סוף שבועעעעעעעעע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

MAYA 4827

New member
סתם כי בא לי../images/Emo3.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע היה יום.. חמישי כי היו פוול דברים טובים=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הקפצה, שיעור על יוליה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שכנראה קונים לי סוסיק!! התעצבנתי מעט כי.. שוב לא יכולתי לצאת אתמול כי ישנתי אצל קרן וקמנו ב 7 בבוקר לאימון.. התעצבנתי על אפחד מסוים אבל בסוף סלחתי כי..-- התאכזבתי מ.. מנו כי.. יום רביעי.. בכיתי מצחוק ביום חמישי=] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. דפנטלי יום חמישי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. SMS אחד שלא נתן לחיוך לרדת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני וגל הצלחנו את שתי הדברים הכי קשים בעולם!! לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. אימון בוקר 5 שעות היום ועוד הופעה בערב. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ישפרו, שבעת הכוכבים, חווה משו שקניתי וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל היה שווה את זה.. בגד ים, ועוד פווול בגדים=] אהה ונסיעה לאילת.. משו או מישו לאזכור לטובה מהשבוע שהיה.. יום חמישי בערב התודה שלי השבוע היא ל.. הורים, גל, וכמה אנשים חשוביםם פינקתי את עצמי השבוע עם.. שיחות חשובות שהייתי צכה לעשות מזמן.. מאכל השבוע שהיה.. עודת מייפל באימוןן... יאמיי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו.. -- שיר השבוע שהיה.. "איך יודעים שבא אביב?" חחחחחחחח סיפור ארוך הייתי מוחקת בשבוע הזה.. שני בערב הייתי נותת הכל כדי שבסוף השבוע הזה אני.. לישון!! משו שאתם מחכים לו השבוע.. נסיעה לאילת, קורס צלילה משו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ממ האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כמה אנשים שלא ראיתי הרבה זמןן.. שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

ווינגז

New member
שובאפ שובאפ.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי-שישי, עד הצהריים. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לפגוש את הבנות
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את החברות שלא ראיתי מלא זמן. התעצבתי מעט כי.. רבתי עם אמא, והדבר הברור.
התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. ... התאכזבתי מ... כי... עצמי, שוב הברזתי מבצפר. בכיתי מעצב/אושר כי.. רבתי עם אמא. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אשווווו? מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אחד שנאמר ביום חמישי, בטוח.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצטלמתי היום, המ. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכת לבצפר. הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי סרט? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ת"א-מקס ברנר-בית נחמיה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס לרכבת?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. גל, יעל, יעל, שירלי ואנה. התודה שלי השבוע היא ל.. להן
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולד! מאכל השבוע שהיה הוא.. קוקי-שייק. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Regina Spektor - Fidelity. אלבום השבוע שהיה.. ... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. And by protecting my heart truly I got lost in the sounds. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הבנות
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים עם כל הלחץ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
(ותודה לשירלי)

ToryMaster

New member
אע, שכחתי נושא

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יוםחמישי, כמובן, כי הבנות
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שירלי
ויעל
וללי
וגל
ואנה והתחת של אנה
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הבן שלי מתגייס :|. בעעע
. יורת מדי גיוסים, שונאת צבא, שונאת
. התעצבתי מעט כי.. ראו ערך התשובה הקודמת. התעצבנתי על.. איזה אידיוט שהציק לי במסרים. אבל בסוף סלחתי כי .. [קיבלתי עכשיו וואחד מכה במרפק] סלחתי כי אני כזאת רכרוכית למדי. התאכזבתי מ... כי... לא התאכזבתי, מה לעשות
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בגכיתי השבוע. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אשווו *-8. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ^^^^ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי היה לי שבוע טוב, וזה נהדר. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לנסוע לת"א, ואז לנסוע שוב
הסרט הכי טוב שראיתי.. השבוע? לא ראיתי סרט, אבל שמעתי דיסק
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מקס ברנר
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמ, לא מצליחה לחשוב על משהו, אנחנו די מאוזנים כלכלית. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. השיער של גלי, לא הספקתי להגיד לה, אבל וואי, אני אוהבת. התודה שלי השבוע היא ל.. הבנות שלי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. ^^^^ מאכל השבוע שהיה הוא.. ג'בטה עם חזה עוף בצ'ילי, מיונז צ'ילי ופלפל קלוי, עם לגימות גרניטה לימונענע [?] בין לבין וחתימה בשוקו מריר. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אשוּ" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. how do I - Lee Ryan אלבום השבוע שהיה.. Images And Words - dream tehater משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. שיר השבוע, כולו. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשןןןןןןןןן. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הבנות
. הצחוק של שירלי
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אמ, יש לי פגישה חשובה בשלישי, ובשבת התחרות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. מעשים מגונים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שירלי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

segev 007

New member
אחרתי קצת אבל זה חד פעמי../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישי ושני שיעורי קפיצות מעולים....XD הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.....יום שישי בחווה ואחרי זה מסיבה אצל חבר היה כיף.... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ..לא היה.....>< התעצבתי מעט כי.. אבא שלי כעס עלי סתם..... התעצבנתי על.. אבא שלי.....
אבל בסוף סלחתי כי .. עדיין לא סלחתי.... התאכזבתי מ... כי...מאף אחד התפלתי לטובה מי כולם..... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...יופ שישי בחווה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו הרבה...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..עשיתי עבודה טובה בחווה ואחרי זה עשיתי שיעור טוב והאיתי מרוצה מעצמי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליגמור ת'עבודה במתמטיקה ואז ליתכונן למיבחן
הסרט הכי טוב שראיתי..''גבר גבר'' המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה ומסיבה בשישי בערב
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נעליים מזה יפות של נייק משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...זוהר התודה שלי השבוע היא ל..חיים וזוהר שעשו לי שיעור ממש כפים וטובים פינקתי את עצמי השבוע עם..שווארמה וקולה
מאכל השבוע שהיה הוא..שווארמה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..רוצה בנות אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..??? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמישי!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיור בשני ושישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעורים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):זה מגניב האאאא ( תוצרת חבר שלי הוא עשה את זה קרדיט לו )

ram ram

New member
סופ"ש שהתחיל ביום רביעי../images/Emo6.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אההה... שישי/שבת.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ג'ונה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה.. מלצ'ה... התעצבתי מעט כי.. מעט, כן בטח... מלצ'ה ... התעצבנתי על.. על מי לא?!! אבל בסוף סלחתי כי .. לא כל כך סלחתי... התאכזבתי מ... כי... הרבה אנשים... בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב עד שנגמרו לי הדמעות... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אהה... הרכיבה היום של ג'ונה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אההה... "רם רם, את המזכירה של החווה!" לפחות אני מסודרת, זה גם משו... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ^ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לחווה... הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה+ לקיבוץ... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אהה.. מצה,ג'ונה התודה שלי השבוע היא ל.. ג'ונה פינקתי את עצמי השבוע עם.. סבא וסבתא פינקו אותי..
מאכל השבוע שהיה הוא.. אההה.. ריבת תותים שסבתא הכינה..
יאמי! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים..! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -- אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'ונה... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להתחרות בתחרות.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סער,תומר, קובי, עמית.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אההה... הנה... ג'ונה ואני, היום, ברגע של שיעמום מוחלט! (מוזמנים להוסיף שאלות..)

shirli0811

New member
../images/Emo42.gif כי יש אור וטוב לי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

=למרות שזה קצת בדיליי
= היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל יםו חוץ מרביעי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרבה, עליתי מ-41 ל-103 בפיזיקה..הרכיבות משתפרות אצל לאון, שביתה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בן דוד שלי מתגרש :'( , להכין סיפור חייו על אבא שלי ז"ל.. :|| התעצבתי מעט כי.. ריב עם אמא, להזכר כל פעם מחדש בכמה שאסור לי לסמוך על האנשים שאני הכי אוהבת, כי הם הכי פגעו בי :'[ התעצבנתי על.. אמא, עליו כי למרות שהוא רחוק אני עדיין מגלה דברים שמכאיבים לי אבל בסוף סלחתי כי .. כי זאת אמא, ולו לא סלחתי, כי הוא פוגע ולא שם על הלב שלי התאכזבתי מ... כי... חברה שכמעט דפקה אבל בסוף לא..(:) בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כי יום רביעי ב-5 דקות רבתי עם אמא, עם חברה, ונזכרתי בו ובכמה שהוא פגע ופוגע בי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול בלילה, סוף שיעור אצל לאון "תשכבי על הבטן על האוכף"- "זה לא טוב עכשיו לאון"-"למה זה לא טוב שירלי תשכבי"-"כי יש לי פיפי.." XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. 103 בפיזיקה..(:) לאון-"מתחילה להיות לך ישיבה יפה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לשבת נכון בשיעורים, שוב יש לי כוח ללמוד ולהצליח, לא וויתרתי וכבר שבועיים שלא הייתי בחוות צח.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא ללכת לחוות צח, להכנס אתמול פעם ראשונה לבית של סבתא ז"ל מאז החודש.. :'( הסרט הכי טוב שראיתי.. "הלוחש לסוסים
"אחוות הג'ינס" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. באו אליי לשם שינוי.. XD משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קולר וממתקים לפנג משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ענברי
טל
פנג
התודה שלי השבוע היא ל.. אמא, ענבר, הסתדרות המורים על השביתה.. =P פינקתי את עצמי השבוע עם.. פיצה..
פופקורן
וכמובן קליקק.. ((:) מאכל השבוע שהיה הוא.. שניצל תירס.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הנה הימים המאושרים" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא היה אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "הנה הם באים ימים של אושר.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לראות את הסוסים בצח, כ"כ התגעגעתי אליהם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ענבר,טל,אמא,פנג,טובורג,אבא מלמעלה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הוא ייגמר ואז פסח..(:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיפור ברכיבות, לבוא שבוע הבא למשמר העמק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מסטולה שלי, מורני, ועוד הרבה הרבה אנשים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SNTQ

New member
../images/Emo110.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול.. משפחה,חברים. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חמישי-שישי.. התוצאות הסופיות שנראות מעולה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. דיבורים על האימוץ של צ'יפ. התעצבתי מעט כי.. נאלצתי להחליט להתנתק. התעצבנתי על.. עצמי,קרסול,נפילה טיפשית. אבל בסוף סלחתי כי .. -- התאכזבתי מ.. כי.. חברות (אם אפשר לקרוא להן ככה) רחוקות. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב בגלל ההחלטות. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שטויות בסטודיו. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את הבנאדם הכי מדהים וחשוב לי בעולם" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נתתי לאמא לעזור בקשר ל18. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. אימונים כל השבוע ברחבי הארץ. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ת"א משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מלאמלאמלאמלא (25) דיסקים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נבט,הדרה,רוני(
). התודה שלי השבוע היא ל.. מאיה,מעייני,נבט,רונצ',הדרה ויעלי על אותה השיחה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "החלטות". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. מופע הארנבות של ד"ר קספר-תראו אותי. אלבום השבוע שהיה.. קוליטיס-בין סדקי הקיר. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הסיבה להתנתקות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. -- השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נבט,הדרה,מאיוש' ומעייני. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחר עם רונצ' בעמותה ושישי לראות את ניצני. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. עניין צ'יפ ייצא לפועל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בהמה שלי

MC sApiR

New member
להבריז מבצפר זה טוב ../images/Emo15.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישי כי היינו במקס ברנר והיה כ"כ מצחיק והקיאו לידי! בעע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..בהחלט מקס ברנר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ~לא לפה~ התעצבתי מעט כי.. הוא חוצפן! התעצבנתי על.. יואל אבל בסוף סלחתי כי ..מה לעשות..אין לי כוחות לריבים התאכזבתי מ... כי...ממני כי השתפנתי בכיתי מעצב/אושר כי.. הוא חוצפן! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..במקס ברנר, ושהקיאו לידניו בעעעעעעעעע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."שער מה קורה?!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב בברד הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מקס ברנר..והסתובבנו קצת בהרצליה אח"כ.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מקס ברנר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נועמיתת התודה שלי השבוע היא ל..אפחד פינקתי את עצמי השבוע עם..ש-ו-ק-ל-ד מאכל השבוע שהיה הוא..^^ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..השיר הטחון הזה של יפתי אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את ה-16.3
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב נורמלי בלי גשם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..תחרות(?) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא להיכשל במבחנים=\ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הילהה=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

עונה גם!!../images/Emo9.gif (רק שזה התחלת השבוע)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. גלללל העירה אותי ברעש ההקלדה רק ב- 12 בצהריים!!!
התעצבנתי על.. גל...! בגלל מה שכתבתי מקודם...! חח אבל בסוף סלחתי כי .. גלגל היא מדהימה!
התאכזבתי מ... כי... חברות שלי כי רק בגלל כמה מתיחות דפוקות הם עשו כל כך הרבה באלגן!!
בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מעצבים מהחברות שלי....!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חייבים משפטים...? כי אם לא אז סתם כשאני וג'וני התחלקנו בתפוח...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ג'ונג'ון כ"כ משתפר!!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... למבחן הענק בגיאומטריה שהיה לי ביום שישי...
הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי רק את "לילה מטורף במוזיאון" ...! חח אבל בכל זאת הוא היה ממש חמוד... במיוחד כי היה בו את בן סטילר..!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה!!!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא ממש קרה לי השבוע..!!! חחח... הצלחתי להישתלט על עצמי!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ג'ונייייייייי!!!!
התודה שלי השבוע היא ל.. בלוש!! שהייתה לצידי היום בקשר להגזמות של הבנות למתיחות... פינקתי את עצמי השבוע עם.. בילוי נחמד עם אמא שלי בסרט!
|פופוקורן| מאכל השבוע שהיה הוא.. שניצל של אמא!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבוע עמוס במיוחד בחווה
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ערבוב של השיר "sexy back" עם "She Wants To Move" ...! חח... כן... למרות שהם ישנים... אלבום השבוע שהיה.. לא יודעת..! משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את אתמול! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יצא מהתסבוכת של המתיחה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא

למעלה