצחוק.. כי היה פשוט מצחיק עם דיןןןן הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:דפנטלי דין.. מלכההה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מאוהב בך:]]] רק תבואי כבררר [אסמאס] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי טוב לייי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לרכב שבוע שלםםם הסרט הכי טוב שראיתי..מממ..? המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חח מקדונלדס?.. אממ.. עם דין..לארומה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..המתנה ליומולדת של אמאאאאאאאא משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שגיביייי התודה שלי השבוע היא ל..חברות שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום מאכל השבוע שהיה הוא..איכס.. ג'אנק פוד.. דפנטלי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שאלה טובה... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב עם אמא ואת המחלה ואת השיש וחמישי של שבוע שעבר.. היה מעפןןןן הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה.. יהיה עם חברות אראה את שוגס.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שגיב, עופרי, דינההה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לנסוע לשגיב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שגיב

שירלי317

New member
נהדר ../images/Emo13.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי ושישי. כי אנה, גל, יעלי יעלי ויעלי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יעלי יעלי יעלי. קים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יעלי יעלי יעלי.
התעצבתי מעט כי.. חרדות נטישה. התעצבנתי על.. הנוטשות והנוטשים אבל בסוף סלחתי כי .. בעיה שלהם. אני אחייה. התאכזבתי מ... כי... מעצמי. שהוצאתי ככה את העצבים על כולם. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים. מבדידות. וכמעט מרב התרגשות כשחיבקתי את יעלולה
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מקס ברנר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אני: "אני פשוט אגיד לו- תום, מלצר חמוד שכמוך, תזיז את התחת הקטן שלך ובוא ותביא לנו קוקי שייק לעזאזל! "
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהנתי וחייכתי סופסוף. ובסוף גם לא ברחתי אליו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחזיק היום את קים בלונג' בלי שהיא תגרור אותי ליער
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מקס ברנר כמובן
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. וופל הזוי עם גבינת עיזים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעלי יעלי ויעלי.
התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי יעלי ויעלי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. יעלי יעלי ויעלי
מאכל השבוע שהיה הוא.. יעלי?
חה. המממ... שוט שוקולד!!!!!!!!!!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שירלי בממלכת היעליות.
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Stand My Ground של Within Temptation משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה. Once you will know my dear You don't have to fear A new beginning always starts at the end הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הדמעות והעצבים. את הנטישה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמשיך לחייך. ושיהיה שמששששששששששששששש השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי יעלי יעלי וקימי
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הממ, קים קים קים. ותחרות!!!!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שכמה שיותר יעליות ושאר אנשים טובים יגיעו לתחרות במקום לנטוש לדרבי דשא
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את עצמי. סופסוף.

horses my life

New member
עונהה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום חמישי 4 רכיבות ביות חעחעחעחעחעחע
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שדיילייט ומילכי חזרו לעשות קנטר...איזה אושר
וגיליתי שזהר ליבה למד בתיכון שלי איזה מגניבב הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שום דבר נראלי:/ התעצבתי מעט כי.. דחו לנו תטיול שנתיי איזה זבלות:( התעצבנתי על.. חואניטה היא דרכה לי על הרגל פעמיים ודפקה לי תרגל בגדר והכל בגלל התמרים שהיא ניסתה להוציא אותם אבל בסוף סלחתי כי ..היא טיפשה התאכזבתי מ... כי...לא ראיתי אותו:/ בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי מעצב ואושר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לראות תסייחות רבות על אוכל זה כזה מצחיק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שהשתפרתי בלימודים הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השתפרתי ברכיבה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אחרי הנפילה לחזור לרכב שוב הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אין חשבון בבנק:( משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..המדריכות התודה שלי השבוע היא ל..שי-לי שתמיד עוזר לי בסוסים פינקתי את עצמי השבוע עם..רכיבה ושביתה...חיחיחחי מאכל השבוע שהיה הוא..עוגה שמשהית מהחווה הביאה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא יודעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Christina Aguilera - Candyman אלבום השבוע שהיה..כריסטינה אגילרה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אינלי מושג הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שלא הייתי רוכבת על חואניטה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יראה אותו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שהוא חזר מטיול שנתי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הואא אותוו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני ירכב יותר טוב ולרכב על דיילייט סוף סוף:) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אותוו שיהיה לכולם שבת שלום:)

עדימ

New member
מסכמת

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי: שני כי נהגתי! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור נהיגה! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיגו לי את הדיסק! התעצבתי מעט כי.. וואי איזה אבא נג'ס יש לי ומשועמם!!!!!!! התעצבנתי על.. אבא שלי המשועמם!!!!!!! אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...מהסוף של הדיסק בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי יש לי אבא משועמם!!!!!!!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אימא שלי! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..וואלה לא זוכרת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יש שיפוררר לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להכין ממולאים?????? הסרט הכי טוב שראיתי..שמור במערכת נהה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מי שהשיג לי את הדיסק התודה שלי השבוע היא ל..למי שהביא את הדיסק פינקתי את עצמי השבוע עם..לחמניותת חמות! מאכל השבוע שהיה הוא..ממולאים! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הנפילה! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כשאת עצובה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..כשאת עצובה גם לי פתאום אין חשק להיות יוצר שמח הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ממ היום שאבא שלי התפרק מרוב שיעמום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוחחחחחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ממ אחותי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..קטיייייייייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבה! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..קטיייייייייי

gili600

New member
שישי מושלם

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום-שישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כל היום הזה היה מושלם הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ לא זוכרת שומדבר מרגש במיחד
התעצבתי מעט כי.. ככה התעצבנתי על.. ע-ו-פ-ר-! אבל בסוף סלחתי כי .. ממש אבל ממש לא סלחתי!! התאכזבתי מ... כי... מרונן בכיתי מעצב/אושר כי.. בגלל מה שעופר עשה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום, ככל היום, אתמול בשיעור-אלן צועקת שעות וחגית לא מצליחה לדבר בגללה בסוף אלן נותנת לחגית לדבר וחגית: "עכשיו אני מתביישת.." XD, שהראתי לוואנגי את התמונות במצלמה והוא ניסה ללקק אותה שהוא ראה תמונה שלו. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל מיני הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא זוכרת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לשעת אפס אחרי שמיה החזיקה אותי ערה שעה אחרי שכבר הייתי במיטה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. עוד מעט הולכת לראות בפעם השלישים (
) "השטן לובשת פראדה" ב-dvd המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ארטיק קרח באמצע הגשם?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זהר (שניהם), חגית, עדי (א), וואנגי ודוזי התודה שלי השבוע היא ל.. זהר (שניהם) וחגית פינקתי את עצמי השבוע עם.. ארטיק קרח מאכל השבוע שהיה הוא.. ארטיק קרח (בטעם דובדבן) יאמי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שישי מושלם שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אשם משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עכשיו גיליתי שאני אשם" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום חמישי בבצפר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים שעות שינה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. זהר (שניהם) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור בשלישי, שיעור בחמישי ושיעור בשישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שופינג
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. זהר (פ), שחר, קפלן וכמה סוסים מסויימים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): וונדיז ברגע מביך במיוחד

סופ השבוע שלי D=

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שישי [היום?!] כי..נולדו לנו שבעה גורים של קוקר ספנייל שחורים וקטנים נראים כמו עכברים. ונולדו לנו שני גדיים אח ואחות! [טלה או גדי]
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..קניתי מגפיים חדשות!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ הלידה
התעצבתי מעט כי.. כל המנג' היה מלא מים ולא היה אפשר לרכב! זין!
התעצבנתי על.. המורה המסריחה בבצפר.. היא פשוט באה ודחפה אותי ואמרתי לה שלא תדחופ אותי והיא אמרה לי-"למה מישו יכול לדחופ אותך בכלל?" ואמרתי לה כן נראה שאת הרגע עשית את זה.. אופ מזל שהיא עוזבתץ!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. מי יסלח לה!? שתלך לישון
התאכזבתי מ... מכל הגשם הזה! כי...אי אפשר לרכב.
בכיתי מעצב/אושר כי.. אזכרה לאבא של חברה שלי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שאחת מהמורות רצה שירד מבול והחליקה על הדשא כמו פרה מתגלגלגלגלתתת פחח צחקתי כמו חולת נפש.!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. שהשתפרתי בצורה שאי אפשר לתאר ברכיבה! XD
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי את המבחן בערביתת קיבלתי 89! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לבוא לחווה בקור הזה!
הסרט הכי טוב שראיתי.. "ג'קאסס הסרט" XD היה קורעעע!!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס אבל מכנסי רכיבה ומגפיים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שהמורה החליקקההה!!
התודה שלי השבוע היא ל.. הורים שלי על כל הדברים שקנו לי.. פינקתי את עצמי השבוע עם..טיול רכיבה מענג. מאכל השבוע שהיה הוא..תותים סוכר וקצפת. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?הארווה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "הלילה יעבור"-יפתי שיר מדהים! אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."כי כשרוצים באמת פתאום יש דרך לתת ואז תראי שהלילה יעבור". הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כל הגשם הזה.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אוכל לרכב במנג' בלי כל השלוליות! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המדריך שלי [רכיבה]. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חווה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור קפיצות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ידיד מרמת השרון-אלירן אני אוהבת אותךךךךך
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

favory

New member
אני אוהבת שמגיע ערב,להרגיש יחד עצב.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שלישי. שיעור טוב. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא היה כזה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה שום דבר מרגש. התעצבתי מעט כי זה באמת נגמר. התעצבנתי על.. אבא. אבל בסוף סלחתי כי .. לא אסלח בחיים על זה. התאכזבתי מכולם, באמת מכולם. בכיתי מעצב כי זה נגמררררררררר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא היה משהו מצחיק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שום דבר. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי לא התאבדתי..אבל זה לא גורם לי להרגיש טוב עם עצמי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לא להתמוטט ישר. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא היה מקום כזה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נעה ובר. התודה שלי השבוע היא ל..נעה ובר. פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום האמת.. מאכל השבוע שהיה הוא..לא זוכרת. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " אם אלה החיים, לאן כולם רוצים? אמרת שחיפשת אושר ושילמת קצת ביוקר " שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.." אם אלה החיים" אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."נראה לי שאתה כבר לא במתח לא נבהל ולא בורח, ירח בחלון מאחור כששתקת היית גיבור" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמישי שישי ושבת. בקיצור סופ"ש. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אוציא אותו מהראש..כ'כ . השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נעה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שהכל יעבור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהוא יצא לי לגמריי מהראש. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..נעה . סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

בוקר טוב..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון כי הייתה שביתה, ואתמול בערב עם המשפחה שלי לעתיד
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אימונים אייגאס... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מחפשים, מחפשים ומחפשים התעצבתי מעט כי.. רביעי, בבי"ס.. התעצבנתי על.. קנטור, הוא לא מוכן לגלות לי! אבל בסוף סלחתי כי .. שאני אגלה אני אסלח. התאכזבתי מ... כי... אפאחד! בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
או קיי. יום שבת. אני ועוד שישה חברים צועדים לנו בכבישי ת"א בדרכנו ללונה פארק עם שישה כרטיסים שקיבלנו בחינם. הגענו לשער ומה גילינו?! שבאותו יום חד פעמי הם סגרו בשש. (אנחנו הגענו בשש ורבע). מאוכזבים, החלטנו ללכת לקניון רמת אביב. אחרי שעה הליכה הגענו לקניון ומה גילינו?! שפיספסנו גם את ההקרנות של הסרטים הטובים. החלטנו שאנחנו צריכים לפצות על עוגמת הנפש שנגרמה לנו ויצאנו למסע שופינג מפרך. בהחלט היה כיף!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. את צריכה לעמוד בכניסה לחווה ולהגיד: "שלום הגעתם למרחב הפתוח. אני שיר ואני אארח אתכם היום. כמה אתם?!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מישו גרם לי להרגיש טוב עם עצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד כל הסופ"ש הסרט הכי טוב שראיתי.. סיכון מחושב המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון רמת אביב עם החברים
, ולחווה כמובן! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. במבה במכולת! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ואנגי, נוני, אריאלי ועוד אחד שאת שמו מיותר לציין
התודה שלי השבוע היא ל.. לזה שאת שמו מיותר לציין פינקתי את עצמי השבוע עם.. שיחה ארוכה עם הבנאדם הכי חמוווד בארץץ!!
מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ואולי - עברי אלבום השבוע שהיה.. עברי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום רביעי בבי"ס...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים את כל העבודות שאני צריכה להגיש מחר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שירן, אביחי, ושאול המלךך!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אימון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה אנשים.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): איכות גרועה
שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
ותהנו
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

למעלה