../images/Emo42.gif כי יש אור וטוב לי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif
=למרות שזה קצת בדיליי
= היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל יםו חוץ מרביעי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרבה, עליתי מ-41 ל-103 בפיזיקה..הרכיבות משתפרות אצל לאון, שביתה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בן דוד שלי מתגרש :'( , להכין סיפור חייו על אבא שלי ז"ל.. :|| התעצבתי מעט כי.. ריב עם אמא, להזכר כל פעם מחדש בכמה שאסור לי לסמוך על האנשים שאני הכי אוהבת, כי הם הכי פגעו בי :'[ התעצבנתי על.. אמא, עליו כי למרות שהוא רחוק אני עדיין מגלה דברים שמכאיבים לי אבל בסוף סלחתי כי .. כי זאת אמא, ולו לא סלחתי, כי הוא פוגע ולא שם על הלב שלי התאכזבתי מ... כי... חברה שכמעט דפקה אבל בסוף לא..(
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כי יום רביעי ב-5 דקות רבתי עם אמא, עם חברה, ונזכרתי בו ובכמה שהוא פגע ופוגע בי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול בלילה, סוף שיעור אצל לאון "תשכבי על הבטן על האוכף"- "זה לא טוב עכשיו לאון"-"למה זה לא טוב שירלי תשכבי"-"כי יש לי פיפי.." XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. 103 בפיזיקה..(
לאון-"מתחילה להיות לך ישיבה יפה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לשבת נכון בשיעורים, שוב יש לי כוח ללמוד ולהצליח, לא וויתרתי וכבר שבועיים שלא הייתי בחוות צח.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא ללכת לחוות צח, להכנס אתמול פעם ראשונה לבית של סבתא ז"ל מאז החודש.. :'( הסרט הכי טוב שראיתי.. "הלוחש לסוסים
"אחוות הג'ינס" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. באו אליי לשם שינוי.. XD משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קולר וממתקים לפנג משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ענברי
טל
פנג
התודה שלי השבוע היא ל.. אמא, ענבר, הסתדרות המורים על השביתה.. =P פינקתי את עצמי השבוע עם.. פיצה..
פופקורן
וכמובן קליקק.. ((
מאכל השבוע שהיה הוא.. שניצל תירס.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הנה הימים המאושרים" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא היה אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "הנה הם באים ימים של אושר.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לראות את הסוסים בצח, כ"כ התגעגעתי אליהם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ענבר,טל,אמא,פנג,טובורג,אבא מלמעלה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הוא ייגמר ואז פסח..(
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיפור ברכיבות, לבוא שבוע הבא למשמר העמק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מסטולה שלי, מורני, ועוד הרבה הרבה אנשים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה